Wedden op het WK 2022

Wedden op het WK voetbal 2022 > In 2022 wordt voor de 22e keer in de historie het FIFA Wereldkampioenschap voetbal georganiseerd. De beste landen ter wereld strijden tussen 21 november en 18 december 2022 voor de wereldtitel en bijbehorende wereldbeker. Lees meer over de mogelijkheden voor een weddenschap op het WK 2022.

Alles over Wedden op het WK 2022

Voor een speler gaat wedden op het WK 2022 is het zaak informatie over het toernooi te lezen. Het WK 2022 wordt gehouden in Qatar. Vanwege de bijzonder hoge temperaturen in dat land is ervoor gekozen om het eindtoernooi in de winter te organiseren. Het WK in Qatar duurt slechts 28 dagen en is daarmee het kortste WK in de afgelopen 44 jaar. In die 28 dagen worden er veel wedstrijden gespeeld. Er zijn ook mogelijkheden om te wedden op het WK 2022.

live wedden op het wk

Aantal deelnemende landen wereldbeker

Aan het WK in Qatar doen 32 landen mee. Zij gaan strijden om de wereldbeker. De grootste prijs die een speler kan behalen in zijn loopbaan. Het is overigens het laatste WK met dat aantal landen. De FIFA heeft namelijk besloten dat er vanaf het WK 2026 liefst 48 landen mogen deelnamen aan het toernooi.

De deelnemers zijn afkomstig uit alle continenten. Landen uit Europa, Azië, Afrika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Oceanië mogen deelnemen.  Als we kijken naar de opties omtrent wedden op het WK 2022 is het mogelijk om weddenschappen af te sluiten rondom al deze landen.

Weddenschap bij online bookmakers op WK 2022

De online bookmaker pakken altijd groots uit bij een eindtoernooi. Spelers kunnen voetbal wedden op honderden verschillende opties en varianten per wedstrijd van het WK 2022. De speler kan wedden op de winnaar van een duel, doelpuntenmakers, aantal schoten, aantal doelpunten en ga zo maar door.

Daarnaast zijn lange termijn weddenschappen voor het WK voetbal 2022 – zoals de winnaar van een poule of het hele toernooi – ook beschikbaar. Andere outright-weddenschappen zijn die op de topscorer en de beste speler van het WK 2022.

Live wedden op het WK 2022

Wedden op het WK 2022 kan ook doormiddel van live weddenschappen. Online bookmakers bieden de mogelijkheid om een live weddenschap af te sluiten. Dit wilt zeggen dat de speler een inzet kan plaatsen wanneer een wedstrijd bezig is. De speler kan op die manier anticiperen op het WK-duels in Qatar en misschien ook wel hogere quoteringen afwachten. Live wedden op het WK 2022 kan op de computer, maar ook op de smartphone en tablet.

Wedden op het WK 2022: betrouwbare bookmakers

Wedden op het WK 2022 gebeurt bij voorkeur op een simpele, maar ook veilige en verantwoorde manier. Op deze website zijn de bookmakers niet alleen naast elkaar gezet, maar ook beoordeeld op zes eigenschappen die spelers bij het gokken belangrijk vinden.

Wedkantoren die een weddenschap op het WK 2022 aanbieden, zijn getoetst op betrouwbaarheid, veiligheid, service/support, betaalmogelijkheden, quotering en bonusvoorwaarden. Bovendien houden onze partners zaken als criminaliteit en gokverslaving nauwlettend in de gaten. Er is dus alles in het werk gesteld om wedden op het WK 2022 leuk maar ook duidelijk en verantwoord te houden.

live wedden op het wk

Wedden op het WK 2022: wat doet Oranje?

Deze winter barst het spektakel los en is wedden op het WK mogelijk in allerlei verschillende vormen. Allereerst kijken we naar ons eigen Oranje: wat gaat de ploeg van Louis van Gaal doen? Zowel het vertoonde spel als de resultaten in de Nations League zijn hoopgevend.

Nederland behoort niet tot de absolute topfavorieten op het WK 2022, maar is wel een outsider. De toplanden houden rekening met Oranje en dat is terecht. Met een aantal topspelers en een trainer als Louis van Gaal kan het Nederlands elftal verrassen. In de poule met Senegal, Ecuador en Qatar is Oranje wel de grote favoriet. Dat is terug te zien aan de quoteringen bij de bookmakers als we kijken naar wedden op het WK 2022.

Wedden op een wedstrijd

Wedden op het WK 2022: andere voorkeuren van Nederlandse fans

Nederland is bij de bookmakers niet de favoriet. Landen als Duitsland, Frankrijk, Spanje, Brazilië en Argentinië hebben een streepje voor op ons Oranje. Dat zie je ook als je kijkt naar het wedden op het WK 2022 en de quoteringen.

Maar een WK is geen WK zonder verrassingen. Tijdens het WK 2018 stond uit het niets Kroatië in de finale. Gaan zij dit jaar weer stunten? Of gaat een Afrikaans land eindelijk ver komen in het toernooi? De tijd zal het leren. Bij een WK is niets uitgesloten.

Denk bij wedden op het WK 2022 goed na en doe goed research. Speel daarbij nooit overantwoord. Het blijf wedden en ook bij wedden op het WK 2022 zijn er risico’s op verlies. Houd het leuk en speel bewust.

Veelgestelde vragen

Als een speler wil wedden op het WK 2022, dient deze eerst een account aan te maken bij een van de bookmakers. Vervolgens kan er speelgeld worden overgemaakt naar deze bookmaker. Als er geld op het account staat kan een wedstrijd gekozen worden om op in te zetten. Een bedrag kan gekozen worden om mee te spelen en daarna kan de voetbalweddenschap worden bevestigd. Kortom, wedden op het WK 2022 is niet moeilijk. Gokken op een voorkeursland kan binnen een handomdraai. 

De meeste bookmakers pakken uit tijdens een groot toernooi, zo ook tijdens het WK 2022. Er zijn veel verschillende soorten bonussen beschikbaar voor nieuwe leden en voor bestaande leden. Lees alleen wel goed de kleine lettertjes bij elke actie. Op de Bookmaker pagina’s hebben wij per bookmaker aangegeven welke bonus ze bieden. 

De hoogste odds zijn afhankelijk van het duel en de fase van het toernooi. Ook zijn er verschillen tussen de bookmakers. Wij geven per wedstrijd aan bij welke bookmaker de beste odd gevonden kan worden. 

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga