Wedden op het WK 2022

In 2022 zal voor de 22e keer in de historie het FIFA wereldkampioenschap voetbal worden georganiseerd. De beste landen ter wereld strijden tussen 21 november en 18 december 2022 voor de wereldtitel.

Alles over Wedden op het WK 2022

Het WK 2022 wordt gehouden in Qatar. Vanwege de bijzonder hoge temperaturen in dat land is ervoor gekozen om het eindtoernooi in de winter te organiseren. Het WK in Qatar duurt slechts 28 dagen en is daarmee het kortste toernooi in de afgelopen 44 jaar.

Aantal deelnemende landen

Het is vooralsnog nog onduidelijk hoeveel landen er zullen deelnemen aan het WK 2022. In Rusland (2018) waren er 32 landen die streden voor de mondiale titel, terwijl dat er in 2026 hoogstwaarschijnlijk 48 landen zullen zijn. Maar aangezien de korte duur van het WK 2022 lijkt een opzet met 32 landen voor de hand te liggen. De deelnemers komen uit alle continenten, oftewel Europa, Azië, Afrika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Oceanië.

Wedden bij de online bookmakers

De online bookmaker pakken altijd groots uit bij een eindtoernooi, dus ook bij het WK voetbal 2022 in Qatar. Liefhebbers kunnen een weddenschap afsluiten en er zijn honderden verschillende inzetmogelijkheden per wedstrijd. Je kunt een weddenschap plaatsen op de winnaar van een duel, maar ook hoekschoppen, gele kaarten, rode kaarten, doelpuntenmakers, ingooien en zelfs de aftrap. Daarnaast zijn lange termijn weddenschappen ook beschikbaar, zoals de winnaar van een poule of het hele toernooi. Andere leuke outright-weddenschappen zijn die op de topscorer van het toernooi en welke speler er zal worden uitgeroepen tot de beste speler van het WK 2022.

Online wedden op het WK 2022 brengt veel voordelen met zich mee. Zo kan jij gebruik maken van de allerhoogste quoteringen, een aangename welkomstbonus en snelle uitbetalingen op jouw bankrekening, online wallet of creditcard.

Live wedden op het WK 2022

Het WK 2022 is ook een perfect evenement voor de live wedders onder ons. Online bookmakers bieden de mogelijkheid om een live weddenschap af te sluiten. Dit wilt zeggen dat je nog een inzet kan plaatsen wanneer een wedstrijd bezig is. Je kan op die manier anticiperen op het WK-duels in Qatar en misschien ook wel hogere quoteringen afwachten. Live wedden kan natuurlijk op de computer, maar ook op de smartphone en tablet. Live wedden op het WK 2022 maakt het hele toernooi net een stukje spannender en daardoor ook interessanter wanneer jij een neutrale kijker bent.