Champions League

Elke Europese club droomt van het winnen van de Champions League. In deze competitie strijden de beste clubs van ons continent tegen elkaar voor de beker met de grote oren. In het Champions League seizoen 2018/2019 zal het evenement voor de 64e keer worden gespeeld. De finale zal op 1 juni 2019 worden afgewerkt in het prachtige Estadio Wanda Metropolitiano, het stadion van Atlético Madrid. In de afgelopen drie seizoenen werd de prijs gewonnen door Real Madrid, kunnen zij voor een unicum zorgen en ook de vierde opeenvolgende hoofdprijs in de wacht slepen?

Upcoming matches
Odds
Game
Stats
Most Cards
Yellow Cards
Red Cards
Topscorers
Games
Goals

News

Real Madrid vs. Liverpool — De Champions League Finale van 2018

Bekijk hieronder welke route de clubs hebben afgelegd en wie volgens de bookmakers de favoriet zal zijn. De wedstrijd kun je vanaf 20:00 volgen bij Veronica. Zowel op tv als via hun website. Champions League titels In de laatste vier jaar wist Real Madrid maar liefst drie keer de Champions League te winnen, dit deed […]

Read more

Real Madrid wint Champions League na bizarre finale tegen Liverpool F.C.

Real Madrid is er zaterdagavond in geslaagd om voor de derde keer op rij de Champions League te veroveren. De Madrilenen wonnen in een knotsgek duel. De grote man aan de kant van de Spanjaarden was Gareth Bale, maar achteraf ging het voornamelijk over de blunders van doelman Karius en het vroegtijdige uitvallen van sterspeler […]

Read more

Champions League

Deelnemers aan de Champions League 2018/2019

In 2016 werd al bekend gemaakt dat de UEFA het één en ander zou gaan veranderen aan de opzet van de Champions League. Vanaf dit seizoen stromen de vier beste clubs uit de grotere Europese competities in tijdens de groepsfase, het gaat dan om de Serie A, Primera División, Premier League en de Bundesliga. In totaal zullen er dit jaar rond de tachtig voetbalclubs meestrijden in dit toernooi.

De landen Spanje, Italië, Duitsland en Engeland mogen allen vier clubs laten meedoen in de Champions League. Uit Frankrijk en Rusland plaatsen drie voetbalclubs zich voor het toernooi. Nederland zal dit jaar vertegenwoordigd worden door PSV en Ajax, echter moeten de beide Eredivisie-clubs eerst nog de voorrondes overleven.

Finale in het Estadio Metropolitano

De eerste voorrondes van de Champions League begonnen dit seizoen al in juli, waardoor het toernooi bijna exact één jaar duurt. De finale zal namelijk op 1 juni 2019 worden gespeeld in het zonnige Madrid. Het Estadio Metropolitano is het decor voor deze zinderende eindstrijd. De thuishaven van Atlético Madrid is kortgeleden nog verbouwd.

Favorieten voor de eindzege in de Champions League

In het voetbalseizoen 2018/2019 zijn er weer enkele favorieten in de Champions League, al is er geen één club die er volgens de bookmakers met kop en schouders bovenuit steekt. Als wij de online bookmakers voor de start van het seizoen moeten geloven, dan is Manchester City de grootste kanshebber met een quotering van 6,50 euro. Al wordt deze club op de voet gevolgd door Real Madrid, FC Barcelona en Juventus met 7,00 euro. Grootmachten FC Bayern Munchen en Paris Saint-Germain leveren een odd van 8,00 euro op, terwijl FC Liverpool met 15,00 euro ook nog in de buurt staat.