actueel background image

Maak kans op 2 kaarten voor het Huis van Oranje

22 nov 2022 | 14:44 0

Oranje heeft het WK afgetrapt met een 2-0 overwinning tegen Senegal. De mannen van Louis van Gaal willen doorpakken en zich aanstaande vrijdag tegen Ecuador al plaatsen voor de achtste finale. Moedig jij Oranje aan vanuit de Johan Cruijff ArenA in het Huis van Oranje? Bij ons maak je kans op twee gratis tickets (t.w.v. 55 euro per stuk).

VoetbalUitslagen 5×2 kaarten weg voor dit spektakel in de ArenA. En het goede nieuws: je hoeft er bijna niets voor te doen om kans te maken. Je maakt namelijk automatisch kans door VoetbalUitslagen te volgen op Instagram.

Huis van Oranje tickets

Huis van Oranje

In het Huis van Oranje kijk je de wedstrijd van het Nederlands elftal samen met 55.000 andere fans op grote schermen. Daarnaast geniet je ook van een geweldige sfeer en muziek van o.a. Ronnie Flex, Flemming, Typhoon, Rolf Sanchez en Emma Heesters. De halftime-show op vrijdag 25 november wordt verzorgd door DJ La Fuente.

Ook zijn er voorbeschouwingen met ex-internationals en worden er mooie herinneringen opgehaald met Jack van Gelder. Kortom: daar wil je bij zijn!

TOTO

TOTO is een gelicenseerde, betrouwbare bookmaker. Wist je dat je bij TOTO een mooie winst kun pakken als Oranje wint van Ecuador? De quotering voor Nederland – Ecuador vind je hier.

Voetbalwedden

Spelers kunnen op veel verschillende manieren online wedden op voetbalwedstrijden, er zijn veel verschillende voetbalweddenschappen te vinden. De vijf meest bekende voetbalweddenschappen zijn:

Inzetten op een voetbalwedstrijd doe je altijd bij een betrouwbare bookmaker. De bookmakers op VoetbalUitslagen.com zijn allemaal voorzien van een geldige licentie van de Nederlandse Kansspel Autoriteit (KSA). Lees meer over onze bookmakers en over voetbalwedden op deze pagina.

Het is ook mogelijk om te wedden op het WK 2022.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.