toernooioverzicht background image

Toernooien

Volg de grote internationale toernooien op VoetbalUitslagen.com! Ontdek het programma, uitslagen en een uitgebreid statistiekenpakket van EK’s, WK’s en meer.

Europese toernooien

Vrijwel alle Europese toernooien vind je op Voetbaluitslagen.com. De toernooien voor clubs en landenteams worden uitgebreid bij ons aangeboden. Op deze pagina vind je de grotere toernooien die zich slechts om de zoveel tijd afspelen. Denk hierbij aan het EK, WK en Olympische Spelen. In het overzicht kun je direct jouw favoriete toernooien terugvinden.

Bekende voetbaltoernooien

Alles over de voetbaltoernooien volg je vanzelfsprekend op Voetbaluitslagen.com. De bekende toernooien in de Europese landen zijn de KNVB Beker, FA Cup, EFL Cup, Community Shield, Copa del Rey, DFB-Pokal, Coppa Italia, Taca de Portugal. De grote Europese toernooien zoals de UEFA Champions League, Europa League en de Super Cup ontbreken ook niet. Let wel op, die vind je in het competitieoverzicht. Daarnaast kom je ook het WK voor clubteams tegen.

De bekende landentoernooien zoals het Europees Kampioen, Wereldkampioenschap voetbal en de Nations League vind je wel op deze pagina. In het overzicht zie of ga je naar de meest recente editie van een toernooi.

beker trofee icoon

Wanneer worden de toernooien gespeeld?

De bekercompetities in de Europese landen vinden jaarlijks plaats. In het begin van het seizoen worden de eerste bekerrondes afgewerkt, naarmate het einde van het seizoen nadert komt ook de ontknoping in het bekertoernooi dichterbij. De UEFA Champions League en de Europa League vinden ook jaarlijks plaats.

De grote eindtoernooien voor landenteams worden één keer in de vier jaar gespeeld, bijvoorbeeld het EK en het WK. De Olympische Spelen is ook een voorbeeld van een toernooi dat zich om de vier jaar afspeelt. Een toernooi dat ieder jaar wordt gespeeld is de FIFA Club wereldbeker. Mannen en vrouwentoernooi vinden nooit tegelijkertijd plaats, behalve tijdens de Olympische Spelen.

Live tussenstanden

Met grote toernooien als het EK voetbal zijn er zowel overdag als in de avond wedstrijden. Dat je niet alles live kunt kijken, is dan ook jammer. Gelukkig kan je de live tussenstanden in alle wedstrijden op onze website volgen. Je klikt simpelweg het toernooi van jouw keuze aan en ziet alle wedstrijden op het programma en de uitslag of tussenstand daarvan. Wanneer Oranje speelt, is het natuurlijk we de bedoeling dat je achter de tv zit.

Statistieken

Voetballiefhebbers krijgen op Voetbaluitslagen.com de kans om op elk moment van de dag statistieken te bekijken. Check het programma, de stand en volg alle wedstrijden live. Je kan tijdens een toernooi alle wedstrijden volgen door middel van onze statistieken. Vrijwel alle details komen voorbij, waaronder het balbezit, het aantal schoten op doel en de nauwkeurigheid van passes.

voetbal tussenstand icoon

Uitslagen

De uitslagen van alle toernooiwedstrijden kan je gemakkelijk terugvinden, zowel van het huidige seizoen als voorgaande bekerseizoenen. De toernooien hebben wij op een rijtje gezet, zodat je eenvoudig jouw favoriete toernooien kan vinden.