actueel background image

Speelronde 10: FC Twente – Willem II

17 okt 2019 | 07:08 0

Veel doelpunten verwacht in Enschede (zaterdag 19:45 uur)

In Enschede nemen FC Twente en Willem II het tegen elkaar op. De twee ploegen staan nagenoeg gelijk in de Eredivisie en zijn aan elkaar gewaagd. Gekeken naar de statistieken kunnen wij veel treffers verwachten, maar dan wel van beide ploegen.

FC Twente logoWillem 2 logo

Vorm

FC Twente is momenteel terug te vinden op de elfde plaats in de Eredivisie met elf punten. De Twentenaren kende een flitsende start van het voetbalseizoen en bleven in de eerste zeven competitieduels ongeslagen. Maar in de laatste drie speelrondes werden alle wedstrijden verloren, Heracles Almelo, Sparta Rotterdam en Feyenoord bleken te sterk. FC Twente kan wel leunen op goede resultaten in thuiswedstrijden. De ploeg verloor dit seizoen pas een thuiswedstrijd en kwam in de laatste vier thuisduels maar liefst negen keer tot scoren.

Willem II staat op de tiende plaats met twaalf punten, oftewel een punt meer dan FC Twente. De Tilburgers wonnen slechts een van de laatste vijf competitieduels, maar wisten in de laatste speelronde wel knap met 1-1 gelijk te spelen tegen AZ. Twee van de vier uitduels dit seizoen werden gewonnen, alleen de laatste twee uitduels gingen verloren.

Vooruitblik

Vorig seizoen stond dit affiche ook op het programma in de KNVB Beker, destijds won Willem II met 2-3. In de laatste zes edities van dit duel wisten beide clubs twee keer te winnen en eindigde het duel tweemaal gelijk. In de laatste vijf edities werd er minimaal drie keer gescoord. Wij zien opnieuw minimaal drie treffers vallen en Willem II de volle winst pakken.

Wedden op de eredivisie en wedden op een club is populair.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.