Weddenschappen afsluiten op de Premier League

In de Premier League zal ook dit seizoen de titelstrijd weer losbarsten. Bekende clubs als Manchester City, Manchester United, Liverpool, Tottenham Hotspur en Chelsea gaan het gevecht met elkaar aan. Onderin de competitie kan het ook erg spannend worden, want aan het eind van het seizoen degraderen er opnieuw drie clubs naar de EFL Championship.

Inzetten op de Premier League

De Premier League is één van de bekendste en populairste voetbalcompetities ter wereld. Menig profvoetballer heeft als droom om ooit op de Engelse velden te mogen staan. Diverse grote voetbalclubs spelen hun wedstrijden in de Premier League, waaronder Manchester United, Liverpool, Chelsea en Tottenham Hotspur. Mede dankzij de enorme televisie-inkomsten beschikken ook de kleinere clubs over een waanzinnige begroting. Voor liefhebbers van het Engelse voetbal is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in deze competitie.

Wedstrijden in de Premier League worden over de gehele wereld live uitgezonden, waardoor de populariteit alleen maar groter lijkt te worden. Ook de online bookmakers zijn zeer actief rondom de Engelse competitie. Bij iedere wedstrijd staan er verschillende inzetmogelijkheden klaar voor de deelnemers. Denk hierbij aan een inzet op de winnaar van een duel, het aantal doelpunten, gele kaarten, hoekschoppen en zelfs doeltrappen. Er kan voorafgaand aan een duel worden ingezet, maar ook live terwijl een wedstrijd bezig is. Inzetten is mogelijk om de computer, tablet en natuurlijk ook de smartphone.

Lange termijn weddenschappen

Een lange termijn weddenschap betekent dat het even kan duren voordat de bet gesetteld is. Denk hierbij aan een voetbal weddenschap op de winnaar of topscorer van de Premier League. Hoe vroeger de speler in het seizoen een lange termijn weddenschap plaatst, des te hoger de quoteringen zijn. In de Engelse competitie zijn deze quoteringen bijzonder hoog, wat te maken heeft met de grote concurrentie. In de Premier League zijn er elk jaar weer meerdere kandidaten voor de landstitel of de topscorerstitel.

Korte termijn weddenschappen

Alle wedstrijden in de Premier League beschikken dus over meer dan genoeg inzet opties, waaronder enkele korte termijn weddenschappen. Er kan bijvoorbeeld ingezet worden op gebeurtenissen binnen één minuut speeltijd, zoals ingooien, strafschoppen, doelpunten en doeltrappen. Deze optie is ook beschikbaar voor vijf speelminuten. Daarnaast kan er ook ingezet worden op de winnaar van één speelhelft of het aantal doelpunten in een x-aantal minuten.