actueel background image

PSV-debuut lonkt voor nieuwkomer Van Ginkel

29 mrt 2016 | 20:10 0

PSV kan morgenavond in het bekerduel tegen FC Utrecht al beschikken over de kersverse aanwinst Marco van Ginkel. De van Chelsea gehuurde middenvelder is volgens PSV-trainer Cocu wedstrijdfit en de kans is dus groot dat Van Ginkel morgen in actie komt.

Basisplaats onzeker

De trainer laat in zijn voorbeschouwing weten dat het nog niet zeker is of Van Ginkel in de basis start. ‘Dat bekijken wij morgen wel. Van Ginkel moet zich ook nog aanpassen aan onze manier van werken, maar ik denk dat hij dit snel oppakt. Hij weet immers hoe het is om in de Nederlandse competitie te spelen’, aldus Cocu.

Blessure Guardado

Dat Van Ginkel morgen misschien meteen aan de bak moet, is ook het gevolg van de vervelende blessure die middenvelder Guardado opliep in het Eredivisie-duel tegen De Graafschap. Door de blessure aan zijn hamstring is de Mexicaan ‘enkele weken’ uitgeschakeld. Daardoor wordt het nog een hele uitdaging om Guardado klaar te stomen voor de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid.

Circus

Ontvang tot wel € 250 aan freebets!

Deelname alleen voor 24+  

Ben je er klaar voor om sportsbets te plaatsen? Bij een eerste storting tot € 250 kan je maar liefst 25 freebets ter waarde van € 10 verdienen. Elke freebet wordt automatisch ontgrendeld nadat je € 20 hebt ingezet op sportsbets met minimale odds van 1.60.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.