Weddenschappen afsluiten op de Premier League

In de Premier League zal ook dit seizoen de titelstrijd weer losbarsten. Bekende clubs als Manchester City, Manchester United, Liverpool, Tottenham Hotspur en Chelsea gaan het gevecht met elkaar aan. Onderin de competitie zal het ook erg spannend worden, want aan het eind van het seizoen degraderen er opnieuw drie clubs naar de EFL Championship. Durf jij een weddenschap aan op één van de wedstrijden in de Premier League?

De Premier League is één van de bekendste en populairste voetbalcompetities van de wereld. Menig profvoetballer heeft als droom om ooit op de Engelse velden te mogen staan. Diverse grote voetbalclubs spelen hun wedstrijden in de Premier League, waaronder Manchester United, Liverpool, Chelsea en Tottenham Hotspur. Mede dankzij de enorme televisie-inkomsten beschikken ook de kleinere clubs over een waanzinnige begroting. Liefhebbers van het Engelse voetbal kunnen ook een weddenschap plaatsen op de duels in deze competitie.

Inzetten op de Premier League

Wedstrijden in de Premier League worden over de gehele wereld live uitgezonden, waardoor de populariteit alleen maar groter lijkt te worden. En ook de online bookmakers zijn zeer actief rondom de Engelse competitie, bij elke wedstrijd staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden klaar voor de wedders. Er moet gedacht worden aan een inzet op de winnaar van een duel, het aantal doelpunten, gele kaarten, hoekschoppen en zelfs doeltrappen. Er kan voorafgaand aan de start van een duel worden ingezet, maar ook live terwijl een wedstrijd bezig is. Inzetten is mogelijk om de computer, tablet en natuurlijk ook de smartphone.

Lange termijn weddenschappen
Een lange termijn weddenschap betekent dat het even kan duren voordat de bet gesetteld is. Er moet dan gedacht worden aan een voetbal weddenschap op de winnaar van de Premier League of de topscorer. Hoe vroeger jij in het seizoen een lange termijn weddenschap plaatst, des te hoger zullen de quoteringen zijn. In de Engelse competitie zijn deze quoteringen bijzonder hoog, wat te maken heeft met de grote concurrentie. In de Premier League zijn er elk jaar weer meerdere kandidaten voor de landstitel of de topscorerstitel.

Korte termijn weddenschappen
Alle wedstrijden in de Premier League beschikken dus over meer dan genoeg inzet opties, waaronder enkele korte termijn weddenschappen. Let goed op, deze inzetten zijn een stuk risicovoller maar keren aan de andere kant wel hogere winsten uit. Er kan bijvoorbeeld ingezet worden op gebeurtenissen binnen één minuut speeltijd, zoals ingooien, strafschoppen, doelpunten en doeltrappen. Deze optie is ook beschikbaar voor vijf speelminuten. Daarnaast kan er ook ingezet worden op de winnaar van één speelhelft of het aantal doelpunten in een x-aantal minuten.

Wedden op de topscorer in de Premier League

Er lopen in de Premier League vele wereldsterren rond, waaronder enkele populaire spitsen. Elk seizoen strijden deze doelpuntenmakers om de topscorerstitel. In het seizoen 2017/2018 ging deze prijs naar de Egyptenaar Mohamed Salah, hij kwam 32 keer tot scoren en was daarnaast ook nog goed voor tien assists. Verder kwamen ook Harry Kane (29 doelpunten), Sergio Agüero (20 doelpunten), Jamie Vardy (20 doelpunten) en Romelu Lukaku (16 doelpunten) veelvuldig tot scoren. Een seizoen later in 2018/2019 staat wederom Salah (Liverpool) bovenaan met 22 doelpunten, samen met Aubameyang (Arsenal) en Mané (Liverpool).

Titelverdediger Manchester City
Manchester City wist in het seizoen 2017/2018 met overmacht de landstitel te grijpen in Engeland. De ploeg van trainer Pep Guardiola wist al vijf speelrondes voor het einde de titel veilig te stellen. De statistieken lieten eens te meer zien dat Manchester City een unieke prestatie had geleverd. Zo behaalde de club honderd punten, wist het 32 duels te winnen, zegevierde het in zestien uitduels, scoorde het 106 doelpunten en stond het over het gehele seizoen slechts 153 minuten achter in competitieduels. Dit is overigens nog maar een kleine greep uit de records die het wist te breken. In het afgelopen seizoen (2018/2019) was de titelstrijd een stuk spannender. De strijd om de schaal ging tussen Man City en Liverpool. Laatstgenoemde wist wel de Champions League te winnen, maar greep met één punt naast het landskampioenschap.