Champions League

In het 64e seizoen van de Champions League zullen 78 clubs strijden voor de felbegeerde beker met de hoge oren. De finale zal op 1 juni 2019 worden gespeeld in het Wanda Metropolitano, de thuishaven van Atlético Madrid. In de groepsfase zal Nederland worden vertegenwoordigt door Ajax en PSV. Grote kanshebbers op de prijs dit seizoen zijn Manchester City, Real Madrid, FC Barcelona, Juventus en Paris Saint-Germain. Jij kan bij één van de vele online bookmakers een gokje wagen op elke wedstrijd in de Champions League, zowel pre-match als live gedurende een duel. Wedden kan 24/7 op de computer, smartphone of op een tablet.

wedden op de champions leagueElk seizoen strijden de beste Europese voetbalclubs mee in de UEFA Champions League. Dit internationale toernooi bestaat alweer sinds 1992 en is de opvolger van de Europacup I.

Clubs kunnen zich via het reguliere voetbalseizoen in de eigen competitie plaatsen voor het toernooi, daarnaast zal ook de winnaar van de Europa League zich direct plaatsen voor de Champions League. De winnaar van deze voetbalcompetitie komt uit in de UEFA Super Cup en mag meedoen aan het Wereldkampioenschap voor clubs.

Inzetmogelijkheden op de Champions League

De Champions League gaat altijd vroeg in het seizoen van start met de voorrondes. Hierin strijden de mindere clubs voor een plaatsje in het hoofdtoernooi, waar de miljoenen euro's voor het oprapen liggen. De Nederlandse topclubs zijn ook genoodzaakt om zich via deze weg te plaatsen voor het toernooi. Er kan daardoor al snel worden ingezet op de wedstrijden in de Champions League, zowel pre-match als live gedurende de duels.

Het is mogelijk om een lange termijn weddenschap te plaatsen, bijvoorbeeld op de winnaar van de Champions League of de topscorer in het Europese voetbaltoernooi. Maar ook een inzet op een tweeluik of dat een club de groepsfase overleefd behoort tot de mogelijkheden.

Echter houden de meeste wedders het bij enkele wedstrijden, want bij elk duel zijn er honderden verschillende soorten weddenschappen beschikbaar. Er kan ingezet worden op de winnaar van een wedstrijd, het aantal doelpunten, gele kaarten, rode kaarten, hoekschoppen, handicaps en zelfs op een gebeurtenis in een bepaalde speelminuut.

Research doen voor een weddenschap
Voor elke club zijn de belangen erg groot in de Champions League, want er gaat bizar veel geld in om. Hoewel je misschien over veel kennis en inzicht beschikt, is het altijd slim om even goede research te doen. Controleer altijd even of de bepalende spelers wel fit zijn, welke voetballers er geschorst zijn en waar de zwaktes en sterktes van ploegen liggen. Zo kan ook een thuiswedstrijd een groot verschil maken, sommige teams presteren vaak beter in eigen huis. Veel websites bieden regelmatig voorbeschouwingen aan van voetbalwedstrijden, altijd handig!

Live wedden op de Champions League

Elke wedder krijgt bij de bookmakers ook de mogelijkheid tot live wedden. Er kan dan terwijl een wedstrijd bezig is nog ingezet worden, de quoteringen worden op de seconde bijgewerkt. Dit verhoogt natuurlijk de spanning, ook als de teams verder geen betekenis voor je hebben. Sommige aanbieders hebben ook nog een livestream in het aanbod, dan kan jij gratis de wedstrijd bekijken op de computer, smartphone of tablet.

Wie wint dit seizoen de Champions League?
Afgelopen seizoen wist Real Madrid voor de dertiende keer in de historie de Champions League te winnen. In de finale werd er knap gewonnen van Liverpool (3-1), grote man in dat duel was Gareth Bale. Echter was het aanvaller Cristiano Ronaldo die voor de zevende keer in zijn carrière topscorer werd van het miljoenenbal. De Portugees heeft afgelopen zomer de overstap gemaakt naar Juventus, het is dus nog maar de vraag of de Madrilenen nog wel in staat zijn om de titel te verdedigen.

Er zijn in het seizoen 2018/2019 vele kanshebbers op de beker met de grote oren, waaronder dus ook Juventus en Real Madrid. Andere titelkandidaten zijn FC Barcelona, Manchester City, Liverpool, Bayern München, Paris Saint-Germain en Atlético Madrid. Er kan bij de online bookmakers nu al ingezet worden op de potentiële winnaar van de Champions League.

Bookmakers voor weddenschappen op de Champions League
Krijg 10,- euro gratis bet bij
je eerste inzet.
Krijg 75,- euro gratis bet bij
je eerste inzet.
Krijg 20,- euro gratis bet bij
je eerste inzet.
Krijg 50,- euro gratis bet bij
je eerste inzet.
Customer Service
Welcome Code
Payment
Use Website
Review by Redactie VoetbalUitslagen.com on 12-9-2018 to 14:28
Customer Service
Welcome Code
Payment
Use Website
Average

De mooiste teams spelen in de Champions League. De beste spitsen en de beste defensieve teams. Al met al een leuke league om op in te zetten op je favoriete spelers.