Livestream voetbal

Wie graag wil wedden op livestream voetbal, wil natuurlijk graag met eigen ogen zien wat er op het veld gebeurt. Dat gaat heel makkelijk met een account bij een van de bookmakers die via een livestream voetbal aanbieden. Zo mist een wedder niks. Omdat het speelschema tegenwoordig over het hele weekend is uitgesmeerd, gaat er na het inloggen een ware schatkist aan voetbalvermaak open. Zeker op de zondagen is dit een feest, van ’s middags tot ’s avonds laat. Laat staan voor wie (ook) graag naar de andere competities kijkt. Een livestream om voetbal te kijken, is ideaal omdat niet elk tv-abonnement toegang geeft tot elke wedstrijd. Daarnaast bieden livestreams van wedkantoren een meerwaarde in de vorm van statistieken, die zonder van scherm te wisselen in de gaten gehouden kunnen worden. Wedden op livestream voetbal is populair.

Hoe werkt het kijken van een voetbal livestream

Wie wil wedden op livestream voetbal, kiest op deze website de beste bookmaker, maakt daar een account aan, stort een startbedrag en kan dan de wedstrijden bekijken via de website van diezelfde bookmaker. Alleen wanneer een speler is ingelogd, is deze mogelijkheid er, maar dat spreekt voor zich. Livestream voetbal in combinatie met een inzetje hier en daar zorgt voor dubbele wedstrijdspanning, omdat ook wedstrijden van andere dan het favoriete team nu veel interessanter zijn.

kijken van livestream

Zoals bekend begint het voetbalgeweld op zondag bijvoorbeeld al rond lunchtijd. Er zijn de traditionele 14:30-wedstrijden, rond 17:00 wordt er opnieuw afgetrapt en ’s avonds om 20:00 is er vaak ook weer een potje, net als in Zuid-Europese competities. Het is dus niet zo dat er vaak van scherm gewisseld moet worden: om de kijker zo veel mogelijk te laten zien is het speelschema tegenwoordig meer uitgesmeerd. En dan zijn er nog de vele buitenlandse competities, met eindeloos veel interessante wedstrijden. Wedden op livestream voetbal is populair.

Livestream vs tv

Via een livestream voetbal kijken of via de televisie kent geen wezenlijk verschil. De beeldkwaliteit is hetzelfde, al varieert de schermgrootte natuurlijk. Maar er zijn allerlei mogelijkheden om het geheel naar je tv te casten. Het kijken naar een livestream biedt een aantal voordelen. De winstkansen zijn bijvoorbeeld 90 minuten lang te zien. Er zijn bij livestream voetbal via de wedkantoren sowieso continu statistieken beschikbaar, waar deze bij reguliere uitzendingen slechts sporadisch in beeld komen. Wedden op livestream voetbal heeft veel voordelen.

Bij het live wedden is het handig om bijvoorbeeld het balbezitpercentage of aantallen corners te kunnen zien op de momenten dat dat goed uitkomt, en dus niet op het moment dat de redactie vindt dat het weer tijd is om deze in beeld te brengen. Wanneer er een doelpunt in de lucht hangt, gaat de ervaren live wedder direct tot actie over.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Live voetbal wedden – soorten weddenschappen

Het wedden op livestream voetbal is vergelijkbaar met de manier waarop de pre-match weddenschappen gedaan worden. Ook hier zetten spelers in op zowel de uiteindelijke uitslag als cijfermatige aspecten. Uitslaggerelateerde weddenschappen zijn:

 • 1X2 wedden: het traditionele invullen van een 1 voor thuiswinst, een 2 voor uitwinst en een X voor gelijkspel.
 • Double chance: wedden op twee van de mogelijkheden van 1X2.
 • Draw/no bet: wedden op sowieso een winnaar, dus geen gelijkspel.
 • Correct score: wedden op de exacte uitslag.
 • Handicap: wedden met een virtuele voorsprong voor een van de twee ploegen, deze wordt opgeteld bij de uitslag.

Maar het is voor veel voetbalwedders interessanter om te gokken op details, die uiteindelijk ook beslissend zijn. Een penalty, corner of rode kaart bijvoorbeeld. Op deze zaken kan ook gespeculeerd worden:

 • Over/under: wedden op aantallen doelpunten, meer of minder dan een bepaald aantal.
 • HT/FT: wedden op de stand bij halftime (precies na 45 minuten) en fulltime (na 90 minuten). Let op: dit is exclusief blessuretijd.
 • Goals en team goals: respectievelijk wedden op diverse doelpuntmogelijkheden en de aantallen goals per team.
 • Even/odd: wedden op een even dan wel oneven aantal doelpunten in een wedstrijd, een typisch geval van 50/50.
 • Outrights: wedden op langetermijnzaken zoals winnaar competitie/toernooi of topscorers.
 • Booking points: wedden op de sancties die de man in het zwart treft, namelijk gele en rode kaarten.

Livestream bij de bookmaker

De opwinding die ontstaat bij de combinatie livestream voetbal kijken en het wedden op livestream voetbal is ongekend. Het wordt over het algemeen afgeraden om op het eigen favoriete team te wedden, dat wel. Maar dan nog is het de vraag hoe de concurrentie presteert.

livestream bij bookmaker

Via de livestream bij de bookmaker is het allemaal op de voet te volgen. Daarin worden wedders bovendien up-to-date gehouden over alle statistieken en winstkansen. Hier is voetbalkijken dus een echte studie, al blijft de nadruk op de rollende bal liggen. Dat deze rond is, is de bekende uitdrukking die aangeeft dat ook bij het voetbalwedden knotsgekke scores voorkomen. Voetbal kijken via de bookmakers is tevens fijn, omdat niet iedereen het juiste tv-abonnement met toegang tot de reguliere uitzendingen heeft. Wedden op livestream voetbal is populair.

Beste bookmakers met live streams

Op deze site worden alleen de beste bookmakers aangeraden. Toto en Betcity hebben bijvoorbeeld een prima livestream om voetbal te kijken, en spelers die ingelogd zijn hebben de beschikking over een internationaal aanbod aan voetbalvermaak. Het is uiteraard belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt en dat spelers niet op allerlei obscure websites terechtkomen om een illegale stream op het scherm te krijgen.

Bovendien zijn de bookies die via Voetbaluitslagen.com te vinden zijn gerankt op een aantal belangrijke aspecten: veiligheid dus, maar ook betrouwbaarheid, bonusvoorwaarden, betaalmogelijkheden, quotering en support. Een blik op de sectie ‘bookmakers’ leert dat deze wedkantoren met ruime voldoendes als ‘uitstekend’ uit de bus komen. Er is ook te lezen wat voor andere spellen ze aanbieden, of hun websites mooi en gebruiksvriendelijk zijn en hoe snel er uitbetaald wordt. Uitgebreide reviews dus, om wedders van wedden op livestream voetbal te helpen bij het kiezen.

Veelgestelde vragen

Wie wil wedden op livestream voetbal, kiest een bookmaker uit , maakt daar een account aan, stort een startbedrag en kan dan de wedstrijden bekijken via de website van diezelfde bookmaker. Alleen wanneer een speler is ingelogd, is deze mogelijkheid er, maar dat spreekt voor zich. Livestream voetbal in combinatie met een inzetje hier en daar zorgt voor dubbele wedstrijdspanning, omdat ook wedstrijden van andere dan het favoriete team nu veel interessanter zijn.

Via een livestream voetbal kijken of via de televisie kent geen wezenlijk verschil. De beeldkwaliteit is hetzelfde, al varieert de schermgrootte natuurlijk. Maar er zijn allerlei mogelijkheden om het geheel naar een tv te casten. Het kijken naar een livestream biedt een aantal voordelen. De winstkansen zijn bijvoorbeeld 90 minuten lang te zien. Er zijn bij livestream voetbal via de wedkantoren sowieso continu statistieken beschikbaar, waar deze bij reguliere uitzendingen slechts sporadisch in beeld komen. Bij het live wedden is het handig om bijvoorbeeld het balbezit percentage of aantallen corners te kunnen zien op de momenten dat dat goed uitkomt, en dus niet op het moment dat de redactie vindt dat het weer tijd is om deze in beeld te brengen.  

Op deze site worden alleen de beste bookmakers aangeraden. Toto en Betcity hebben bijvoorbeeld een prima livestream om voetbal te kijken, en spelers die ingelogd zijn hebben de beschikking over een internationaal aanbod aan voetbalvermaak. Het is uiteraard belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt en dat spelers niet op allerlei obscure websites terechtkomen om een illegale stream op het scherm te krijgen. 

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga