Gokken op Correct Score

Een voetbalwedstrijd biedt veel verschillende inzetmogelijkheden. Jij kan het als online wedder zo risicovol maken als je zelf wilt. Een lucratieve maar gewaagde weddenschap is op de correcte uitslag. De ‘correct score’ weddenschap staat bekend om zijn hele hoge quoteringen, maar lage winstkans. Je kan bijvoorbeeld inzetten op een 2-1, 0-1 of 3-3 eindstand. Het gaat dus niet alleen om welke ploeg er wint of dat er een gelijkspel op het scorebord staat na negentig minuten, de exacte uitslag moet juist zijn om te kunnen winnen. Veel wedders spelen daarom op meerdere uitslagen, zodat de winstkans nog ietsje hoger zal zijn.

Hoge quoteringen

Het is vanzelfsprekend een stuk ingewikkelder om de correcte uitslag te voorspellen dan het eindresultaat. Aangezien je met de weddenschap meer risico durft te nemen zal dit ook een hogere beloning opleveren. Een veelvoorkomende uitslag kan al zeven keer de inzet opleveren, terwijl een zeldzame uitslag zomaar voor een uitbetaling van twintig keer de inzet kan zorgen. De quoteringen van correcte uitslagen zitten dan ook meestal tussen de 3.00 en de 60.00 euro in. Er zijn ook uitzonderingen waarbij de favoriet zoveel beter is, dat er quoteringen van honderden euro’s voorbij zullen komen.

Tips voor de Correct Score

Het is raadzaam om te allen tijden goede research te doen voordat je een weddenschap zal afsluiten. Dit geldt voor iedere weddenschap, niet alleen de correct score. Bekijk de huidige vorm van een team, maar ook de uitslagen van de laatste onderlinge ontmoetingen. Daarnaast is het verstandig om onwaarschijnlijke eindstanden weg te strepen. Bijvoorbeeld wanneer sommige clubs bekend staan om hun verdedigende voetbal, dan zit een hoge uitslag er vaak niet in. En wij raden je ook aan om op zoek te gaan naar de value, waar valt er echt goed geld te verdienen. Twijfel je over een wedstrijd, laat deze dan links liggen en zoek verder.