Gokken op Booking Points

Staat er komend weekend een pittige wedstrijd op het programma, bijvoorbeeld een derby of de klassieker? Dan is de kans groot dat het een harde wedstrijd zal worden, waarin de ene schop na de andere uitgedeeld zal gaan worden. Maar ook een arbiter kan een reputatie hebben opgebouwd als het gaat om het uitdelen van kaarten. In beide gevallen kan het bijzonder interessant zijn om een ‘Booking Points’ weddenschap af te sluiten. Een speler zal in ieder geval op een totaal andere manier naar een voetbalwedstrijd kijken.

Er kan bij de online bookmakers eenvoudig worden ingezet op gele kaarten en rode kaarten. Een inzet op het aantal gele kaarten is mogelijk, maar ook op het feit dat een bepaalde voetballer een kaart moet incasseren. Het zijn leuke weddenschappen, maar wel gewaagde. Zoals je misschien zelf al weet zijn er meer dan genoeg voetballers die alleen een waarschuwing krijgen na een flinke charge. En dat scenario wil je natuurlijk het allerliefste volledig uitsluiten. In dat geval moet je even wat aandachtiger kijken naar de booking points.

Bij deze weddenschap leveren gele kaarten en rode kaarten punten op. Aan het einde van de wedstrijd worden alle punten bij elkaar opgeteld en komt er dus een totaalaantal uit. Een gele kaart staat voor tien punten, terwijl een rode kaart 25 punten zal opleveren. Bij een viertal gele kaarten en een rode komt het totaal uit op 65 punten. Mocht een speler overigens twee gele kaarten en daarmee rood, dan zal de tweede gele kaart niet worden meegenomen in het puntentotaal.

Inzetten

Er kan worden ingezet op 0 tot en met 20 booking points, maar ook op 21-40 punten of zelfs 41 punten of meer. Hoe onwaarschijnlijker de weddenschap, des te hoger de odd zal zijn. Desondanks is het een interessante weddenschap die ook goed kan worden meegenomen in een combi-bet.