Wedden op de Serie A

In de afgelopen jaren wist Juventus keer op de keer de landstitel te veroveren, vaak met grote overmacht. Alleen clubs als AS Roma en SSC Napoli kunnen de regerend kampioen bedreigen, zeker aangezien AC Milan en Internazionele behoorlijk zijn weggezakt. Durf jij dit seizoen een weddenschap af te sluiten op de wedstrijden in de Serie A? Check dan hier meer informatie over het online wedden op de Italiaanse voetbalcompetitie.

wedden op de serie-aIn het Italiaanse voetbal spelen de beste clubs in de Serie A, het hoogste niveau van Italië. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat slechts enkelen daarvan ook echt aanspraak kunnen maken op de hoofdprijs. Aangezien het één van de grootste competities van Europa is, kunnen maar liefst zeven voetbalclubs zich plaatsen voor Europees voetbal. Vier voetbalclubs plaatsen zich voor de Champions League en drie clubs voor de Europa League. Een van deze tickets kan gewonnen worden via het nationale bekertoernooi.

Wedden op de favorieten

In de jaren negentig beleefde de Serie A zijn gouden tijd, waarin het verreweg de sterkste voetbalcompetitie ter wereld was. Dit succes heeft het daarna nooit meer te weten evenaren, desondanks behoort de Serie A nog altijd tot een topcompetitie binnen Europa. Grote voetballers komen wekelijks in actie op de Italiaanse velden, waaronder de supersterren Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuaín en Paulo Dybala.

In de Serie A is Juventus al sinds 2011 onverslaanbaar als het gaat om het kampioenschap, het schreef namelijk sindsdien alle landstitels op zijn naam. En ook dit seizoen is de Turijnse topclub weer de grote favoriet, zeker nadat het Cristiano Ronaldo aan zich wist te binden. De Portugese wereldster is een garantie voor doelpunten. Een weddenschap op Juventus is dan ook vaak wel de moeite waard, al zullen de quoteringen niet altijd even hoog zijn.

Er kan ook ingezet worden op outsiders in de Italiaanse voetbalcompetitie. In de afgelopen seizoenen zijn AC Milan en Internazionale flink afgegleden, terwijl AS Roma en met name SSC Napoli juist de weg omhoog hebben ingeslagen. Waar Juventus vaak resultaatvoetbal op de mat legt, zijn de wedstrijden van SSC Napoli en AS Roma vaak wat aantrekkelijker om naar te kijken. Deze twee topclubs spelen graag op de aanval en zijn altijd op zoek naar doelpunten. Daarentegen krijgt het ook nog wel eens een tegendoelpunt te verwerken.

Europese avonturen van Italiaanse clubs
Europees voetbal, het podium waarop spelers pas echt kunnen schitteren. Het is natuurlijk geweldig voor een club om in de Champions League of de Europa League te excelleren. Toch kan het ook een nadelig effect hebben, want er komt meer speeltijd om de hoek kijken en er moeten veel vlieguren worden gemaakt. Hierdoor kan een ploeg vermoeid raken en ligt puntverlies in de Serie A op de loer. Let hier altijd even op, want het kan een groot verschil maken bij een voetbalweddenschap.

Thuiswedstrijden en uitduels in de Serie A

In elke voetbalcompetitie speelt de locatie van een wedstrijd ook een grote rol, want thuiswedstrijden en uitduels kunnen nogal een verschil maken. Juventus presteert de laatste jaren geweldig in thuisduels, terwijl het in uitduels nog wel eens wat steekjes laat vallen. Maar dit geldt voor de meeste clubs wel, met name voor SSC Napoli. De club uit Napels zoekt graag de aanval en komt voor in thuiswedstrijden vaak tot scoren.

Wedden op doelpunten in de Serie A
Het Italiaanse voetbal is een begrip geworden, het verdedigende spel valt behoorlijk op. Alle Italiaanse clubs hechten meer waarde aan het houden van de nul, dan het scoren van veel doelpunten, met uitzonderingen daargelaten. Hierdoor vallen er in verhouding met andere Europese competities weinig doelpunten in de Serie A. Wel is het spel wat harder en worden er wat regelmatiger gele kaarten gegeven. Mocht je dus willen wedden op doelpunten, doe dan altijd even goede research.

Gemis van belangrijke spelers

Sommige teams beschikken over vele sterspelers, bijvoorbeeld Juventus, SSC Napoli en AS Roma. Het gemis van een belangrijke speler kan dan relatief gemakkelijk worden opgevangen, maar dit geldt niet voor alle clubs. Zeker de kleine clubs kunnen bij een schorsing of een blessure van een sterspeler in de problemen raken en significant minder worden. Check daarom ten alle tijden even de selectie voor een duel.

Customer Service
Welcome Code
Payment
Use Website
Review by VoetbalUitslagen.com redactie on 10-9-2018 to 10:27
Customer Service
Welcome Code
Payment
Use Website
Average

De Serie-A is een defensieve competitie. Opvallend, want er is veel aanvalskracht aanwezig bij topclubs. Door de defensieve stijl zijn er vaak interessante quoteringen.