Weddenschappen afsluiten op de Premier League

In de Premier League zal ook dit seizoen de titelstrijd weer losbarsten. Bekende clubs als Manchester City, Manchester United, Liverpool, Tottenham Hotspur en Chelsea gaan het gevecht met elkaar aan. Onderin de competitie zal het ook erg spannend worden, want aan het eind van het seizoen degraderen er opnieuw drie clubs naar de EFL Championship. Durf jij een weddenschap aan op één van de wedstrijden in de Premier League?

De Premier League is één van de bekendste en populairste voetbalcompetities ter wereld. Menig profvoetballer heeft als droom om ooit op de Engelse velden te mogen staan. Diverse grote voetbalclubs spelen hun wedstrijden in de Premier League, waaronder Manchester United, Liverpool, Chelsea en Tottenham Hotspur. Mede dankzij de enorme televisie-inkomsten beschikken ook de kleinere clubs over een waanzinnige begroting. Liefhebbers van het Engelse voetbal kunnen ook een weddenschap plaatsen op de duels in deze competitie.

Inzetten op de Premier League

Wedstrijden in de Premier League worden over de gehele wereld live uitgezonden, waardoor de populariteit alleen maar groter lijkt te worden. Ook de online bookmakers zijn zeer actief rondom de Engelse competitie. Bij iedere wedstrijd staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden klaar voor de wedders. Er moet gedacht worden aan een inzet op de winnaar van een duel, het aantal doelpunten, gele kaarten, hoekschoppen en zelfs doeltrappen. Er kan voorafgaand aan een duel worden ingezet, maar ook live terwijl een wedstrijd bezig is. Inzetten is mogelijk om de computer, tablet en natuurlijk ook de smartphone.

Lange termijn weddenschappen

Een lange termijn weddenschap betekent dat het even kan duren voordat de bet gesetteld is. Denk hierbij aan een voetbal weddenschap op de winnaar of topscorer van de Premier League. Hoe vroeger je in het seizoen een lange termijn weddenschap plaatst, des te hoger de quoteringen zijn. In de Engelse competitie zijn deze quoteringen bijzonder hoog, wat te maken heeft met de grote concurrentie. In de Premier League zijn er elk jaar weer meerdere kandidaten voor de landstitel of de topscorerstitel.

Korte termijn weddenschappen

Alle wedstrijden in de Premier League beschikken dus over meer dan genoeg inzet opties, waaronder enkele korte termijn weddenschappen. Let goed op, deze inzetten zijn een stuk risicovoller, maar keren aan de andere kant wel hogere winsten uit. Er kan bijvoorbeeld ingezet worden op gebeurtenissen binnen één minuut speeltijd, zoals ingooien, strafschoppen, doelpunten en doeltrappen. Deze optie is ook beschikbaar voor vijf speelminuten. Daarnaast kan er ook ingezet worden op de winnaar van één speelhelft of het aantal doelpunten in een x-aantal minuten.

Wedden op de topscorer in de Premier League

Er lopen in de Premier League vele wereldsterren rond, waaronder enkele populaire spitsen. Elk seizoen strijden deze doelpuntenmakers om de topscorerstitel. In het seizoen 2017/2018 ging deze prijs naar de Egyptenaar Mohamed Salah, hij kwam 32 keer tot scoren en was daarnaast ook nog goed voor tien assists. Verder kwamen ook Harry Kane (29 doelpunten), Sergio Agüero (20 doelpunten), Jamie Vardy (20 doelpunten) en Romelu Lukaku (16 doelpunten) veelvuldig tot scoren. Een seizoen later in 2018/2019 staat wederom Salah (Liverpool) bovenaan met 22 doelpunten, samen met Aubameyang (Arsenal) en Mané (Liverpool). In 2019/2020 is Jamie Vardy (Leicester City) op nummer 1 geëindigd.

Titelverdediger Liverpool

Seizoen 2019/2020 is een seizoen die we niet snel vergeten. In maart werd de Premier League tijdelijk stopgezet door de komst van het coronavirus. Ook in andere landen zijn competities stopgezet, sommige competities zijn niet meer hervat. De Premier League wel, op 17 juni 2020. Liverpool liep qua puntenaantal ver voor op Manchester City en is uiteindelijk ook landskampioen van Engeland geworden. De titel werd binnen gesleept met een puntenverschil van 18. De ploeg van trainer Jurgen Klopp liet in de laatste 2 wedstrijden nog punten liggen, maar dat had geen invloed meer op de stand of het kampioenschap. Liverpool werd voor het eerst in 30 jaar weer landskampioen.