Gokken op Correct Score

Een voetbalwedstrijd biedt veel verschillende inzetmogelijkheden. Een speler kan het als online wedder zo risicovol maken als hij dat zelf wil. Een gewaagde weddenschap is op de correcte uitslag. De ‘correct score’ weddenschap staat bekend om zijn hele hoge quoteringen, maar lage winkans. Een speler kan bijvoorbeeld inzetten op een 2-1, 0-1 of 3-3 eindstand.

Het gaat dus niet alleen om welke ploeg er wint, of dat er een gelijkspel op het scorebord staat na negentig minuten, maar de juiste uitslag moet voorspeld worden om te kunnen winnen. Veel spelers spelen daarom op meerdere uitslagen, zodat de winkans hoger zal zijn. In dit artikel meer uitleg over de correct score weddenschap.

Correct score – Hoge quoteringen

Het is vanzelfsprekend een stuk ingewikkelder om te wedden op de correcte uitslag ‘correct score’ dan het eindresultaat. Aangezien een speler met de weddenschap meer risico durft te nemen, zal dit ook een hogere beloning opleveren. Een veelvoorkomende uitslag kan al zeven keer de inzet opleveren, terwijl een zeldzame uitslag zomaar voor een uitbetaling van twintig keer de inzet kan zorgen. De quoteringen van correcte uitslagen zitten dan ook meestal tussen de 3.00 en de 60.00 euro in. Er zijn ook uitzonderingen waarbij de favoriet zoveel beter is, dat er quoteringen van honderden euro’s voorbij zullen komen.

correct score weddenschap blog

Tips voor de Correct Score weddenschap

Het is verstandig om een goede research te doen voordat een speler een correct score weddenschap afsluit. Dit geldt voor iedere weddenschap, niet alleen voor de correct score. Bekijk de huidige vorm van een team, maar ook de uitslagen van de laatste onderlinge ontmoetingen. Daarnaast is het verstandig om onwaarschijnlijke eindstanden weg te strepen. Wanneer sommige clubs bekend staan om hun verdedigende voetbal bijvoorbeeld, dan zit een hoge uitslag er vaak niet in. We raden een speler ook aan om op zoek te gaan naar de value, daar kan je het hoogste bedrag winnen. Natuurlijk is er ook een grote kans dat de inzet op een correct score weddenschap verloren gaat.

Wedden correct score: de bookmakers

Wedden op de correct score gaat veilig en eenvoudig via deze website. We hebben alleen erkende wedkantoren gelinkt die aan een aantal strenge normen voldoen. Bookmakers zoals Betcity, Toto, Jack’s Casino of Bet365 zijn gerankt op:

  • Betrouwbaarheid en veiligheid (tegengaan van criminaliteit en verslaving)
  • Betaalmogelijkheden
  • Quotering en bonusvoorwaarden
  • Support (klantenservice en bereikbaarheid)

Wedden correct score: wedden op favoriete ploeg of juist niet?

Er wordt vaak aangeraden om bij het wedden op de correct score (en andere weddenschappen) niet op de eigen ploeg in te zetten, maar die regel gaat niet altijd op. Natuurlijk, objectiviteit is gewenst omdat de wens nu eenmaal de vader van de gedachte is. De sentimenten ten opzichte van de favoriete club willen nog weleens in de weg zitten. Het is echter geen wet van Meden en Perzen dat een gokje op een monsterscore van een goed geoliede doelpuntenmachine af te raden is wanneer dat team toevallig de eigen favoriet is. Wedden op de correct score voor het eigen kluppie is dus niet altijd een no-go.

Wedden correct score in de Eredivisie of andere competitie

In welke competities is wedden op de correct score interessant? De Premier League is niet zelden een achtbaan, maar een compleet pretpark van onverwachte uitslagen en ook onze eigen Eredivisie draagt niet voor niets de bijnaam Mickey Mouse competitie, een vondst van de Engelse voetbalmanager Brian Clough. Ook in de Bundesliga komen de meest bizarre uitslagen voor. Maar juist die wetenschap maakt de odds ook hoger. Een competitie die weliswaar in ontwikkeling is qua aanvallend spel, maar waar een zakelijke 1-0-overwinning nog altijd gevierd wordt als een geslaagde olijvenoogst, is de Serie A. Het hangt bij het kiezen van een competitie verder af van de kennis die spelers ervan hebben.

correct score in de eredivisie blog

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Conclusie wedden correct score

Wedden op de correct score doet een beetje denken aan hoe we in vervlogen tijden op het werk of in de voetbalkantine een schema maakten en een knaak inzette. Soms gebeurde dit ‘blind’ en stond die twee gulden vijftig op een onmogelijke uitslag. Met de komst van internet valt er echter meer te winnen. Aan de hand van kennis, ervaring, nadere bestudering van de statistieken en algehele voetbalwijsheid.

Een exacte uitslag voorspellen is natuurlijk vele malen anders dan alleen een één, twee of drie invullen. Maar ook meer risicovol. Het ligt voor de hand om wedstrijden uit te zoeken waarover genoeg informatie vergaard is, maar waarbij tevens de odds niet al te laag liggen. Niet zelden is dit dus een clash van de eigen, favoriete ploeg met een geduchte tegenstander, waarbij een gokje op een monsterscore meer winst oplevert. Een recente editie van Ajax-PSV (5-0) was voor velen zo’n verrassing. Wedden op de correct score, het is de meest lastige manier van voetbalwedden, maar bij lage inzet kan het een goede variant van voetbalwedden zijn.

 

Veelgestelde vragen

Wedden op de “Correct Score” spreekt voor zich. De speler schat vooraf de uitslag van de wedstrijd in, is deze correct dan wint de speler een bepaald bedrag. Doordat het ingewikkeld is om precies de uitslag juist te voorspellen, liggen de odds van de bookmakers een stuk hoger dan bij andere soorten weddenschappen.  

Tips zijn zeken beschikbaar over deze soort weddenschap. Het is allereerst verstandig om een goede research te doen voordat een speler een correct score weddenschap afsluit. Bekijk de huidige vorm van een team, maar ook de uitslagen van de laatste onderlinge ontmoetingen. Daarnaast is het verstandig om onwaarschijnlijke eindstanden weg te strepen. Wanneer sommige clubs bekend staan om hun verdedigende voetbal bijvoorbeeld, dan zit een hoge uitslag er vaak niet in. We raden een speler ook aan om op zoek te gaan naar de value, daar kan de speler het hoogste bedrag winnen. Natuurlijk is er ook een grote kans dat de inzet op een correct score weddenschap verloren gaat. 

Een “Correct Score” weddenschap is in de basis simpel. Stel er staat een wedstrijd tussen Ajax-PSV gepland. Een speler kan dan besluiten in te zetten op de uitslag, bijvoorbeeld 2-2. Eindigt de wedstrijd daadwerkelijk in 2-2 dan heeft de speler de weddenschap gewonnen. 

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga