Voetbalwedden op de Keuken Kampioen Divisie

Ieder jaar is het weer enorm spannend in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen seizoen (2019/2020) is er in verband met het coronavirus geen club gepromoveerd naar de Eredivisie. Dit ten nadele van Cambuur, de club die zou promoveren. Seizoen 2020/2021 wordt dan ook het seizoen waar clubs wederom gaan strijden voor een plekje in de Eredivisie. Natuurlijk kan er online worden ingezet op alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, zowel voor de start van een duel als gedurende een wedstrijd. Bekijk hier meer informatie over het online wedden op de Eerste Divisie.

Wedden op de kampioen

Het is altijd een gewaagde en langlopende voetbalweddenschap, maar misschien durf jij hem wel aan. Wie zal er kampioen worden in de Keuken Kampioen Divisie? De winnaar van de titel promoveert naar de Eredivisie en er zijn vele kanshebbers. Zet nu alvast in en cash uit aan het einde van het seizoen, de quoteringen zijn divers. De favorieten leveren het minste op, waaronder NAC Breda, De Graafschap en SC Cambuur. De lucratieve outsiders zijn NEC Nijmegen, FC Volendam en Go Ahead Eagles.

Vorig seizoen grepen SC Cambuur en De Graafschap naast directe promotie. De KNVB besloot de competities te beëindigen vanwege het coronavirus in Nederland. Geen enkele club promoveerde of degradeerde in het betaalde voetbal. De play-offs werden vanzelfsprekend ook geannuleerd.

Omweg naar de Eredivisie

Alle clubs in de Eerste Divisie kunnen ook nog op een andere manier promoveren, namelijk via de play-offs promotie/degradatie. Aan het einde van het seizoen kan er ook ingezet worden op deze beladen duels, welke altijd bol staan van de spanning en de sensatie. De clubs die hoog weten te eindigen in het reguliere seizoen of een periodetitel winnen plaatsen zich voor de play-offs.

Inzetmogelijkheden op de Keuken Kampioen Divisie

Zoals eerder beschreven kan jij een inzet plaatsen op de kampioen van de competitie, maar dat is natuurlijk nog maar het begin. Er worden elk seizoen opnieuw 38 speelrondes afgewerkt, waarin elke keer tien duels worden gespeeld. Daarna volgen er nog drie play-offs rondes, waar ook op gewed kan worden. Alle clubs in de Keuken Kampioen Divisie spelen tweemaal tegen elkaar, zowel uit als thuis. Eigenlijk zijn de inzetmogelijkheden redelijk vergelijkbaar met die van de wedstrijden in de Eredivisie. Zet in op de winnaar van een duel, het aantal doelpunten, gele/rode kaarten, hoekschoppen en zelfs ingooien. Wie liever meespeelt voor de hogere quoteringen raden wij de voetbalweddenschappen op handicaps en doelpuntenmakers aan. Deze inzetten zijn risicovoller, maar kunnen wel een hogere uitbetaling opleveren.

Doelpunten in de Eerste Divisie

De Keuken Kampioen Divisie is al jarenlang een doelpuntrijke competitie. Elke vrijdagavond worden er vele wedstrijden tegelijkertijd gespeeld, waardoor het eventueel interessant kan zijn om een combi-weddenschap te plaatsen. Aangezien er veel goals worden gescoord, zijn de noteringen voor het aantal doelpunten vaak wat lager. Maar daar zijn gelukkig wel alternatieven voor, bijvoorbeeld het aantal doelpunten in één speelhelft of het aantal treffers van één van de beide teams. Je kan ook op de zaterdagavond, zondagmiddag en de maandagavond genieten van wedstrijden in de Eerste Divisie.

Live wedden op de Keuken Kampioen Divisie

Alle duels in de Keuken Kampioen Divisie worden ook live aangeboden bij de online bookmakers. Hierdoor kan er gedurende een wedstrijd nog een inzet worden geplaatst. Dit heeft als voordeel dat jij kan anticiperen op het spelverloop. Live wedden is beschikbaar op de computer, smartphone en tablet. Een bijzonder leuke bezigheid als jij ook echt aanwezig bent bij een duel of voor de buis gekluisterd zit.

Regels omtrent het stilleggen van de Eerste Divisie

De KNVB heeft enkele regels opgesteld omtrent het eventueel stilleggen van de Keuken Kampioen Divisie in het seizoen 2020/2021. Mocht de competitie worden beëindigd wanneer minder dan de helft van de wedstrijden zijn gespeeld, dan zal de ranglijst geschrapt worden. Het gehele seizoen zal worden beschouwd als niet-gespeeld. Als de competitie zal worden gestopt tussen speelronde 20 en 32 dan zal de huidige ranglijst als eindstand worden beschouwd. Echter zal er geen club worden uitgeroepen tot kampioen en volgen er ook geen degradaties. Is een club echter formeel al kampioen, dan zal de hoofdprijs alsnog worden toegekend.

Zijn er 33 of meer speelrondes afgewerkt in de Eerste Divisie dan zal de eindstand doorslaggevend zijn. Er zal dan een kampioen worden uitgeroepen en er zullen voetbalclubs promoveren en degraderen. Doelsaldo is bepalend en belangrijker dan het onderlinge resultaat.