Wedden op de La Liga

La Liga is één van de meest enerverende voetbalcompetities van Europa. De grootste voetballers en de meest succesvolle clubs zijn actief in de La Liga. Elk seizoen strijden clubs als Real Madrid, Atlético Madrid en  FC Barcelona om de prijzen. Het is ook mogelijk om te wedden op La Liga. Voetballiefhebbers kunnen via hun computer, smartphone of tablet inzetten bij diverse bookmakers. Er zijn veel mogelijkheden om te wedden op La Liga. Er zijn zowel pre-match mogelijkheden als mogelijkheden om live te wedden. Op deze pagina informeren we over de mogelijkheden met betrekking tot wedden op La Liga.

Wedden op La Liga

La Liga staat bekend als één van de sterkste competities ter wereld en gaat ook wel door het leven onder de naam ‘Primera División’. Als voetballiefhebber zijn de wedstrijden in deze voetbalcompetitie altijd een genot om naar te kijken. De competitie staat bekend om aanvallend en attractief voetbal. Bij online bookmakers  zijn veel mogelijkheden om te wedden op La Liga. Rondom ieder wedstrijd in de competitie zijn er diverse mogelijkheden. In dit artikel leggen we die mogelijkheden graag uit.

live wedden op de la liga

Favorieten in La Liga

Voor een speler gaat wedden op La Liga, is het zaak informatie op te doen over deze competitie. Elk seizoen strijden er twintig clubs in La Liga om de felbegeerde landstitel en tickets voor de Europese toernooien.

In de Spaanse competitie zijn er twee grote favorieten. Dat zijn Real Madrid en FC Barcelona. Al is Atlético Madrid nooit uit te vlakken. De meeste zijn voor Real Madrid, gevolgd door Barcelona. Dit zijn dan ook bijna altijd de grote favorieten. Deze informatie is goed om mee te nemen bij wedden op La Liga.

Sterspelers om op te wedden in de Primera División

In de Spaanse competitie spelen veel grote namen, het is niet voor niets één van de sterkste competities van Europa. Op al deze grote namen die spelen in La Liga is het mogelijk om te wedden. Het is mogelijk om te wedden op doelpuntenmakers, topscorers, assists en ga zo maar door.

Er zijn veel opties om te wedden op La Liga en op La Liga-spelers. Voor meer informatie is het goed om een kijkje te nemen bij een betrouwbare bookmakers. Deze bookmakers zijn te vinden op VoetbalUitslagen.com. Wij werken enkel met bookmakers met een Nederlandse licentie.

Wincast weddenschap in de La Liga

De mogelijkheden om te wedden op La Liga zijn eindeloos. Er kan op iedere wedstrijd worden ingezet en er zijn honderden verschillende weddenschappen mogelijk. Een voorbeeld van zo’n weddenschap is Wincast. Een Wincast is een dubbele weddenschap waarbij een speler inzet op een overwinning van een ploeg gecombineerd met een doelpuntenmaker.

Door te wedden op La Liga en en te kiezen voor Wincast worden de quoteringen hoger. Maar het kan ook een valkuil zijn. Want het risico op verlies wordt ook groter, omdat de weddenschap gecombineerd wordt. Er is daardoor een grotere kans dat het fout gaat. Dat is belangrijk om in het achterhoofd te houden. Wedden op La Liga moet leuk blijven. Dus speel bewust.

Spelen met de quoteringen

Het niveauverschil in La Liga is behoorlijk groot, er is namelijk een groot gat geslagen tussen de absolute top en de subtop. Veel liefhebbers zetten vooral hun geld in op de grote clubs, een nadeel daarvan is dat de quoteringen vaak laag zijn. Wedden op La Liga wedden met een notering van 1,15 euro is weinig lucratief.

Al zijn er veel mogelijkheden om te spelen met deze quoteringen. Er kan bijvoorbeeld gewed worden op combinaties. Wanneer een speler bij wedden op La Liga verschillende weddenschappen combineert, wordt de totale quoteringen hoger en de potentiële winst ook. Maar ook hierbij is de kans op verlies groter dan bij een losse wedstrijd.

wedden op de la liga

Live wedden op de Spaanse competitie

Online bookmakers bieden vele mogelijkheden aan, waaronder live wedden op La Liga. Een speler kan gedurende de wedstrijd dan nog inzetten op verschillende weddenschappen. In sommige gevallen gaan deze live weddenschappen gecombineerd met een gratis livestream via de bookmaker.

Bij live wedden op La Liga schommelen de quoteringen van minuut tot minuut. Wanneer Real Madrid bijvoorbeeld tegen de verwachtingen in op achterstand komt, schiet de quoteringen omhoog. Maar andersom geldt dat ook. Wanneer Real Madrid vroeg op voorsprong komt, daalt de quotering gigantisch. Live wedden op de La Liga kan op de computer, smartphone en tablet.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Wedden op La Liga: de derby’s

Wedden op La Liga kan in alle vormen en maten. Ook kan er gewed worden op verschillende derby’s. La Liga kent veel derby’s. De meest explosieve is de Madrileense derby, maar ook Sevilla heeft er een: Real Betis tegen Sevilla FC. Daarnaast heb je nog de Vasco Derby tussen Athletic Bilbao en Real Sociedad. Ook daar kan het er heet aan toe gaan. Bij wedden op La Liga is het goed om rekening te houden met derby’s en sentimenten. Dit kan invloed hebben op wedstrijden.

Conclusie wedden op La Liga

De mogelijkheden om te wedden op La Liga zijn eindeloos. Bij alle weddenschappen is het mogelijk om diverse en uiteenlopende weddenschappen af te sluiten. De traditionele weddenschappen (winst, verlies, gelijkspel), maar er zijn ook heel veel verschillende soorten side-bets. Bij wedden op La Liga is het belangrijk om goede research te doen en verantwoord te gokken. Speel nooit met geld dat er niet is en speel altijd bewust. Bij wedden op La Liga is er namelijk altijd de mogelijkheid om geld te verliezen. Laat je niet verleiden door hoge quoteringen bijvoorbeeld en denk altijd goed na.

Veelgestelde vragen

De La Liga staat bekend als één van de sterkste competities ter wereld en gaat ook wel door het leven onder de naam ‘Primera División’. Als voetballiefhebber zijn de wedstrijden in deze voetbalcompetitie altijd een genot om naar te kijken, maar het kan allemaal nog wat spannender worden met een La Liga weddenschap. Online bookmakers geven de wedders de kans om zowel pre-match als live een inzet te plaatsen op één van de vele wedstrijden in de La Liga. 

Tegenwoordig zijn er tientallen professionele bookmakers actief op het internet, waardoor de speler ook online een inzet kan plaatsen op de wedstrijden in La Liga. Wedden in de Serie A kan op de computer, smartphone of tablet. Deze website linkt alleen aan bekende en betrouwbare partners en heeft deze bovendien keurig op een rij gezet, compleet met rankingcijfers en het aanbod aan kansspellen – niet alleen een weddenschap op La Liga is mogelijk . TOTO, Bet365, Jack’s Casino en Betcity zijn daar voorbeelden van. Ze worden gerankt op betrouwbaarheid, bonusvoorwaarden, quotering (odds), support, veiligheid en (uit)betaalmogelijkheden. Bij de betreffende bookmaker is het een kwestie van een account aanmaken, een startbedrag storten en vervolgens wedden op de Serie A. 

De meeste bookmakers beschikken wel over een welkomsbonus voor nieuwe leden. Specifieke bonussen rondom La Liga komen wel voor, maar niet op grote schaal. Lees alleen wel goed de kleine lettertjes bij elke bonusactie. Op de Bookmaker pagina’s hebben wij per bookmaker aangegeven welke bonus ze bieden. 

De hoogste odds zijn afhankelijk van het duel en de fase van de competitie. Ook zijn er verschillen tussen de bookmakers. Wij geven per wedstrijd aan bij welke bookmaker de beste odd gevonden kan worden. 

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga