cluboverzicht background image

Club overzicht

Bekijk het programma van jouw favoriete club, verdiep jezelf in de uitslagen of ontdek de clubstatistieken.

✔ 3000+ clubs ✔ In heel Europa ✔ Mannen & Vrouwenvoetbal

Geslacht
Filter clubs
Landen
competities
Geslacht
geslacht
Clubnaam
Competitie
Land

Voetbalclubs in heel Europa

Wij bieden jou allerlei handige informatie over jouw favoriete club. Met meer dan 60 competities krijg je van ons ook meer dan 3000 clubs! Je vindt het allemaal op Voetbaluitslagen.com. De bekende Nederlandse clubs AFC Ajax, Feyenoord, PSV en AZ staan natuurlijk al lang in jouw favorieten. Alle andere clubs vind je in het overzicht hierboven. Van Nederlandse mannen en vrouwen tot en met de topclubs en laagvliegers in Engeland.

Zoek simpelweg via de filters of zoekbalk naar Benfica uit Portugal, Liverpool uit Engeland of het kleinere Union Berlin uit Duitsland.

Statistieken

Als echte voetballiefhebber kan je op onze site voortdurend de statistieken van clubs, landenteams en spelers bekijken. Ontdek het speelprogramma, de huidige stand op de ranglijst en volg live de wedstrijden. De statistieken zijn up-to-date en worden voortdurend bijgewerkt. Een groot aantal statistieken komen voorbij, waaronder het balbezit, doelpogingen en passnauwkeurigheid.

Live tussenstanden

Je kan op onze site een groot aantal competities en clubs volgen. Wij bieden dan ook live tussenstanden aan van alle wedstrijden. Het gaat zowel om voetbalduels in het weekend als doordeweeks. Alle wedstrijden zijn live te volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de huidige tussenstand. Daarnaast kan je ook de opstellingen, de doelpuntenmakers en de gele/rode kaarten bekijken. De live tussenstanden kan je volgen op de computer, smartphone en tablet. Gedurende de wedstrijden worden de statistieken bijgewerkt.

Uitslagen

De uitslagen van jouw favoriete voetbalclub kan je binnen no-time terugvinden op Voetbaluitslagen.com. Het gaat om uitslagen van het huidige seizoen, maar ook uit de voorgaande seizoenen. Je kan jouw favoriete club eenvoudig spotten op onze website.

voetbal tussenstand icoon

Europese competities

Alle bekende en minder populaire voetbalcompetities komen voorbij op Voetbaluitslagen.com. De competities zoals de Premier League, Bundesliga, Eredivisie en de Primera División staan in ons assortiment. Daarnaast kan je ook de Europese voetbalcompetities bij ons volgen, waaronder de UEFA Champions League en de UEFA Europa League. De nationale bekertoernooien zullen ook zeker niet ontbreken. In het overzicht kan je meteen jouw favoriete voetbalclubs terugvinden die hieraan deelnemen.