Wedden op Napoli

Wedden op Napoli is boeiend en nooit hetzelfde. Van de hoogtijdagen in de vorige eeuw met Diego Maradona tot een faillissement en helemaal opnieuw beginnen in de serie C: het kan verkeren bij Società Sportiva Calcio Napoli, kortweg Napoli. De club uit Napels die in het smaakvolle lichtblauw speelt, is een dankbaar object voor analisten, fans en ook degenen die wil wedden op Napoli voetbalwedstrijden. Net als andere Europese hoogvliegers is het verblijf op een lager niveau van korte duur geweest en geldt Napoli nu zelfs als outsider voor de Champions League.

Wedden op Napoli in de Serie A

Aan de prestatiecurve van Napoli is die wederopstanding sinds begin jaren 90 goed te zien. Niet veel clubs doen het Napoli na: het geheel opnieuw oprichten, beginnen in de Serie C, om bij de rentree op het hoogste Italiaanse niveau nooit meer in degradatiegevaar te komen. De laatste tien seizoenen is Napoli zelfs een kanshebber voor de titel gebleken, al werd deze nog geen één keer heroverd sinds Maradona. Statistisch gezien zou wedden op Napoli in de Serie A even gedurfd als slim zijn, want in de Italiaanse top ontlopen de bovenste pakweg vijf clubs elkaar weinig.

Wedden op Napoli in de Serie A

Opties wedden op Napoli

Het zou wel een absolute stunt zijn, een nooit eerder vertoond spektakel: na al die jaren van tegenslag weer een scudetto winnen. Wie wil wedden op Napoli, kijkt op deze site bij het kopje ‘Serie A’ en de rest wijst zich vanzelf. Een startbedrag storten en het voetbal wedden kan beginnen. Niet alleen op Serie A-winst voor Napoli, maar op alle wedstrijden in alle aansprekende competities. Jack’s Casino, Betcity of Bet365 zijn betrouwbare partners. Er is geen enkele reden om verder te zoeken naar een veilige wedsite.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Wedden op kampioenschap Napoli

Een landskampioenschap, Gli Azzurri (de azuurblauwen) of I Partenopei (de Napolitanen) kijken er reikhalzend naar uit. Wat zaten ze er dichtbij in 2013, 2016, 2018 en 2019. Sommige fans wedden op Napoli, anderen houden het op inzetten op andere wedstrijden uit bijgeloof. Vanuit Nederland is het in ieder geval mogelijk om er wat meer bij te zijn, door ook een gokje te wagen en de wedstrijden van Napoli te bekijken. De supporter krijgt op afstand ook de passie mee, en de Italiaanse neiging om alles zo sierlijk mogelijk te presenteren. Fare la bella figura, het is een bekende uitdrukking die daarnaar verwijst.

Wedden op Napoli versus Juventus

Een wedstrijd die doorgaans veel wedders en kijkers tot aan het puntje van hun stoel beweegt, is de clash met Juventus, ook vanwege de inbreng van ex-Eredivisiespelers als Dries Mertens en Matthijs de Ligt. Het is een boeiend schouwspel: niet alleen omdat het twee Italiaanse topteams betreft die steevast meedingen naar de scudetto, maar ook omdat het Italiaanse catenaccio plaats heeft gemaakt voor een aanvallendere variant. Maar als het moet, wordt een minimale voorsprong fel verdedigd en treden oude gewoontes op. Dat maakt wedden op Napoli versus Juventus tijdens zo’n typische Serie A-clash nog spannender.

Wedden op Napoli in Europa

De veelbesproken terugkeer op het hoogste Italiaanse niveau gaat bijna vanzelfsprekend gepaard met constante deelname aan de Champions League. Napoli overwintert graag en vaak, maar tot een finaleplek is het helaas voor de fans nog niet gekomen. Toch zien andere Europese clubs Napoli liever niet op het wedstrijdformulier verschijnen. En wat niet is, kan nog komen: presteren in Italië staat bijna synoniem aan goede kans maken in Europa. Wedden op Napoli in Europa, de club waar nog niet zo heel lang geleden niemand letterlijk nog een stuiver voor gaf, is daarom spannend, leuk en boeiend tegelijk.

Wedden op Napoli in Europa

Conclusie wedden op Napoli

Als er één club is die bewijst dat de bal rond is en dat je nooit ‘nooit’ moet zeggen, is het wel Napoli. Een club om altijd in de gaten te houden. Samen met de rijke en veelbewogen clubhistorie, de Italiaanse passie die van de tribunes spat en de klasse op het veld wanen zowel kijkers als wedders zich in een voetbaltempel, of ze het team nu vanuit Nederland volgen of niet. Wie weet herleven er binnenkort vervlogen tijden aan de Amalfikust. Wedden op Napoli is daarom erg boeiend en spannend.

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga