Wedden op Feyenoord – PSV

Wedden op Feyenoord – PSV is populair, de topper waarin PSV en Feyenoord elkaar ontmoeten, is nog nooit oninteressant geweest. Zeker de laatste jaren weten de Eindhovenaren zich op het veld maar slecht raad met de overal opduikende Feyenoord-spelers, die hun eigen interpretatie van het begrip gegenpressing toepassen. Het is de Brabantse gemoedelijkheid tegen de Randstedelijke hardheid, de fabrieksploeg tegen de havenarbeiders, oog om oog, tand om tand. Dat zien we terug op het scorebord. Dat vertelt ons dat deze clash altijd wel om aan te gluren is, ook voor wie geen fan is van beide teams. Zij slaan eveneens gretig aan het wedden op Feyenoord – PSV.

Mogelijkheden wedden op Feyenoord – PSV

Naast wedden op Feyenoord – PSV en de klassieke weddenschappen zijn er meer mogelijkheden om geld in te zetten op (en tijdens) deze interessante ontmoeting tussen twee teams die jaarlijks voor het landskampioenschap vechten. Zou Amsterdam niet bestaan, dan was dit De Topper. De traditionele manier van wedden is 1X2, waarbij de 1 voor winst van de thuisploeg staat, de X voor een gelijkspel en de 2 voor winst van de uitploeg. Die andere populaire weddenschap heet in het Engels correct score: de exacte uitslag die na het laatste fluitsignaal op het scorebord staat. Maar er is meer.

wedden op feyenoord-psv

Zo kan er gewed worden op de stand na 45 en/of 90 minuten (dus onafhankelijk van wat er daarna gebeurt), aantallen corners, gele en rode kaarten en meer cijfermatige feitjes. Dat maakt het wedden ook voor fans van andere clubs er alleen maar opwindender op. Speelt er in deze wedstrijd een heethoofd mee dat makkelijk te provoceren is, dan is de kans op een rode prent reëel. En omdat de twee ploegen erom bekend staan tot het gaatje te gaan, zijn ook goals in blessuretijd nooit uit te sluiten. Zo wordt wedden op Feyenoord – PSV een allesomvattend spel naast het veld, dat eveneens van minuut tot minuut kan omslaan. In de spelerstunnel hebben we ook tijdens bepaalde edities wel de nodige reuring zien ontstaan: er is sprake van een behoorlijke rivaliteit. Geen klassieke Kaïn & Abel-verhouding die voortkomt uit oud zeer, maar meer een worsteling met een gelijkwaardige tegenstander als we naar het verleden kijken.

Geschiedenis Feyenoord – PSV

Eindhoven versus Rotterdam kent in voetballand een rijke geschiedenis, dit maakt wedden op Feyenoord – PSV erg boeiend. Er waren in totaal 170 onderonsjes sinds 1928. Dat was het jaar waarin Maurice Ravel zijn Bolero componeerde en in Amerika de wekkerradio werd uitgevonden, al een tijdje geleden dus. Qua totale score is Feyenoord de bovenliggende partij: 68 keer wonnen de Rotterdammers, 58 keer gingen de punten naar de Lichtstad en 44 keer was er geen winnaar. Het doelsaldo is opvallend genoeg in Eindjes voordeel: 265 keer deed PSV het vijandelijke net bollen, 259 keer scoorde Feyenoord. De totale cijfers zeggen het een en ander over de huidige stand van zaken, in die zin dat de odds elkaar niet veel ontlopen en dat er gemiddeld ruim drie keer gescoord wordt. Met een gestolen 1-0, laat staan een bloedeloze brilstand, wordt zelden genoegen genomen.

geschiedenis feyenoord-psv

Laatste vijf ontmoetingen

Voor het wedden op Feyenoord – PSV richt de ervaren voetbalkijker zich op het recente verleden, bijvoorbeeld de laatste vijf onderlinge confrontaties. In het seizoen 2020-2021 was Feyenoord de betere, met een 1-1 gelijkspel in Eindhoven en 3-1 winst in de Kuip. In de volgende jaargang zette De Trots van Zuid de ploeg van toenmalig oefenmeester Roger Schmidt met 0-4 te kijk, om vervolgens thuis juist gelijk te spelen: 2-2. De omstreden pingel in blessuretijd voor de thuisploeg wordt nog steeds door veel Eindhovense fans vervloekt, omdat men in de hoofdstad de sjampoepel koud kon zetten – tot het vonnis van Cyriel Dessers was het bovenin nog spannend. De meest recente ontmoeting op 18 september 2022 was een waar doelpuntenfestijn. Na een spannende wedstrijd wist PSV thuis te winnen met 4-3 van Feyenoord. De odds op basis van de laatste vijf ontmoetingen zijn dus licht in Rotterdams voordeel.

Wedden op Feyenoord – PSV – historische wedstrijden

Wedden op Feyenoord – PSV doet denken aan allerlei voorgaande afleveringen. Feyenoorders nemen het ons niet in dank af, maar we ontkomen niet aan de tienklapper in 2010. Pleister op deze open wond is de som van de onderlinge resultaten in de volgende seizoenen: Feyenoord toonde zich minimaal gelijkwaardig. Sterker nog, Feyenoord is behalve de geduchte tegenstander die het moet zijn in deze topper een echte angstgegner geworden voor de Eindhovenaren. Om het ongemak dat desondanks nog steeds bestaat nog meer in evenwicht te brengen: op 12 april 1987 was er de beruchte graspol in het toch doorgaans strakke biljartlaken van de Kuip die PSV-keeper Hans van Breukelen het leven zuur maakte. We kennen het vervolg: Keje Molenaar benutte de indirecte vrije trap en van Breukelen heeft nog jarenlang last gehad van polletje-gate.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Bookmakers wedden op Feyenoord – PSV

Voor het voetbal wedden op wedstrijden tussen Feyenoord – PSV zijn op deze site alleen de beste en vooral meest betrouwbare bookies gelinkt. Omdat er veel vraag is naar informatie hierover zijn de bookmakers stuk voor stuk beoordeeld op zes criteria:

  • Betrouwbaarheid: is de site legaal, heeft men de juiste vereiste licenties?
  • Betaalmogelijkheden: hoe kunnen spelers hier een saldo storten en zichzelf uitbetalen?
  • Support: wanneer en hoe goed is de klantenservice bereikbaar, en hoe snel communiceert deze?
  • Bonusvoorwaarden: wat voor extra’s heeft deze bookmaker in petto?
  • Veiligheid: wat doet dit wedkantoor tegen criminaliteit en gokverslaving?
  • Quotering: hoe zijn de winstkansen verdeeld?

De wedkantoren scoren prima rapportcijfers. De een blinkt in bepaalde zaken meer uit dan de ander, maar wedders kunnen het beste zelf naar deze ranking kijken en daarna een bookmaker kiezen. Vervolgens kan een kind (mits ouder dan 18) de spreekwoordelijke was doen: account aanmaken, startbedrag storten, weddenschap plaatsen op bijvoorbeeld wedden op Feyenoord – PSV en dan maar hopen dat het voetbalverstand hem of haar niet in de steek laat.

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga