actueel background image

Willem II stelt teleur bij start nieuwe seizoen

23 mrt 2017 | 08:58 0

Het nieuwe Eredivisie-seizoen begon afgelopen weekend. Nieuwe spelers, nieuwe clubs, en de stand weer op 0. Voor de Tilburgse formatie Willem II begon het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Een wedstrijd die nog lang blijft hangen in Tilburg, en dan niet omdat het vertoonde spel zo daverend was.

Willem II vernedert in eerste helft

Mede door een ijzersterke eerste helft begon Vitesse het seizoen 2016/17 prima in Tilburg. De ploeg van de kersverse trainer Henk Fraser, die deze zomer overkwam van ADO Den Haag, begon goed en fel aan de wedstrijd. De nieuwe aanwinst van Vitesse Ricky van Wolfswinkel opende de scoorde voor de Arnhemmers.

Al vrij snel na de 1-0 van Van Wolfswinkel blunderde Willem II-keeper Lamprou waardoor in de 30e minuut de 2-0 op het scorebord verscheen. Willem II oogde slap, niet gefocust en niet gemotiveerd tijdens de eerste helft, iets dat de ploeg duur kwam te staan. In de 37e en 39e minuut legde Nathan de Tilburgers op de pijnbank door de 3-0 en 4-0 binnen te schieten.

Strijdlustig vervolg Willem II

Waar het in de eerste helft compleet misging voor Willem II, herpakte de ploeg zich enigszins in de tweede helft. De ploeg van coach Erwin van der Looi rechtte de rug en toonde meer strijdlust. Hetgeen dat al snel leidde tot een doelpunt van Fran Sol, 1-4. Willem II werd almaar sterker en groeide in de wedstrijd, maar wist de kansen niet te verzilveren.

De score bleef tot het eind van de wedstrijd onveranderd waardoor Willem II een slechte start van het seizoen kende. Komende wedstrijd staat Heracles op het programma. Sportieve revanche is na deze fikse nederlaag geen overbodige luxe.

Wedstrijdverloop:
0-1: Ricky van Wolfswinkel ’21
0-2: E.D. K. Lamprou ’30
0-3: Nathan ’37
0-4: Nathan ’39
1-4: Fran Sol ’54.

BetCity

Free bet ter waarde van €50 – Bookmaker met  NL licentie

  • De Free Bet welkomstbonus is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.
  • Een eerste storting van minimaal €20 is vereist.
  • Bij een storting van €20 t/m €49.99 heeft de speler recht op een €20 Free Bet.
  • Bij een storting van €50 of meer heeft de speler recht op een €50 Free Bet.
  • Als je de Free Bet welkomstbonus claimt, kun je geen andere welkomstbonussen tegelijkertijd claimen.
  • De Free Bet welkomstbonus verloopt na 30 dagen na het moment van uitgave.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.