Wedden op Liverpool

Op deze pagina alles over het wedden op Liverpool. Het is de meest constant presterende club uit de Premier League: Liverpool FC, kortweg Liverpool. Sinds de jaren 60 speelt de club uit de gelijknamige stad aan de rivier Mersey op het hoogste Engelse niveau, de laagste plek ooit behaald is de achtste. Op het landskampioenschap in 2020 hebben The Reds echter jaren moeten wachten, daarentegen staan er wel zes Champions League-bekers in de prijzenkast. Welkom in de onvoorspelbare Engelse voetbalwereld, waar wedden op Liverpool wedstrijden razend interessant is, en niet alleen door dit soort contrasterende statistieken.

Wedden op Liverpool in de Premier League

Spelers dienen zich te verdiepen in de geschiedenis van Liverpool in de Premier League voor ze gaan voetbal wedden. Van de vijftien landstitels stammen er veertien uit de vorige eeuw. Dat geeft maar aan hoe grillig de Premier League is, en hoe veel tegenstand er bestaat. Waar sommige competities gedomineerd worden door één of enkele teams heeft Liverpool te maken met de Chelsea’s en City’s van deze wereld: gelijkwaardige Europese grootmachten die geen duimbreed toegeven. De Premier League is niet voor niets de zwaarste competitie op aarde: het aantal wedstrijden per seizoen is ongekend hoog, er is geen winterstop, het spel is hard en snel en de druk van buitenaf hoog. Denk aan de tabloids en de hele hordes aan fanatieke fans. Dit heeft allemaal invloed op de clubs, spelers en het wedden op Liverpool.

Wedden op Liverpool in de Premier League

Opties wedden op Liverpool

Dat maakt Liverpool tot een dankbaar object voor diegenen die graag op wedstrijden wedden, zowel voor- als tegenstanders. Fans zetten in op winst, supporters van de tegenstander beproeven hun geluk door op lagere odds – oftewel verliespartijen van Liverpool – te gokken. Via deze website wijst wedden zich overigens vanzelf. Wie een gokje wil wagen, gaat naar het kopje Premier League, waar alle informatie over wedden op Liverpool wedstrijden in deze opwindende competitie overzichtelijk vermeld wordt. Betrouwbare partners zijn Bet365, Betcity en Jack’s Casino.

Wedden op kampioenschap Liverpool

Waar de club net als elke andere voetbalvereniging ter wereld zijn rivalen heeft, heeft Liverpool het geheime wapen dat zelfs de harten van de fanatiekste harde kern doet smelten: het welbekende You’ll never walk alone. Bij voorkeur in de uitvoering van Gerry and the Pacemakers. Hoewel: een a-capellauitvoering van de supporters, live gezongen in een tot de nok toe gevuld Anfield, is een van de grootste vormen van voetbalgeluk, daar zijn alle voetballiefhebbers het uiteindelijk over eens. Behalve van die van de club die zojuist verslagen is. Tot hun genoegen heeft het lied deze eeuw pas één keer kunnen klinken om winst in de Premier League te vieren. Wedden op een kampioenschap van Liverpool heeft deze eeuw nog niet veel opgeleverd.

Wedden op Liverpool in de Merseyside Derby tegen Everton

Liverpool heeft meer tradities. Zo is er de ontmoeting met stadgenoot Everton, de zogenaamde Merseyside Derby. De vijandschap tussen deze twee clubs voert terug tot 1892, toen Liverpool ontstond als een soort splinterpartij van een verbannen Everton-kopstuk. We zijn ruim 130 jaar en vele clashes verder, maar de scherpe randjes lijken er nog steeds niet vanaf. Dat is tegelijk het mooie aan deze Liverpool wedstrijd, waar fans doorgaans graag op wedden. Deze onderlinge strijd is misschien wel de beroemdste derby ter wereld.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Wedden op Liverpool in Europa

Wil het in de competitie niet lukken, dan heeft Liverpool altijd nog het Europese podium om zich te bewijzen, en dat is steevast de Champions League. Sinds 2018 werd drie keer de finale bereikt van het prestigieuze toernooi. De Engelse suprematie is sowieso indrukwekkend tijdens het miljoenenbal, waar bij de laatste vier altijd wel één of meer Premier League-clubs opduiken. In 2019 en 2021 was er zelfs een volledig Engelse finale. Wedden op voetbal club Liverpool in de Champions League biedt natuurlijk nooit garantie, maar de combinatie wedden en voetbal kijken is in ieder geval boeiend en vooral ontzettend spannend.

Conclusie wedden op Liverpool

Met een club als Liverpool die op diverse fronten zo sterk presteert, lijkt het niet moeilijk om de uitslagen goed te wedden, maar in zowel Premier als Champions League is iemand die op wedstrijden wedt nooit helemaal zeker van zijn zaak. De concurrentie van min of meer gelijkwaardige voetbalreuzen is een moeilijk te nemen hindernis, net als de krachten die vrijkomen bij op papier zwakkere teams. Daarbij volgen wij Nederlanders graag de ontwikkelingen van een van de beste verdedigers ter wereld: de onvolprezen Virgil van Dijk.

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga