Gokken op Correct Score

Een voetbalwedstrijd biedt veel verschillende inzetmogelijkheden. Jij kan het als online wedder zo risicovol maken als je zelf wilt. Een lucratieve maar gewaagde weddenschap is op de correcte uitslag. De ‘correct score’ weddenschap staat bekend om zijn hele hoge quoteringen, maar lage winkans. Je kan bijvoorbeeld inzetten op een 2-1, 0-1 of 3-3 eindstand. Het gaat dus niet alleen om welke ploeg er wint, of dat er een gelijkspel op het scorebord staat na negentig minuten, maar je moet de juiste uitslag voorspellen om te kunnen winnen. Veel wedders spelen daarom op meerdere uitslagen, zodat de winkans nog hoger zal zijn.

Hoge quoteringen

Het is vanzelfsprekend een stuk ingewikkelder om de correcte uitslag te voorspellen dan het eindresultaat. Aangezien je met de weddenschap meer risico durft te nemen, zal dit ook een hogere beloning opleveren. Een veelvoorkomende uitslag kan al zeven keer de inzet opleveren, terwijl een zeldzame uitslag zomaar voor een uitbetaling van twintig keer de inzet kan zorgen. De quoteringen van correcte uitslagen zitten dan ook meestal tussen de 3.00 en de 60.00 euro in. Er zijn ook uitzonderingen waarbij de favoriet zoveel beter is, dat er quoteringen van honderden euro’s voorbij zullen komen.

Tips voor de Correct Score

Het is verstandig om een goede research te doen voordat je een weddenschap afsluit. Dit geldt voor iedere weddenschap, niet alleen voor de correct score. Bekijk de huidige vorm van een team, maar ook de uitslagen van de laatste onderlinge ontmoetingen. Daarnaast is het verstandig om onwaarschijnlijke eindstanden weg te strepen. Wanneer sommige clubs bekend staan om hun verdedigende voetbal bijvoorbeeld, dan zit een hoge uitslag er vaak niet in. We raden je ook aan om op zoek te gaan naar de value, daar valt er echt goed geld te verdienen. Twijfel je over een wedstrijd, laat deze dan links liggen en zoek verder.