Strategieƫn voor wedden op voetbal

Een voetbalwedstrijd op zich is al erg spannend, maar wanneer je een weddenschap op een duel afsluit dan zal de spanning nog een extra lading krijgen. Hoewel jij zelf niet op het veld staat, kan je er alsnog een leuk geldbedrag aan overhouden. Maar bij online wedden komt veel kijken, naast ervaring en kennis zal ook geluk een grote factor spelen.

Allereerst is het belangrijk om een professionele online bookmaker uit te kiezen. Hierbij moet je letten op de betrouwbaarheid, de bekendheid, de welkomstbonus en de bonusvoorwaarden. Je kan met een mooie welkomstbonus namelijk al gelijk een geweldige start maken met het wedden op voetbal. Echter zijn er ook verschillende handige strategieƫn die het verschil kunnen maken tussen winst en verlies.

Verdubbelstrategie

De verdubbelstrategie bij het online wedden op voetbal is vergelijkbaar met de verdubbelstrategie in het casino. Je zet in om weddenschappen met een gelijke kans, bijvoorbeeld wanneer de quoteringen nagenoeg gelijk aan elkaar zijn. Soms kan het lastig zijn om zoā€™n wedstrijd te vinden, maar gelukkig worden er per duel soms wel enkele honderden inzetmogelijkheden aangeboden. Zodra jij een weddenschap verliest, zet je bij de volgende weddenschap exact een verdubbeling van de eerste inzet in. De verdubbelstrategie raden wij alleen aan bij quoteringen van 2,00 euro of hoger.

Stel, je zet 10 euro in op een overwinning voor Feyenoord tegen een quotering van 2,00 euro, dan kan je dus een tientje winst pakken. Maar stel jij verliest de weddenschap, dan is het zaak om bij de volgende inzet een verdubbeling van het bedrag in te zetten. En dit kan bijvoorbeeld een wedstrijd zijn van FC Twente tegen een quotering van 2,00 euro. Je zet dan 20 euro in en kan vier tientjes winst pakken. Mocht deze weddenschap wel worden gewonnen, dan maak je een uiteindelijke winst van 10 euro. Let op! Je moet wel over voldoende speeltegoed beschikken om deze strategie goed te kunnen handhaven.

Taart-strategie

De Taart-strategie is vooral heel populair onder de beginnende wedders, maar ook ervaren online wedders zijn zeer gecharmeerd van deze strategie. De taart bestaat uit tien stukken, oftewel tien weddenschappen. Je kiest voor een maximale inzet, bijvoorbeeld 100 euro in totaal. Je zet 5 euro in op de weddenschappen met een kleine winstkans en 10, 15 of 20 euro op de wedstrijden met een hoge winstkans. Maar je blijft de maximale inzet van 100 euro hanteren. De kans dat je aan het einde van de rit met winst zal eindigen is hierdoor redelijk groot. Mocht er zelfs meer goed gaan dan verwacht, dan pak je een grote winst. Verlies je, dan zal het verlies beperkt blijven.

80e minuut strategie

Speel jij graag op zeker, dan is de 80e minuut strategie iets voor jou. Deze strategie kan uitsluitend worden toegepast bij het live wedden en zet je pas in wanneer de 80e minuut in zal gaan. Stel het thuisteam staat met nog tien minuten op de klok op een 2-0 voorsprong, dan is de kans wel heel groot dat zij gaan winnen. De quotering zal op dat moment laag zijn, maar de winst is zo goed als een garantie. Na de 81e minuut zal de quotering overigens enorm gaan zakken. Doe wel goede research en controleer of er veel op het spel staat voor de beide ploegen.