Voetbalwedden op de Keuken Kampioen Divisie

Het is nog nooit zo spannend geweest in de Keuken Kampioen Divisie, want in het seizoen 2019/2020 zijn er meerdere kanshebbers op de titel. Grote voetbalclubs als Roda JC en NEC zullen strijden om de felbegeerde promotie naar de Eredivisie. Natuurlijk kan er online worden ingezet op alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, zowel voor de start van een duel als gedurende een wedstrijd. Bekijk hier meer informatie over het online wedden op de Eerste Divisie.

Dit jaar is de Keuken Kampioen Divisie bijzonder sterk bezet en zijn er meerdere kandidaten voor de titel en de bijbehorende promotie naar de Eredivisie.

NEC, Roda JC of misschien wel Excelsior lijken kans te maken op de hoofdprijs. Natuurlijk maakt dit de Keuken Kampioen Divisie alleen maar aantrekkelijker en uitdagender voor de online wedders.

Wedden op de kampioen

Het is altijd een gewaagde en langlopende voetbalweddenschap, maar misschien durf jij hem wel aan. Wie zal er kampioen worden in de Keuken Kampioen Divisie? De winnaar van de titel promoveert naar de Eredivisie en er zijn vele kanshebbers. Zet nu alvast in en cash uit aan het einde van het seizoen. Vanzelfsprekend zijn de quoteringen erg divers, zo betalen outsiders als FC Volendam en Helmond Sport een stuk meer uit. Vorig seizoen wist Jong Ajax de titel te grijpen, kunnen zij dit kunststukje herhalen?

Omweg naar de Eredivisie
Alle clubs in de Eerste Divisie kunnen ook nog op een andere manier promoveren, namelijk via de play-offs promotie/degradatie. Aan het einde van het seizoen kan er ook ingezet worden op deze beladen duels, welke altijd bol staan van de spanning en de sensatie. De clubs die hoog weten te eindigen in het reguliere seizoen of een periodetitel winnen plaatsen zich voor de play-offs. Vorig seizoen vielen er opvallend veel doelpunten in deze wedstrijden.

Inzetmogelijkheden op de Keuken Kampioen Divisie

Zoals eerder beschreven kan jij een inzet plaatsen op de kampioen van de competitie, maar dat is natuurlijk nog maar het begin. Er worden elk seizoen opnieuw 38 speelrondes afgewerkt, waarin elke keer tien duels worden gespeeld. Daarna volgen er nog drie play-offs rondes, waar ook op gewed kan worden. Alle clubs in de Keuken Kampioen Divisie spelen tweemaal tegen elkaar, zowel uit als thuis. Eigenlijk zijn de inzetmogelijkheden redelijk vergelijkbaar met die van de wedstrijden in de Eredivisie. Zet in op de winnaar van een duel, het aantal doelpunten, gele/rode kaarten, hoekschoppen en zelfs ingooien. Wie liever meespeelt voor de hogere quoteringen raden wij de voetbalweddenschappen op handicaps en doelpuntenmakers aan. Deze inzetten zijn risicovoller, maar kunnen wel een hogere uitbetaling opleveren.

Doelpunten in de Eerste Divisie
De Keuken Kampioen Divisie is al jarenlang een doelpuntrijke competitie. Elke vrijdagavond worden er vele wedstrijden gelijkertijd gespeeld, waardoor het eventueel interessant kan zijn om een combi-weddenschap te plaatsen. Aangezien er veel goals worden gescoord, zijn de noteringen voor het aantal doelpunten vaak wat lager. Maar daar zijn gelukkig wel alternatieven voor, bijvoorbeeld het aantal doelpunten in één speelhelft of het aantal treffers van één van de beide teams.

Live wedden op de Keuken Kampioen Divisie
Alle duels in de Keuken Kampioen Divisie worden ook live aangeboden bij de online bookmakers. Hierdoor kan er gedurende een wedstrijd nog een inzet worden geplaatst. Dit heeft als voordeel dat jij kan anticiperen op het spelverloop. Live wedden is beschikbaar op de computer, smartphone en tablet. Een bijzonder leuke bezigheid als jij ook echt aanwezig bent bij een duel of voor de buis gekluisterd zit.