Strategieƫn voor wedden op voetbal

Een voetbalwedstrijd op zich is al erg spannend, maar wanneer een speler een weddenschap op een duel afsluit dan zal de spanning nog een extra lading krijgen. Hoewel de speler die heeft ingezet zelf niet op het veld staat, kan er alsnog een leuk geldbedrag aan worden overgehouden. Maar bij online wedden komt veel kijken, naast ervaring en kennis zal ook geluk een grote factor spelen.

Allereerst is het belangrijk om een professionele online bookmaker uit te kiezen. Hierbij moet gelet worden op de betrouwbaarheid, de bekendheid, de welkomstbonus en de bonusvoorwaarden. Met een mooie welkomstbonus kan namelijk al gelijk een geweldige start worden gemaakt met het wedden op voetbal. Echter zijn er ook verschillende handige strategieƫn die het verschil kunnen maken tussen winst en verlies.

Verdubbelstrategie

De verdubbelstrategie bij het online wedden op voetbal is vergelijkbaar met de verdubbelstrategie in het casino. Een speler zet in om weddenschappen met een gelijke kans, bijvoorbeeld wanneer de quoteringen nagenoeg gelijk aan elkaar zijn. Soms kan het lastig zijn om zoā€™n wedstrijd te vinden, maar gelukkig worden er per duel soms wel enkele honderden inzetmogelijkheden aangeboden. Zodra een speler een weddenschap verliest, zet deze bij de volgende weddenschap exact een verdubbeling van de eerste inzet in. De verdubbelstrategie raden wij alleen aan bij quoteringen van 2,00 euro of hoger.

Stel, een speler zet 10 euro in op een overwinning voor Feyenoord tegen een quotering van 2,00 euro, dan kan er dus een tientje winst worden gepakt. Maar stel een speler verliest de weddenschap, dan is het zaak voor deze speler om bij de volgende inzet een verdubbeling van het bedrag in te zetten. En dit kan bijvoorbeeld een wedstrijd zijn van FC Twente tegen een quotering van 2,00 euro. De speler zet dan 20 euro in en kan vier tientjes winst pakken. Mocht deze weddenschap wel worden gewonnen, dan maakt de speler een uiteindelijke winst van 10 euro. Let op! Een speler moet wel over voldoende speeltegoed beschikken om deze strategie goed te kunnen handhaven.

Taart-strategie

De Taart-strategie is vooral heel populair onder de beginnende wedders, maar ook ervaren online wedders zijn zeer gecharmeerd van deze strategie. De taart bestaat uit tien stukken, oftewel tien weddenschappen. Een speler kiest voor een maximale inzet, bijvoorbeeld 100 euro in totaal. De speler zet 5 euro in op de weddenschappen met een kleine winstkans en 10, 15 of 20 euro op de wedstrijden met een hoge winstkans. Maar de speler blijft de maximale inzet van 100 euro hanteren. De kans dat de speler aan het einde van de rit met winst zal eindigen is hierdoor groter geworden. Mocht er zelfs meer goed gaan dan verwacht, dan pakt de speler een grote winst. Verliest de speler, dan zal het verlies beperkt blijven. Dit is wel altijd iets waar rekening mee moet worden gehouden. Een speler kan zijn inleg verliezen.

80e minuut strategie

Als spelers graag met minder risico willen spelen, dan is de 80e minuut strategie populair. Deze strategie kan uitsluitend worden toegepast bij het live wedden en wordt pas ingezet wanneer de 80e minuut in zal gaan. Stel het thuisteam staat met nog tien minuten op de klok op een 2-0 voorsprong, dan is de kans wel heel groot dat zij gaan winnen. De quotering zal op dat moment laag zijn, maar de kans op winst is vrij groot. Na de 81e minuut zal de quotering overigens enorm gaan zakken. Een speler moet wel goede research doen en controleren of er veel op het spel staat voor de beide ploegen.