Club

Real Zaragoza

livescorebet

ontvang €250 aan Free Bets

Land:
Spanje
Competitie:
Locatie:
Zaragoza

Programma Real Zaragoza

Bekijk hier de duels van Real Zaragoza welke op het programma staan. Je kunt per competitie meteen zien wanneer de wedstrijd is en wie de tegenstander zal zijn. Als je meer wilt weten over een wedstrijd, dan kun je naar de wedstrijdpagina gaan. Klik simpelweg op de wedstrijd waarover je meer wilt weten.

Standen

Hieronder zie je de huidige stand van Real Zaragoza. Bekijk ook andere competities en toernooien, waarin Real Zaragoza actief is (geweest). Ontdek het aantal gewonnen wedstrijden, maar ook het doelsaldo en puntentotaal.

Uitslag Real Zaragoza

Alle uitslagen van Real Zaragoza zie je in dit schema. Competitie, beker en andere toernooien, wij bieden je hier elke wedstrijduitslag. Nieuwsgierig naar de wedstrijdstatistieken? Klik dan door naar de wedstrijdpagina en check onder andere het balbezit percentage en doelpuntenmakers.

Real Zaragoza selectie

Socials
@realzaragoza
Posts
Volgers
Volgend

Alles over Real Zaragoza

De Spaanse voetbalclub Real Zaragoza werd opgericht in 1932 en komt al sinds 2013 uit op het tweede voetbalniveau van Spanje. De club speelt zijn wedstrijden in het La Romareda, de vervanger van het beruchte Estadio Torrero in Zaragoza.

Prijzenkast

Real Zaragoza won diverse prachtige prijzen in zijn clubbestaan. In 1964, 1966, 1986, 1994, 2001 en 2004 won de Spaanse club de Copa del Rey. In 2004 werd ook de Supercopa gewonnen. Slechts één keer werd het kampioenschap in de Segunda División gewonnen en dat was in 1978. Het grootste succes dateert uit 1995, want toen wist Real Zaragoza te stunten door de Europacup II te winnen.

La Romareda in Zaragoza

Alle thuiswedstrijden van Real Zaragoza worden gespeeld in het La Romareda. Het stadion biedt plaats aan meer dan 34.000 toeschouwers en onderging in 1982 zijn laatste grote verbouwing. In het openingsduel van La Romareda boekte Real Zaragoza een 4-3 overwinning op Osasuna. Het multifunctionele stadion werd ook vaak gebruikt voor optredens, waaronder van Michael Jackson en Metallica.

Europacup II in 1995

Real Zaragoza wist in 1995 voor een bijzonder resultaat te zorgen door de Europacup II te veroveren. De Spaanse club moest het in de finale opnemen tegen de Engelse grootmacht Arsenal. In de finale kwam Real Zaragoza op een 1-0 voorsprong dankzij de spits Juan Esnáider. Echter werd het negen minuten later alweer gelijk door een treffer van John Hartson. Vlak voor tijd scoorde Mohamed Alí Amar de winnende treffer voor Real Zaragoza. De speler schoot vanaf 40 meter op doel en liet doelman David Seaman compleet kansloos.