Wedden op AZ

AZ is een onberekenbare club. Met name voor zijn supporters is wedden op AZ net zo spannend als de uiteindelijke uitslag van welke wedstrijd dan ook. De Alkmaarders doen zo nu en dan een aanval op de top, brengen veel jeugdspelers voort en eens in de zoveel tijd kan er gehoopt worden op een hoofdprijs. Het leuke van wedden op AZ is dat de ploeg vaak lange tijd op meerdere fronten actief is: natuurlijk de Eredivisie, maar ook in het bekertoernooi en in Europa.

Wedden op AZ in de Eredivisie

AZ wordt door de analisten nog niet als topclub gezien om op te wedden. Dat komt door de wisselende prestaties, al wordt menig verdediger van de traditionele top 3 nog wel eens zwetend wakker van de Alkmaarse aanval, die doorgaans hoog druk zet. Die onberekenbaarheid zorgt voor interessante mogelijkheden voor wie op deze club wedt. AZ staat inmiddels bekend als David die Goliath verslaat, gezien de winstkansen, ook wat betreft wedden tijdens toppers. Aan de andere kant vergaloppeert AZ zich regelmatig tegen op papier kleinere clubs, ook die uit het rechterrijtje. Wedden op AZ in de Eredivisie kan dus alle kanten op gaan.

Wedden op AZ in de Eredivisie

Opties wedden op AZ

Hoe verdubbelen spelers de adrenaline, oftewel hoe maakt een speler van een AZ-wedstrijd echt een wed-strijd? Op de websites van Bet365, Betcity en Jack’s Casino wordt uitgelegd hoe deelnemers dit op een veilige en betrouwbare manier doet. De speler stort een startbedrag en kan direct inzetten. Aan de hand van voetbalkennis, voorspellend vermogen en natuurlijk een dosis geluk zien spelers het saldo hopelijk stijgen. Al spelende krijgt men meer inzicht in winstkansen en de welbekende expected goals – niet alleen voor de eigen club, maar ook andere. Er zijn tientallen mogelijkheden om te wedden op AZ.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Wedden op kampioenschap AZ

AZ heeft meermaals bewezen dat er aanspraak gemaakt kan worden op een kampioenschap. De combinatie van zelf opgeleide talenten, gerichte aankopen en doorgaans een echte vakman als trainer met aanvallende intenties maken van het AFAS Stadion een gevreesd bastion. Ook in eigen huis zijn grotere kanshebbers er nooit gerust op. Voetbalwedden op het feit dat AZ de schaal binnenhaalt is dan ook zeer uitdagend en spannend. De zogenaamde odds (winstkansen) voor een kampioenschap zijn niet zo hoog als bij andere clubs, maar mocht AZ het voor elkaar krijgen zoals in 2009, dan is het winstbedrag des te hoger.

Wedden op AZ vs de top 3

In toppers doet AZ de laatste jaren op positieve wijze van zich spreken, al blijft die grilligheid de ploeg parten spelen. PSV won bijvoorbeeld in Eindhoven, waar vanuit het zuiden de 3 punten weer in de bus richting kaasstad werden ingeladen. Ook tegen Ajax en Feyenoord zijn de winstkansen van de tegenstander doorgaans iets hoger, zodat wedden op een AZ wedstrijd tegen de top 3 eveneens een kick geeft als ze weer eens verrassen. Uitslagen zijn moeilijk te voorspellen, maar spelers hoeven er niet op te wedden dat AZ het de andere toppers moeilijk maakt: dat doen ze namelijk vrijwel altijd.

Wedden op AZ in Europa

In Europa profileert AZ zich op dezelfde manier: positieve uitschieters en tegenvallers. Nu er met de Conference League een ouderwets derde Europees podium is toegevoegd, zijn er meer mogelijkheden. Voor de club om internationaal te schitteren, en voor spelers om op nog meer wedstrijden van AZ te wedden. Al had de speler misschien andere verwachtingen van het tweeluik tegen het nietig geachte FK Bodø/Glimt uit Noorwegen. Het leuke is dat deelnemers al weddend kennismaken met meer leuke teams, die zich net als AZ soms ontpoppen als drakendoder.

Wedden op AZ in Europa

Conclusie: wedden op AZ is boeiend, want nooit hetzelfde

Niemand kan voorafgaand aan welk seizoen dan ook uitstippelen wat AZ gaat doen op het veld, wat het wedden interessant kan maken. Een seizoen kan beginnen met een aantal gelijke spelen, waarna de ploeg de rug recht en zonder al dat puntenverlies zomaar om de eerste plek mee had kunnen doen. Ook omdat de grotere broers de nodige steken laten vallen – zie jaargang 21-22. Altijd is er wel weer een Wout Weghorst, Teun Koopmeiners of Owen Wijndal die van AZ een gevaarlijke outsider maakt. De club blijft onverstoorbaar aan de weg timmeren en neemt bananenschillen op de koop toe. Dat maakt wedden op AZ zo boeiend.

Veelgestelde vragen

AZ wordt door de analisten nog niet als topclub gezien om op te wedden. Dat komt door de wisselende prestaties, al wordt menig verdediger van de traditionele top 3 nog wel eens zwetend wakker van de Alkmaarse aanval, die doorgaans hoog druk zet. Die onberekenbaarheid zorgt voor interessante mogelijkheden voor wie op deze club wedt. AZ staat inmiddels bekend als David die Goliath verslaat, gezien de winstkansen, ook wat betreft wedden tijdens toppers. Aan de andere kant vergaloppeert AZ zich regelmatig tegen op papier kleinere clubs, ook die uit het rechterrijtje. Wedden op AZ in de Eredivisie kan dus alle kanten op gaan. 

Vrijwel alle soorten weddenschappen of dit nou pre-match of live is, kan een weddenschap voor worden afgesloten bij wedstrijden van AZ. Uiteraard kan iemand ook gokken dat AZ kampioen wordt of bijvoorbeeld de KNVB-beker gaat winnen. Dit soort langdurige weddenschappen kennen een hogere quotering, alleen de kans dat het daadwerkelijk uitkomt ligt wat lager. Ook op de wedstrijden die AZ in Europa afwerkt kan gewed worden. 

Voor het wedden op AZ zijn aan deze site uitsluitend erkende wedkantoren oftewel bookmakers gelinkt. Allemaal zijn ze bovendien aan een strenge beoordeling onderworpen als het gaat om de zes factoren betrouwbaarheid, veiligheid, quotering, bonusvoorwaarden, betaalmogelijkheden en support. Zo is in een oogopslag te zien welke bookmaker zich het beste leent voor een weddenschap op AZ of andere teams.

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga