voetbalwedden background image

Voetbal wedden en gokken op voetbal uitslagen

De beste informatie over voetbalwedden staat op deze pagina. Lees over soorten voetbal weddenschappen waarop een speler kan inzetten vanuit Nederland. Maar ook informatie over bookmakers, gokken op voetbal uitslagen en competities waarbij online voetbalwedden op voetbalwedstrijden mogelijk is.

Beste bookmakers met Nederlandse goklicentie

Bekijk de beste bookmakers met een Nederlandse licentie om te gokken op voetbal. Bij deze bookmakers kun jij betrouwbaar wedden op voetbal. Lees de review om meer te weten te komen over voetbalweddenschappen op dit platform. Of ga direct naar de bookmaker om simpel en gratis een account aan te maken om te voetbalgokken.

Betrouwbare bookmakers voor voetbal gokken

Vind hieronder reviews van betrouwbare goksites. Lees onder andere over voetbal wedden, online aanbod (voetbalweddenschappen) per bookmaker, de service en betrouwbaarheid met betrekking tot het gokken en inzetten op voetbalwedstrijden.

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen. De populairste competitie in de wereld is de Engelse Premier League. Alle kenners zijn het er over eens dat dit de zwaarste competitie ter wereld is. Daarnaast zijn de Engelsen fans van het eerste uur, wat zorgt voor ongekende sferen in de stadions. Online voetbal wedden op de Premier League staat garant voor spanning. Daarnaast is onze eigen Eredivisie ook erg leuk om te volgen. Met de traditionele top 3 die jaarlijks strijd om de schaal. Naast de landencompetities is het ook mogelijk om online te wedden op grote voetbal kampioenschappen. Denk aan het Wereldkampioenschap, Europees Kampioenschap of de Africa Cup. Zie hieronder een overzicht van alle populaire competities.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op de Keuken Kampioen Divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op de Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op de Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op de Ligue 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op de Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op de Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op de KNVB beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op de Champions League

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op de Europa League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op het Wereldkampioenschap voor clubs

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op de Afrika Cup

Bij een groot eindtoernooi is het aantal inzetmogelijkheden vaak erg uitgebreid. Zo zal dat waarschijnlijk ook op het WK 2022 zijn. Lees meer over het wedden op het WK 2022.

Wedden op het WK 2022

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

Alle soorten online voetbalweddenschappen

Je kunt op veel verschillende manieren online wedden op voetbalwedstrijden. Om dit overzichtelijk te houden, hebben wij alle mogelijke voetbal weddenschappen hieronder op een rijtje gezet. Zoals je ziet zijn er veel verschillende opties om te gokken op voetbalwedstrijden en -uitslagen. Lees ook eens onze 10 voetbalwedden tips en strategie wedden op voetbal. Zo is de populairste online voetbalweddenschap de 1×2. Hierin voorspelt een speler welke club hij of zij denkt dat wint. Een gelijkspel behoort ook tot de opties bij deze voetbal weddenschap. Zo zijn er nog tientallen online wedmogelijkheden op voetbal. Van wie er scoort tot het voorspellen van de correcte score tot aan live wedden. Bij live voetbalwedden zet je tijdens de wedstrijd in op de uitslag en tal van andere cijfers. De odds zullen per seconde veranderen afhankelijk van bijvoorbeeld de gespeelde minuten en de stand. De populairste club op om te wedden is Ajax. Bekijk hieronder welke voetbalweddenschappen er allemaal mogelijk zijn.

Een 1×2 weddenschap is de meest eenvoudige weddenschap die je kunt kiezen. Het is heel simpel, denk je dat de thuisploeg wint? Dan kies je een ”1”. Gok je op een gelijkspel dan vul je een ”x” in, denk je dat het bezoekende elftal er met de overwinning vandaar gaat, dan kies je een ”2”. Let op: bij bekerwedstrijden geldt de 1×2-weddenschap alleen voor de reguliere speeltijd. Eventuele verlengingen dienen apart aangegeven te worden tijdens het wedden.

Lees meer
Bij dubbele kans weddenschappen zet je je geld in op 2 van de mogelijke uitslagen die horen bij de 1×2-weddenschap. Ben je niet helemaal zeker van je zaak? Dan kun je kiezen dat ploeg ”1” wint, en inzetten op een gelijkspel (”x”). Zo worden kansen vergroot, maar de eventuele uitbetaling verkleint. Dubbele kans-weddenschappen zijn ook in te zetten voor een ruststand.
Lees meer
Een Over/Under-weddenschap houdt in dat je wedt op hoeveel doelpunten er worden gescoord tijdens een wedstrijd. Denk je bijvoorbeeld dat er meer dan 2 keer gescoord wordt door een bepaalde ploeg? Dan kun je dat invullen. De Over/Under-weddenschap is een veelzijdige weddenschap die ook van toepassing kan zijn op het aantal corners in een wedstrijd.
Lees meer
Hierbij zet je in op een overwinning of verlies. Mocht de wedstrijd in een gelijkspel eindigen, dan krijg je je geld terug. Deze weddenschap is ook af te sluiten voor alleen de ruststand. Staat het bij rust gelijk, dan krijg je ook je geld terug.
Lees meer
De afkortingen HT en FT staan voor Half Time en Full Time. Deze weddenschap is ingewikkelder, je moet namelijk de rust- en eindstand voorspellen. Vul je bij deze weddenschap X/3 in, dan voorspel je dat het bij rust gelijk staat en aan het eind van de wedstrijd de uitploeg wint.
Lees meer
Als je een weddenschap zoekt met normaliter hoge quoteringen, kijk dan eens naar correct score. Correct-score houdt in dat jij de einduitslag van de wedstrijd goed voorspelt. Omdat deze weddenschap erg lastig is, krijg je ook meer uitbetaald als je de einduitslag goed hebt.
Lees meer

Bij deze weddenschap gaat het weer om het ”1×2”-systeem. Je wedt welk team als eerste scoort, of je wedt dat er helemaal niet gescoord wordt. Deze weddenschap is erg uitgebreid. Je kunt, buiten gokken wie als eerste scoort, ook gokken of dit de in het eerste half uur van de wedstrijd plaatsvindt. Ook bij een goal-weddenschap kun je het vakje ”No-draw” aanvinken, dan krijg je je geld terug als er niet gescoord wordt.

Lees meer
Soms zijn er twijfels: wordt er minimaal drie keer gescoord in een wedstrijd? Dan kan een weddenschap op een bepaald team de oplossing zijn. Als jij denkt dat het thuisteam de grootste kans maakt om op zijn minst tweemaal te scoren, dan kan dit interessanter zijn dan een weddenschap op het aantal doelpunten in een duel. In sommige gevallen zullen de quoteringen ook hoger uitvallen bij dit soort weddenschappen. Het is ook een veilige optie, omdat het niets uitmaakt of de andere ploeg ook scoort.
Lees meer
Dit is veruit de moeilijkste weddenschap van allemaal. Er zijn 3 varianten bij de handicap-weddenschap. Je hebt de 3-way handicap, de Asian handicap en line handicap. Eenvoudig gezegd gaat het bij al deze weddenschappen om een eventuele virtuele voorsprong tijdens een wedstrijd. Deze virtuele voorsprong plus de uiteindelijke uitslag maken de handicap-uitslag.
lees meer
Deze weddenschap kan op meerdere manieren worden gebruikt. Het gaat meestal om het aantal doelpunten in een voetbalduel, deze zijn namelijk even of oneven. Deze weddenschap kan ook voorkomen bij gele kaarten of hoekschoppen. Eigenlijk is het wel een 50/50 weddenschap, echte kennis komt er niet bij kijken. De quoteringen liggen meestal rond de 1,80/,90 euro.
Lees meer

Dit zijn weddenschappen waarbij het gaat om het voorspellen van een heel seizoen. Je kunt bijvoorbeeld de kampioen van een bepaalde competitie voorspellen, de topscorer, een poule-winnaar bij een toernooi etc. De quotering is hoog bij deze weddenschappen, dit omdat je voorspellingen doet voor verder in de toekomst!

Lees meer

Ook tijdens een wedstrijd kan er ingezet worden op weddenschappen. De uitslag, de overtredingen, het aantal hoekschoppen. Hoe het werkt en wat de voordelen zijn lees je op de informatie pagina.

Lees meer

Met booking points weddenschappen ga je speculeren hoeveel gele of rode kaarten er gepakt worden. Dit kan op verschillende niveaus

Lees meer

Overige voetbal weddenschappen

Met de komst van de nieuwe kansspelwet per 1 oktober 2021 zijn er ook bepaalde voetbalweddenschappen verboden. Ze bestaan nog wel (in andere landen), maar in Nederland is deze vorm van voetbalgokken niet toegestaan.

“Met oog op het beschermen van de integriteit en het voorkomen van manipulatie van sportweddenschappen alsook het beschermen van de integriteit van de sport mogen op bepaalde wedstrijdvormen en spelmomenten geen sportweddenschappen worden aangeboden (artikel 4.9, tweede lid, Besluit kansspelen op afstand).”

Het wedden en gokken op corners, gele en rode kaarten, blessuretijd en VAR momenten tijdens voetbalwedstrijden is verboden.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

 

Wedden op favoriete Nederlandse club

Naast wedden op competities, toernooien of type voetbalweddenschappen kan er ook worden gewed op de populairste clubs uit de Nederlandse Eredivisie

Het is ook mogelijk te wedden op Nederlandse topwedstrijden:

Wedden op buitenlandse topwedstrijden

Er kan ingezet worden op buitenlandse topwedstrijden:

Het is ook mogelijk om te wedden op de grootste clubs uit buitenlandse competities. Per club hebben we een pagina geschreven met achtergrondinformatie met betrekking tot het inzetten op voetbalwedstrijden.

Odds vergelijken

Odds vergelijken kan zorgen voor een uiteindelijk hoger winstbedrag. Wij werken enkel samen met bookmakers met een Nederlandse licentie.

Direct gokken op voetbal in een live omgeving

Door een online bookmaker wordt de mogelijkheid geboden om digitaal voorspellingen te doen op voetbalwedstrijden. Diverse online casino’s bieden daarbij ook de mogelijkheid om live te wedden tijdens wedstrijden. Een weddenschap op voetbal plaatsen of wijzigen is daardoor zelfs tijdens de wedstrijd een optie.

Bij het live voetbal wedden kunnen odds heel snel veranderen. Zelfs bij doorgewinterde spelers kan dat nog wel eens paniek veroorzaken. Daardoor is de speler gevoeliger voor vergissingen. Daarom is het een goed idee om even drie seconden te wachten en te controleren of alles klopt, voordat de voetbalweddenschap definitief geplaatst wordt.

Weten op welke voetbal club je moet gokken

Het wedden op voetbalwedstrijden bij een online bookmaker kan spanning met zich meebrengen. Wanneer er geld is ingezet op een wedstrijd, kijkt een speler heel anders naar de stand en uitslag. Vaak is er wel een favoriet voor de overwinning, maar er zijn ook tegenstanders die aan elkaar gewaagd of onbekend zijn. VoetbalUitslagen.com biedt meerdere inzichten in statistieken op bijvoorbeeld club en wedstrijdpagina’s. Zo kan je het gokken wat je doet onderbouwen aan de hand van de gegeven data.

Op onze Nederlandse website blijf je op de hoogte van de laatste voetbaluitslagen in de verschillende competities. De bookmakers stellen de quoteringen vast voor het gokken op wedstrijden. Dit doen ze aan de hand van de vorm van een ploeg, hoe het team eerder presteerde en de huidige krachtverhoudingen. Wie de bookmakers in de gaten houdt, kan een heel eind komen bij het bepalen van zijn of haar inzet. Er zijn dan ook genoeg spelers op de markt die professioneel wedden op voetbal. Lees meer over hoe een geschikte wedstrijd te vinden om op te wedden.

Waar rekening mee houden bij wedden op voetbal uitslagen?

Voor een speler een voetbalweddenschap gaat afsluiten, zijn er enkele zaken om rekening mee te houden. Zo is het zaak te checken welke spelers er meedoen met de wedstrijd. Zijn er geblesseerden? Zijn er spelers die geschorst zijn? Als de topspelers niet mee kunnen doen door een schorsing of blessure kan dit invloed hebben op de einduitslag en daarmee ook op het voetbalwedden.

Bovendien is het belangrijk om de statistieken te bekijken voor je gaat gokken. Wat zijn de resultaten van de teams dit jaar. Wat zijn de uitslagen van de laatste 5 wedstrijden? Krijgen ze veel doelpunten tegen of scoren ze juist veel? Kijk welke factoren belangrijk kunnen zijn voor de voorspelling en de mogelijke uitslagen. Van de weersomstandigheden tot aan de scheidsrechter, alles kan invloed hebben.

Een speler die gaat voetbalwedden kan dit het beste doen voor elke weddenschap. Zo maakt deze een weloverwogen beslissing. Op de lange termijn zal een wedder zo zijn kansen vergroten op succes.

Gokken op voetbalwedstrijden met een kleine inzet

Wat prettig kan zijn aan een online bookmaker is dat er met kleine bedragen gewed kan worden. Bedenk altijd een limiet wanneer je gaat gokken op voetbal uitslagen en ga daar niet over heen. Veel kleine bedragen is uiteindelijk ook een groot bedrag. Daarnaast blijft het natuurlijk gokken op voetbal wedstrijden. De inzet op een voetbalwedstrijd kan verloren gaan.

Over verantwoord wedden en voetbal gokken

Voetbal wedden kan een hobby van iemand worden. Hoe vaker je het doet, hoe handiger je er in wordt. Toch schuilt er altijd het risico op verslaving. Hoe kan je verantwoord gokken en voetbalweddenschappen afsluiten en waar moet je nog meer voor oppassen tijdens het inzetten op voetbalwedstrijden? Lees hier diverse tips.

Verslaafd raken aan wedden op voetbal klinkt misschien als iets wat je niet snel overkomt, maar het overkomt vele mensen. Dit komt mede doordat de online wereld zo weinig drempels opwerpt. Het is immers altijd binnen handbereik en 24/7 beschikbaar. Het gaat één keer goed met het wedden op een wedstrijd, daarna nog een paar keer en voor je het weet ben je verslaafd aan het gokken. Let daarom goed op als je gaat voetbalgokken en probeer de financiële huishouding goed in de gaten te houden. De drang die je kunt hebben om te winnen kan doorslaan in een gokverslaving.

De beste tip om een gokverslaving te voorkomen, is om met jezelf een budget af te spreken. Een reëel maximumbedrag waar je bij stopt als dat bedrag ingezet is. Ga niet over dit budget heen, want dan ga je nog meer geld uitgeven dan dat je in eerste instantie van plan was. Ook een goede tip om een verslaving te voorkomen, is het instellen van een tijdslimiet. Zorg dat je niet dag in dag uit bezig bent met voetbal wedden. Misschien een idee om het te beperken tot een á twee voetbalweddenschappen per week? Stel jezelf in ieder geval een limiet.

Een andere advies is om een bepaald bedrag opzij te leggen voor online voetbal weddenschappen. Ga nooit over dit bedrag heen, want anders kunnen er problemen ontstaan. Het is een gouden regel, speel nooit met meer geld dan je kan missen. De meeste leuke voetbalwedstrijden worden in de weekenden gespeeld, je kan ook alleen daarop inzetten. Wees verstandig.

Een geldbedrag winnen met gokken op voetbaluitslagen is mooi meegenomen, maar geen garantie. Zet een limiet voor jezelf en houd je hier aan. Dat voorkomt de verleiding om de winstbedragen opnieuw in te zetten of in het online casino te spenderen. Uitbetalingen worden binnen enkele dagen tot weken verwerkt, waarna het gewonnen bedrag op jouw bankrekening wordt gestort.

Als je live gaat wedden op voetbal dan bestaat er ook nog een ‘Cash Out’ mogelijkheid. Je kan terwijl de voetbalwedstrijd nog bezig is ervoor kiezen om een bedrag uit te laten keren. Stel je bent aan de winnende hand maar je begint twijfels te krijgen, dan kun je de winst pakken die je op dat moment hebt. Ook als je een voetbalweddenschap dreigt te verliezen kan je nog een deel van de inzet terughalen.

Door gebruik te maken van een bookmaker bonus kun je voetbalweddenschappen afsluiten met veel voordelen. Er kunnen echter ook nadelen aan zitten: zo kan het zijn dat je een bonus diverse malen moet rondspelen en wedstrijden moet kiezen met hoge odds (en dus risicovoller zijn om op in te zetten). Lees daarom altijd de voorwaarden die aan een bonus verbonden zijn!

Online wedden op voetbalwedstrijden heeft mogelijk (per speler verschillend) zo zijn voordelen. Jij kan als speler in aanmerking komen voor een welkomstbonus, maar dan gaat het uitsluitend om de eerste storting die voorafgaat aan het voetbalgokken. Sommige bookmakers geven ook free bets weg, oftewel gratis inzetten op wedstrijden. Let wel op, er gelden vrijwel altijd voorwaarden aan deze bonussen bij een online bookmaker.

Veelgestelde vragen over voetbalwedden

Bij succesvol wedden op voetbal komt een hoop kijken. Op deze pagina hebben we al heel veel besproken inzake voetbalweddenschappen. We vatten de belangrijkste vragen omtrent voetbalgokken nog een keer samen.

De minimale leeftijd om te wedden op voetbal is 18 jaar. Als je nog geen 18 bent moet je echt wachten. Een voetbalweddenschap onder de 18 jaar afsluiten is niet toegestaan in Nederland.

De hoogste odds zijn afhankelijk van het duel en de competitie. Ook zijn er verschillen tussen de bookmakers. Wij geven per wedstrijd aan bij welke bookmaker de beste odd gevonden kan worden.

Wedden op voetbal is veilig. De bookmakers die je tegenkomt op voetbaluitslagen.com hebben allen een licentie in Nederland. Dit betekent dat ze betrouwbaar en veilig zijn.

De meeste bookmakers hebben een bonus voor nieuw geregistreerde leden. Op de Bookmaker pagina’s hebben wij per bookmaker aangegeven welke bonus ze bieden.

Als een speler wil beginnen met voetbalwedden, dient deze eerst een account aan te maken bij een van de bookmakers. Vervolgens kan er speelgeld worden overgemaakt naar deze bookmaker. Als er geld op het account staat kan een wedstrijd gekozen worden om op in te zetten. Een bedrag kan gekozen worden om mee te spelen en daarna kan de voetbalweddenschap worden bevestigd. Kortom, wedden op voetbal is niet moeilijk. Gokken op een voorkeursclub kan binnen een handomdraai.