actueel background image

Succesvolle voetbalweddenschappen: inzet, tactiek en prijzen

09 jun 2022 | 16:30 0

Een grote prijs winnen door in te zetten op voetbalwedstrijden lijkt vaak niet meer dan een droom. Toch zijn er genoeg succesverhalen als het gaat om voetbalweddenschappen. Opmerkelijk is dat veel winnaars een grote prijs wonnen met het plaatsen van een lage inzet. Zo ook in ons lijstje met de leukste succesverhalen, waarbij de inzet nooit hoger uitkwam dan 19 euro!

Britse vrouw wint 574.278,41 pond

In het Engelse Leysdown-on-Sea was een 58-jarige vrouw de gelukkige winnaar van omgerekend bijna 651.000 euro, met een inzet van 1 pond (toen ongeveer €1,70). De vrouw kreeg het in 2017 voor elkaar om maar liefst 12 Engelse voetbalwedstrijden goed te voorspellen. Haar tactiek? Ze koos voor de ploegen die in haar optiek de mooiste naam hadden. Een tactiek die de vrouw veel heeft opgeleverd.

24-jarige Vlaming wint ruim 225.000 euro

Beginnersgeluk, dat is hoe velen het noemen. In 2018 won de toen 24-jarige Davy 225.971 euro met een inzet van ongeveer 19 euro. Het lukte hem om maar liefst 19(!) wedstrijden uit diverse competities goed te voorspellen, met behulp van een opmerkelijke tactiek: telkens inzetten op de favoriet. Hij zette in op wedstrijden uit de Engelse, Duitse, Italiaanse, Spaanse én Franse competitie.

6-delige weddenschap eindigt met bijna 18.000 euro op de rekening

De nummer 3 in de lijst is een recente weddenschap van eigen bodem. Een speler of speelster uit Breda heeft maar liefst 17.688,23 euro gewonnen, notabene door in te zetten op een verlies van NAC Breda. De Bredanaar voorspelde naast het verlies van NAC ook zes andere wedstrijden uit Duitsland, Engeland en Nederland goed. Met een inzet van 20 euro werd deze persoon bijna 18.000 euro rijker.

Een van de grootste winsten ooit

Engelsman Mick Gibbs en zijn weddenschap in 2001 staan vandaag de dag nog steeds bekend als een van de grootste voetbalwedden winsten ooit. Na het goed voorspellen van 14 wedstrijden stond Gibbs nog één wedstrijd te wachten: Bayern München tegen Valencia in de Champions League finale, met winst voor de Duitse club. Gibbs heeft constant op het puntje van zijn stoel gezeten, want de wedstrijd werd pas beslist met strafschoppen. Bayern München won en de 15e juist voorspelde wedstrijd was een feit.

Gibbs was na deze prestatie ruim 500.000 pond rijker, omgerekend ruim 585.000 euro. Zijn inzet? 30 pence, omgerekend ongeveer 40 eurocent. Zo zie je maar: ook met een lage inzet kan er veel geld gewonnen worden.

Inzetten op voetbalwedstrijden

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om voetbalwedden. Er staat altijd een ding centraal: inzetten bij een veilige en betrouwbare bookmaker. Gok alleen bij een bookmaker met een Nederlandse goklicentie. Bookmakers met een geldige licentie zijn onder andere BetCity, Jack’s Casino, Bet365 en Toto. Voor meer informatie over een bepaalde bookmaker kunnen spelers ook terecht bij onze bookmaker reviews.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.