Draw no Bet: wat is het en hoe werkt het?

Een voetbalwedstrijd is nog veel spannender en leuker wanneer er ook voor jezelf iets op het spel staat. Een weddenschap afsluiten is bijzonder eenvoudig bij één van de online bookmakers. Maar je kent het wel, soms gaat jouw weddenschap volledig de mist in door een vervelend gelijkspel. De Draw no Bet weddenschap kan dan uitkomst bieden.

Stel jij zet in op de thuisploeg, maar de wedstrijd zal eindigen in een gelijkspel? Dan krijg je de volledige inzet gewoon weer teruggestort op jouw speelaccount bij de bookmaker. Je kan deze weddenschap dan ook wel zien als een soort van garantie!

Waarom een Draw no Bet-weddenschap?

In een voetbalwedstrijd spelen er altijd twee clubs tegen elkaar en zijn er daardoor maar drie uitkomsten mogelijk. Bij een 1X2-weddenschap zet je in op winst voor de thuisploeg, de uitploeg of een gelijkspel. Niets is frustrerender dan een late gelijkmaker die ervoor zorgt dat jouw winst verdwijnt. De Draw no Bet-weddenschap biedt een lagere quotering aan, waardoor je geld misloopt wanneer de weddenschap wel goed verloopt. Maar hiervoor krijg je wel een garantie dat je bij een gelijkspel geen geld verliest. Jij moet natuurlijk helemaal zelf beslissen of je het risico zal aangaan of juist op safe speelt met een Draw no Bet weddenschap.

Combi-bet

Een Draw no Bet-weddenschap kan je overigens wel gewoon toevoegen aan een combi-bet. Zodra de wedstrijd in een gelijkspel eindigt, dan zal de weddenschap niet worden meegerekend in de combi-bet. Alle andere duels in de combi-weddenschap worden wel gewoon meegenomen in het eindresultaat. Maar dit heeft natuurlijk wel zo zijn gevolgen voor de algehele quotering. Uiteindelijk zakt de quotering, maar je neemt wel minder risico en de kans op verlies is kleiner. Een Draw no Bet inzetmogelijkheid zal ook beschikbaar zijn bij het populaire live wedden bij de online bookmaker.