Wedden op de Bundesliga

De Bundesliga behoort tot de beste voetbalcompetities van Europa, zo spelen wereldberoemde clubs als Bayern München, Borussia Dortmund, Schalke 04 en Werder Bremen hun wedstrijden in de Bundesliga. De wedstrijden worden pre-match en live aangeboden bij de online bookmakers, waardoor er 24/7 ingezet kan worden op de Duitse competitie. Een weddenschap kan geplaatst worden op de computer, laptop, smartphone en tablet. Lees hieronder verder over het online wedden op de Bundesliga.

Alles over de Bundesliga

Een van de grootste Europese voetbalcompetities is de Bundesliga. Dit is namelijk het hoogste niveau van Duitsland. Diverse grote clubs komen uit in deze competitie, waaronder Bayern München en Borussia Dortmund. De voetbalclubs spelen niet enkel in de eigen competitie, maar komen ook uit op het hoogste voetbalpodium van Europa. Duitse clubs doen het standaard goed in zowel de Champions League als de Europa League.

Waar wedden op de Bundesliga?

Tegenwoordig zijn er tientallen professionele bookmakers actief op het internet, waardoor de speler ook online een inzet kan plaatsen op de wedstrijden in de Bundesliga. Meespelen kan op de computer, smartphone of tablet.

Inzetmogelijkheden

Aangezien de Bundesliga één van de populairste voetbalcompetities van Europa is, zijn de inzetmogelijkheden eindeloos. Er kan voorafgaand aan het seizoen ingezet worden op de uiteindelijke landskampioen of de topscorer. Tijdens het seizoen is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op alle wedstrijden. Dan moet er gedacht worden aan een inzet op de winnaar van een duel, de uitslag, het aantal doelpunten, hoekschoppen en gele/rode kaarten.

Altijd goede research doen

Voor elke wedder is het verstandig om vooraf een goede research te doen naar de teams. Kan een bepaalde Duitse club wel aantreden met de sterkst mogelijke selectie? Wat zijn de laatste uitslagen van een ploeg en wat zijn de onderlinge resultaten van de afgelopen jaren? Deze informatie kan zeker in de Bundesliga van essentieel belang zijn en het verschil maken tussen winst en verlies.

Favorieten in de Bundesliga

In de Bundesliga zijn er slechts enkele clubs die kunnen meestrijden om de landstitel. Echter kunnen wij de laatste seizoenen spreken van slechts één kandidaat. Het ijzersterke Bayern München wist alle landstitel te veroveren tussen 2012 en 2021. Maar ook Borussia Dortmund mag niet over het hoofd worden gezien, deze club beschikt over een sterke selectie en een hondstrouwe aanhang.

Wedden op Lewandowski

Voor de topscorerstitel is er altijd één overduidelijke favoriet, namelijk spits Robert Lewandowski. De spits van Bayern Munchen wist al meerdere keren de topscorerstitel te winnen. In het seizoen 2015/2016 kwam de Pool maar liefst dertig keer tot scoren in de 32 duels, een seizoen later scoorde hij opnieuw dertig doelpunten maar Pierre-Emerick Aubameyang ging er vandoor met de prijs. In de seizoenen 17/18, 18/19, 19/20 en 20/21 won Lewandowski wel opnieuw de topscorerstitels, ditmaal maakte hij respectievelijk 29, 22, 34 en 41 treffers.