actueel background image

NAC weigert miljoenenbod op Van Hecke

20 apr 2020 | 16:07 0

NAC Breda moet er sterk rekening mee houden dat Jan Paul van Hecke zal gaan vertrekken. De verdediger wist in het afgelopen seizoen een sterke indruk te maken in de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker. AZ en FC Utrecht zouden vergaande interesse hebben in de laatste man. Enkele betrouwbare bronnen wisten te melden dat AZ een bod van 2 miljoen euro heeft neergelegd bij de club, maar het bod zou van tafel zijn geveegd. Van Hecke heeft geen clausule in zijn contract staan.

De 19-jarige verdediger speelt sinds de zomer van 2018 voor NAC Breda, nadat het talent overkwam van de amateurvereniging Goes. De kans dat Van Hecke zal vertrekken lijkt groot, gezien er een minimale kans is dat NAC Breda dit seizoen zal promoveren naar het hoogste niveau. Naast AZ en FC Utrecht zouden ook Feyenoord, Ajax en PSV de speler op de voet volgen.

Van Hecke sprak met Eredivisie-trainers

Van Hecke heeft wel oren naar een transfer en heeft inmiddels al contact gehad met de trainers van FC Utrecht en AZ. De Domstedelingen is druk op zoek naar een vervanger voor Justin Hoogma (einde huurperiode) en Willem Janssen (blessureleed). AZ beschikt over weinig mogelijkheden in de achterhoede en moest afgelopen seizoen al meerdere keren een verdedigende middenvelder in de achterhoede inzetten. Het is nog onduidelijk of Ron Vlaar zijn carrière zal vervolgen en Stijn Wuytens lijkt bezig al zijn laatste seizoen bij de Alkmaarse club. NAC Breda schakelde eerder dit seizoen nog AZ uit in de KNVB Beker, mede dankzij het goede spel van Van Hecke.

Eredivisie

NAC Breda aast op vele miljoenen

NAC Breda lijkt stevig in zijn schoenen te staan en aast op een bedrag van rond de vier a vijf miljoen euro. AZ zal hoogstwaarschijnlijk deze zomer vele miljoenen incasseren, aangezien Calvin Stengs en Myron Boadu hoog op het verlanglijstje staan van diverse topclubs. Een bedrag van twee miljoen euro voor Van Hecke zou daardoor onder de maat zijn volgens de insiders.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.