actueel background image

VoetbalUitslagen Wedtip van de Week (week 13, 2023)

31 mrt 2023 | 09:29 0

Na een korte interlandbreak gaan de competities weer van start. Deze week kiezen we voor drie geweldige krakers in Engeland, Duitsland en Italië. Bekijk de VoetbalUitslagen wedtips van de week.

Wedtip week 13

Bayern slaat terug

We beginnen met Der Klassiker in Duitsland. De twee grootste clubs van het land staan tegenover elkaar in een directe strijd om de koppositie. Dortmund beleeft een geweldige tweede seizoenshelft en won negen van de tien wedstrijden sinds de winterstop. Bij Bayern is de paniek toegeslagen, trainer Julian Nagelsmann werd ontslagen en razendsnel vervangen voor prijzenpakker Thomas Tuchel. Bayern moet een enorme dreun voorkomen en dus winnen.

Onze tip: FC Bayern München wint (quotering 1.53)

Topper in Engeland

Dan maken we de oversteek van het vaste land naar Engeland. Want ook daar knettert het met een geweldig affiche. Manchester City en Liverpool nemen het daar tegen elkaar op. In de afgelopen vijf jaar waren dit de twee teams die onderling uitmaakten wie kampioen werd, dit seizoen maakt Liverpool een pas op de plaats. City moet winnen als het mee wil blijven doen om de titel. Liverpool heeft de punten juist hard nodig in de strijd voor de plekken om Champions League-voetbal. En laat Liverpool nou net een angstgegner zijn van City. Van de laatste zes onderlinge wedstrijden won Liverpool er namelijk drie, tegenover één van City. Toch verwachten we dat City minimaal twee doelpunten maakt.

Onze tip: Manchester City doelpunten over 1.5 (quotering 1.62).

Napoli gaat maar door

Dan reizen we af naar het zuiden van Europa. In Napels ontvangt de koploper de regerend kampioen. Dat Milan de titel af gaat staan dit jaar moge duidelijk zijn. Napoli staat eenzaam aan de top in de Serie A en maakt kans om komende maand al kampioen te worden. Dan moet er wel gewonnen worden van AC Milan, dat een meer dan wisselvallig seizoen beleeft. Wij verwachten geen problemen voor de Napolitanen.

Onze tip: Napoli wint (quotering 1.75).

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.