actueel background image

TOTO pakt dit WK uit met specials

24 nov 2022 | 11:31 0

Het WK is in volle gang en tot nu toe is het genieten geblazen. Wat te denken van de enorme stunts van Saudi-Arabië en Japan. Ook vandaag staan er weer een aantal mooie wedstrijden op het programma met Brazilië tegen Servië en Portugal tegen Ghana. TOTO pakt tijdens deze wedstrijden uit met speciale boosters.

Brazilië en Portugal winnen

De favorieten vandaag zijn natuurlijk Brazilië en Portugal. De Goddelijke Kanaries zijn misschien wel dé favoriet voor de wereldtitel. Er wordt dan ook verwacht dat zij vandaag Servië gaan verslaan. Al is dat een niet te onderschatten ploeg. Ook Portugal ligt onder een vergrootglas. Dat komt met name door Cristiano Ronaldo. De wereldster zat bij Manchester United voornamelijk op de bank dit seizoen en is na een vernietigend interview zelfs gedwongen te vertrekken. Hij wil zich dit toernooi hoe dan ook laten zien. Te beginnen met de wedstrijd tegen Ghana.

Bij TOTO Specials zijn de odds verhoogd voor deze twee wedstrijden. Winnen Brazilië en Portugal met 1-0, 2-0 of 3-0. Dan staat daar een quotering van 6.50 tegenover.

Sterren blinken uit

Brazilië heeft Neymar en Portugal Ronaldo. De twee sterren willen vandaag hoe dan ook stralen en bij stralen hoort scoren. Neymar is natuurlijk dé man die de Brazilianen bij de hand moet nemen. Bij Portugal geldt voor Ronaldo hetzelfde. Scoren de twee sterren allebei? Dan staat daar bij TOTO een quotering van liefst 5.00 tegenover.

Kijk voor meer odds voor WK wedstrijden op onze WK 2022 pagina.

TOTO DEAL

Voetbalwedden

Online inzetten op voetbalwedstrijden kan op veel verschillende manieren, er zijn dan ook veel verschillende voetbalweddenschappen te vinden. De vijf meest bekende voetbalweddenschappen zijn:

1X2 weddenschap
Double Chance weddenschap
Over/Under weddenschap
Draw no Bet weddenschap
Correct Score weddenschap

Voetbalwedden kan bij een van onze betrouwbare bookmakers. De bookmakers op VoetbalUitslagen.com zijn allemaal voorzien van een geldige licentie van de Nederlandse Kansspel Autoriteit (KSA). Lees meer over onze bookmakers en over voetbalwedden op deze pagina.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.