Gokken op Half time/Full time

Hoewel het geen enorm populaire voetbalweddenschap is, kunnen er geldprijzen gewonnen worden met de Half time/Full time weddenschap. Wanneer de quotering voor de overwinning van een ploeg laag staat, dan kan een speler door middel van deze inzet de notering een flinke boost geven.

Hoe werkt het?

Er zal bij een Half time/Full time weddenschap worden ingezet op de eerste helft en de hele wedstrijd. Een speler moet goed op het volgende letten, de extra tijd en mogelijke strafschoppen worden niet meegenomen in deze weddenschap. De uitslag van de eerste helft kan een voorsprong voor de thuisploeg of voor de uitploeg zijn, maar natuurlijk ook een gelijkspel. Datzelfde geldt voor de uiteindelijke stand na de volle negentig speelminuten. De kans dat een ploeg zowel de eerste helft als de hele wedstrijd wint is ook weer veel groter dan dat de uitploeg een achterstand in de tweede helft nog weet om te buigen in een overwinning. Maar hoe meer risico een wedder durft te nemen met een voetbalweddenschap, des te meer kan deze opleveren. Natuurlijk is de kans dan ook groter op verlies van het geld.

Voordelen

Het grootste voordeel van een Half time/Full time weddenschap is natuurlijk de hogere quotering. Veel ervaren wedders maken dan ook dankbaar gebruik van deze inzetmogelijkheid. De statistieken kunnen al veel verklappen over ploegen, daarom doen wedders altijd research. Wij raden wedders aan om deze weddenschap te gebruiken bij wedstrijden met grote verschillen, bijvoorbeeld wanneer Ajax een laagvlieger ontvangt in de Johan Cruijff Arena. De Half time/Full time-weddenschap kan ook live worden gebruikt, de quoteringen zullen dan steeds worden bijgewerkt. Door iets later in een wedstrijd nog live te wedden kan een wedder profiteren van nog hogere quoteringen.