Wedden op Atletico Madrid

Wedden op Atletico Madrid is populair. Sinds 2013 maakt de club deel uit van de Spaanse top drie: Club Atlético de Madrid Sociedad Anónima Deportiva, kortweg Atlético Madrid. Die constante prestatiecurve komt met name tot stand met resultaatgericht voetbal, maar daar hebben de fans lak aan. Het geeft diegenen die graag hun geluk beproeven door een bedrag in te zetten op een wedstrijd en te wedden op Atletico Madrid juist extra zekerheid. Al is die nooit gegarandeerd – het blijft de onvoorspelbare Primera División waarin ze uitkomen, een competitie waarin veel kapers op de kust zitten.

Wedden op Atlético Madrid in de Primera División

De Primera División wordt ook wel La Liga genoemd en samen met stadgenoot Real, de Catalaanse trots FC Barcelona en tal van net-niet-toppers wordt jaarlijks gestreden om wie er met de eer van Spaanse landskampioen mag strijken. Wedden op Atlético Madrid is daarbij pikant en gedurfd, omdat ze nog niet heel vaak kampioen zijn geworden. De laatste decennia zouden we hun resultaten in de competitie kunnen vergelijken met die van Feyenoord, dat net als Atlético sinds 1990 drie keer kampioen werd. Noem ze een gevaarlijke outsider, noem ze dark horse; geen ploeg in Spanje en daarbuiten reist graag af naar het gevreesde Wanda Metropolitano, het onderkomen van de club.

Wedden op Atletico Madrid in de Primera Division

Opties wedden op Atlético Madrid

Het wedden op Atletico Madrid of wedstrijden van Los Rojiblancos, Los Indios, Los Manzanares of Atleti – er zijn niet veel clubs met zo veel koosnaampjes – werkt heel simpel. Op deze site zijn alle Europese competities en informatie daarover te vinden, en hoe er ingezet kan worden op pakweg Atlético Madrid-Valencia. Met een startbedrag bouwt de speler een spaarpotje op, dat flink vol kan raken wanneer hij of zij zich een meestervoorspeller op het gebied van de Primera División kan noemen. Voetbalwedden kan bij een van de betrouwbare bookmakers.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Wedden op kampioenschap Atlético Madrid

Atlético wordt niet vaak kampioen, maar dat zeiden ze in Nederland ook ooit over AZ en FC Twente, en in Engeland moeten ze nog bijkomen van de stunt van Leicester City in 2016. Daarbij is Atlético Madrid niet te vergelijken met deze ploegen. Niet qua spel, de verdediging is een van de meest onneembare vestingen in Spanje en Europa. En niet qua prestaties, want sinds 2013 is dit team vast top driemateriaal. Wedden op een kampioenschap van Atlético Madrid is zo gek niet, want naast spelersbudget geldt de aloude voetbalwet dat alles afhangt van veel talent en een beetje geluk.

Wedden op Atlético Madrid vs Real Madrid: El Derbi Madrileño

Bij wedden op Atletico Madrid is het ook mogelijk om in te zetten op winst, gelijkspel of verlies in de Madrileense derby, oftewel El Derbi Madrileño, een kraker van jewelste. Een voorschot nemen op de uitslag van deze clash is vrijwel onmogelijk, het enige waar je met enige zekerheid op wedt, is dat het een bloedstollend gevecht wordt, in een kolkend dan wel kokend stadion, met het nodige vuurwerk op en om het veld. Gokkers weten al jaren dat De Koninklijke dit klusje niet meer zomaar klaart.

Wedden op Atlético Madrid in Europa

Waar de odds (winstkansen) lichtelijk in het nadeel van Atlético zijn, is het winstbedrag vanzelfsprekend hoger. Dat is vaak zo tijdens Europese ontmoetingen, heerlijke avondjes waar een bedrag op de wedstrijd inzetten de kers op de taart vormt als het gaat om spanning. Door de coëfficiënten speelt ook de nummer drie van Spanje normaal gesproken in de Champions League. De laatste 10 jaar zit Atlético daarbij. Er zijn enkele ploegen op dit podium die alle anderen liever ontlopen, en de Madrilenen zijn er daar een van. Dat maakt wedden op Atlético Madrid in Europa zo boeiend.

Wedden op Atletico Madrid in Europa

Conclusie wedden op Atlético Madrid

Wat is hieruit te concluderen? Op papier dat Atlético Madrid elk seizoen weer een kanshebber is voor zilverwerk, in de praktijk vooral dat wedden op Atletico Madrid dezelfde sensatie geeft als een ritje in de achtbaan uit de stoutste dromen. Niet omdat Atlético zo wisselvalig is – integendeel zelfs – maar omdat het er meestal om spant in zowel de Primera División als in Europa. Atlético is en blijft interessante kost voor de liefhebbers. Inzetten kan bij een van de betrouwbare bookmakers.

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga