Goal Weddenschap

In dit artikel alles over de goal weddenschap. Hoe goed een team ook voor de dag komt, het draait uiteindelijk om de doelpunten. De ploeg die de meeste goals scoort zal de wedstrijd winnen en natuurlijk kan er ook op doelpunten worden ingezet. En ook daar zijn weer verschillende varianten in te vinden. Bekijk hieronder welke mogelijkheden er zijn, de waarschijnlijke quoteringen en de winstkans voor goal wedden.

Goal weddenschap – Scoren beide ploegen?

De goal weddenschap ‘Both teams to score’ is redelijk populair bij de online wedders. Zoals je al kan raden moeten beide ploegen tot scoren komen in de wedstrijd om het wedden te winnen, al kan er ook ingezet worden op het feit dat de ploegen hier niet in weten te slagen. Bij de meeste voetbalwedstrijden is de quoteringen voor doelpunten van beide ploegen lager dan wanneer dat niet zal gebeuren. Desondanks is het spannende goal wedden en een speler toch op een andere manier naar het duel kijken. Controleer wel altijd van te voren de huidige vorm van een ploeg, de laatste onderlinge ontmoetingen en de opstellingen voor deze goal weddenschap wordt aangegaan.

Goal score weddenschap blog

Wedden op wie de volgende goal scoort?

Wie zal het volgende doelpunt scoren in de wedstrijd? Dit type goal wedden raden wij aan voor een live inzet. Een speler kan de wedstrijd namelijk volgen en zijn besluit maken nadat deze goed naar het spelverloop hebt gekeken. De quotering voor de favoriet is het laagste en die van de underdog is natuurlijk hoger. Maar het kan ook gebeuren dat er geen volgend doelpunt valt, daarom kan er ook ingezet worden op geen volgende treffer.

Bij dit type goal wedden moet er ook goed gekeken worden naar het wedstrijdverloop. Wanneer de belangen groot zijn en een ploeg op achterstand komt zal er meer druk worden gezet en is de kans op een treffer groter. Maar wanneer beide ploegen een gelijkspel nodig hebben, dan is het een gewaagde inzet wanneer een speler op een bepaald team inzet. Kortom, er is een hoop mogelijk bij deze variant van voetbal wedden.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Veelgestelde vragen

Hoe goed een team ook voor de dag komt, het draait uiteindelijk om de doelpunten. De ploeg die de meeste goals scoort zal de wedstrijd winnen en natuurlijk kan er ook op doelpunten worden ingezet. En ook daar zijn weer verschillende varianten in te vinden.  Goal weddenschappen zijn populair bij mensen die wedden op voetbal. 

Er kan worden ingezet op verschillende soorten Goal weddenschappen. Een speler kan inzetten op hoeveel goals er vallen in een wedstrijd of hoeveel goals één bepaald team gaat maken. De “Both team to score” weddenschap is ook een populaire soort Goal weddenschap. Hierin sluit de speler een weddenschap af dat diegene denkt dat beide teams tot scoren komen in een wedstrijd. Gebeurd dit, dan wint de speler. Bij live wedden is er de soort goal weddenschap: Wie scoort de volgende goal? 

Controleer altijd van tevoren de huidige vorm van een ploeg, de laatste onderlinge ontmoetingen en de opstellingen voor een goal weddenschap wordt aangegaan. Bij het live wedden is het zaak om goed het wedstrijdverloop in de gaten te houden en op basis hiervan bijvoorbeeld een: “Wie scoort de volgende goal?” weddenschap af te sluiten. 

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga