cluboverzicht background image

Club overzicht

Bekijk het speelprogramma van jouw favoriete club, verdiep jezelf in de uitslagen of ontdek de club- en spelersstatistieken.

✔ 3000+ clubs ✔ In heel Europa ✔ Mannen & Vrouwenvoetbal

Voetbalclubs in heel Europa

De voetbalcompetities uit ons eigen land worden ook live aangeboden op Voetbaluitslagen.com. Je kan dan ook allerlei handige informatie vergaren over jouw favoriete club. De bekende Nederlandse clubs AFC Ajax, Feyenoord, PSV en AZ zijn eenvoudig terug te vinden. Daarnaast kan je ook alle clubs uit de Keuken Kampioen Divisie en de Eredivisie Vrouwen volgen.

Verder bieden we jou competities aan in heel Europa en dus ook alle bijbehorende clubs. Denk aan Benfica uit Portugal, Liverpool uit Engeland en ook het kleinere Union Berlin uit Duitsland. Je zoekt simpelweg via de filters of via de zoekbalk naar een club.

Statistieken

Als echte voetballiefhebber kan je op onze site voortdurend de statistieken van clubs, landenteams en spelers bekijken. Ontdek het speelprogramma, de huidige stand op de ranglijst en volg live de wedstrijden. De statistieken zijn up-to-date en worden voortdurend bijgewerkt. Een groot aantal statistieken komen voorbij, waaronder het balbezit, doelpogingen en passnauwkeurigheid.

Live tussenstanden

Je kan op onze site een groot aantal competities en clubs volgen. Wij bieden dan ook live tussenstanden aan van alle wedstrijden. Het gaat zowel om voetbalduels in het weekend als doordeweeks. Alle wedstrijden zijn live te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de huidige tussenstand. Daarnaast kan je ook de opstellingen, de doelpuntenmakers en de gele/rode kaarten bekijken. De live tussenstanden kan je volgen op de computer, smartphone en tablet. Gedurende de wedstrijden worden de statistieken bijgewerkt.

Uitslagen

De uitslagen van jouw favoriete voetbalclub kan je binnen no-time terugvinden op Voetbaluitslagen.com. Het gaat om uitslagen van het huidige seizoen, maar ook uit de voorgaande seizoenen. Je kan jouw favoriete club eenvoudig spotten op onze website.

Europese competities

Alle bekende en minder populaire voetbalcompetities komen voorbij op Voetbaluitslagen.com. De competities zoals de Premier League, Bundesliga, Eredivisie en de Primera División staan in ons assortiment. Daarnaast kan je ook de Europese voetbalcompetities bij ons volgen, waaronder de UEFA Champions League en de UEFA Europa League. De nationale bekertoernooien zullen ook zeker niet ontbreken. In het overzicht kan je meteen jouw favoriete voetbalclubs terugvinden die hieraan deelnemen.