Gokken op Team Goals

De ‘Team Goals’ weddenschap draait ook om de doelpunten in een voetbalwedstrijd. Een wedder zet in op het aantal treffers van een bepaalde ploeg, het maakt hierbij niet uit of die ploeg ook daadwerkelijk de wedstrijd wint. De meest gebruikelijke inzetten zijn die op meer of minder dan 1,5 doelpunten, maar er zijn altijd uitzonderingen. De Team Goals-weddenschap is beschikbaar bij alle online bookmakers en er kan ook live worden ingezet op deze inzetmogelijkheid.

Aantal team goals

De meest gebruikelijke weddenschap is die op het aantal doelpunten dat een team weet te maken. Er kan bijvoorbeeld ingezet worden op geen, één, twee, drie of meer doelpunten. Het is een redelijk gewaagde inzet, aangezien één treffer voldoende kan zijn voor de favoriet om de drie punten te pakken. Bij deze weddenschap moet er voldoende research worden gedaan en ook een thuiswedstrijd of een uitduel kan een groot verschil maken. Er worden wel hoge quoteringen aangeboden bij deze weddenschap.

Over/Under

Een veiligere mogelijkheid is de inzet op ‘Over/Under’ voor het aantal team goals. Normaliter gaat het om meer of minder dan anderhalf doelpunt. Maar wanneer één van beide teams een duidelijke favoriet is, dan kan dat aantal hoger liggen en bij de underdog lager. En ook bij deze weddenschap maakt het eindresultaat niet uit, het gaat enkel en alleen op de doelpunten. Deze weddenschap is ook beschikbaar voor slechts één speelhelft.

Winst zonder tegendoelpunt

Een andere interessante weddenschap is de ‘Team to win to nil’. De ploeg waarop een speler inzet moet de wedstrijd winnen, maar ook gelijk de nul houden. Een risicovolle inzet, aangezien één doelpunt de hele weddenschap kan verpesten. Maar de quotering is wel hoog en daardoor interessanter dan andere inzetmogelijkheden.

Speelhelft

Een unieke weddenschap is die op het aantal doelpunten in een speelhelft. Een wedder moet proberen te voorspellen in welke helft de meeste doelpunten vallen, de eerste helft of de tweede helft. Een gelijkspel is hierbij ook een mogelijkheid.