Club

Fuenlabrada

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Spanje
Competitie:
Locatie:
Fuenlabrada

Programma Fuenlabrada

Check hier alle wedstrijden van Fuenlabrada die op het programma staan. Per competitie zie je meteen de datum, aanvangstijd en tegenstander. Meer informatie over de wedstrijd vind je op de wedstrijdpagina. Klik hiervoor op de betreffende wedstrijd.

Standen

Bekijk hier de huidige stand van Fuenlabrada. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Fuenlabrada actief is (geweest). Check direct het aantal gewonnen, verloren en gelijk gespeelde wedstrijden, totaal aantal punten en doelsaldo.

Uitslag Fuenlabrada

Elke wedstrijduitslag van Fuenlabrada vind je hieronder. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Fuenlabrada selectie

Socials
@cffuenlabrada
Posts
Volgers
Volgend

Alles over CF Fuenlabrada

De Spaanse club CF Fuenlabrada komt uit de gelijknamige stad in de regio Madrid. Alle thuisduels van CF Fuenlabrada worden gespeeld in het La Aldehuela. Sinds het seizoen 2003/2004 komt de club uit in de Segunda División A, het tweede voetbalniveau van Spanje.

Oprichting

De club CF Fuenlabrada bestaat sinds 1975. De club mocht 11 jaar later pas zijn debuut maken binnen het professionele circuit. In het seizoen 1986/1987 debuteerde CF Fuenlabrada in de Tercera División en sindsdien is de club een stabiele factor binnen het betaalde voetbal. Fuenlabrada slaagde er in 1993 in om een play-off ticket veilig te stellen dankzij een kampioenschap. Echter slaagde CF Fuenlabrada er niet in om te promoveren naar het derde niveau. Een jaar later promoveerde de voetbalclub wel en speelde het zeven opeenvolgde seizoenen in de Segunda División B.

Degradatie en promotie

CF Fuenlabrada keerde in seizoen 2002/2003 weer terug op het derde niveau, nadat het een seizoen daarvoor was gedegradeerd. Ditmaal verblijft de club vijf opeenvolgde seizoenen in de Segunda División B. In 2012 keerde CF Fuenlabrada wederom terug op het derde niveau. Ditmaal met meer succes en de club verblijft voor langere tijd in dezelfde competitie. In 2019 werd het kampioenschap gewonnen en promoveerde CF Fuenlabrada naar de Segunda División A.

Vincent Lucas Weijl bij CF Fuenlabrada

Er speelde in het verleden slechts enkele Nederlanders voor CF Fuenlabrada. De aanvaller Vincent Lucas Weijl speelde in 2015 voor de club. De Amsterdammer speelde echter maar vijf wedstrijden voor CF Fuenlabrada. Daarnaast kwam Weijl ook uit voor Helmond Sport, SD Eibar, SC Cambuur, South China AA, Tai Po FC, FC Fredericia, PKNP, Samtredia en ÍA. Tegenwoordig staat de speler onder contract bij AFC uit Amsterdam.