Goal Weddenschap

Hoe goed een team ook voor de dag komt, het draait uiteindelijk om de doelpunten. De ploeg die de meeste goals scoort zal de wedstrijd winnen en natuurlijk kan er ook op doelpunten worden ingezet. En ook daar zijn weer verschillende varianten in te vinden. Bekijk hieronder welke mogelijkheden er zijn, de waarschijnlijke quoteringen en de winstkans.

Scoren beide ploegen?

De weddenschap ‘Both teams to score’ is redelijk populair bij de online wedders. Zoals je al kan raden moeten beide ploegen tot scoren komen in de wedstrijd om deze weddenschap te winnen, al kan er ook ingezet worden op het feit dat de ploegen hier niet in weten te slagen. Bij de meeste voetbalwedstrijden is de quoteringen voor doelpunten van beide ploegen lager dan wanneer dat niet zal gebeuren. Desondanks is het een spannende weddenschap en zal je toch op een andere manier naar het duel kijken. Controleer wel altijd van te voren de huidige vorm van een ploeg, de laatste onderlinge ontmoetingen en de opstellingen.

Wie scoort de volgende goal?

Wie zal het volgende doelpunt scoren in de wedstrijd? Een leuke weddenschap die wij vooral aanraden voor een live inzet. Jij kan de wedstrijd namelijk volgen en je besluit maken nadat je goed naar het spelverloop hebt gekeken. De quotering voor de favoriet is het laagste en die van de underdog is natuurlijk hoger. Maar het kan ook gebeuren dat er geen volgend doelpunt valt, daarom kan er ook ingezet worden op geen volgende treffer.

Bij deze weddenschap moet er ook goed gekeken worden naar het wedstrijdverloop. Wanneer de belangen groot zijn en een ploeg op achterstand komt zal er meer druk worden gezet en is de kans op een treffer groter. Maar wanneer beide ploegen een gelijkspel nodig hebben, dan is het een gewaagde inzet wanneer je op een bepaald team inzet.