Gokken op Half time/Full time

Een weddenschap op een voetbalwedstrijd nog spannender maken is heel eenvoudig. Hiervoor heb je namelijk de zogeheten ‘Half time/Full time’ weddenschappen klaarstaan. Er zal dan worden ingezet op zowel de 1e helft als de 2e helft van een voetbalduel. Deze inzetmogelijkheid is niet alleen bij voetbal beschikbaar en kan ook worden gebruikt bij heel veel andere sporten.

Hoewel het geen enorm populaire voetbalweddenschap is, kan je leuke geldprijzen winnen met de Half time/Full time weddenschap. Wanneer de quotering voor de overwinning van een ploeg laag staat, dan kan je door middel van deze inzet de notering een flinke boost geven.

Hoe werkt het?

Er zal bij een Half time/Full time weddenschap worden ingezet op de eerste helft en de hele wedstrijd. Maar let wel goed op, want de extra tijd en mogelijke strafschoppen worden niet meegenomen in deze weddenschap. De uitslag van de eerste helft kan een voorsprong voor de thuisploeg of voor de uitploeg zijn, maar natuurlijk ook een gelijkspel. Datzelfde geldt voor de uiteindelijke stand na de volle negentig speelminuten. De kans dat een ploeg zowel de eerste helft als de hele wedstrijd wint is ook weer veel groter dan dat de uitploeg een achterstand in de tweede helft nog weet om te buigen in een overwinning. Maar hoe meer risico jij durft te nemen met een voetbalweddenschap, des te meer kan deze opleveren.

Voordelen

Het grootste voordeel van een Half time/Full time weddenschap is natuurlijk de hogere quotering. Veel ervaren wedders maken dan ook dankbaar gebruik van deze inzetmogelijkheid. De statistieken kunnen al veel verklappen over ploegen, doe daarom altijd research. Wij raden je aan om deze weddenschap te gebruiken bij wedstrijden met grote verschillen, bijvoorbeeld wanneer Ajax een laagvlieger ontvangt in de Johan Cruijff Arena. De Half time/Full time-weddenschap kan ook live worden gebruikt, de quoteringen zullen dan steeds worden bijgewerkt. Door iets later in een wedstrijd nog live te wedden kan je profiteren van nog hogere quoteringen.

Customer Service
Welcome Code
Payment
Use Website

No reviews found.