actueel background image

PSV-debuut lonkt voor nieuwkomer Van Ginkel

29 mrt 2016 | 20:10 0

PSV kan morgenavond in het bekerduel tegen FC Utrecht al beschikken over de kersverse aanwinst Marco van Ginkel. De van Chelsea gehuurde middenvelder is volgens PSV-trainer Cocu wedstrijdfit en de kans is dus groot dat Van Ginkel morgen in actie komt.

Basisplaats onzeker

De trainer laat in zijn voorbeschouwing weten dat het nog niet zeker is of Van Ginkel in de basis start. ‘Dat bekijken wij morgen wel. Van Ginkel moet zich ook nog aanpassen aan onze manier van werken, maar ik denk dat hij dit snel oppakt. Hij weet immers hoe het is om in de Nederlandse competitie te spelen’, aldus Cocu.

Blessure Guardado

Dat Van Ginkel morgen misschien meteen aan de bak moet, is ook het gevolg van de vervelende blessure die middenvelder Guardado opliep in het Eredivisie-duel tegen De Graafschap. Door de blessure aan zijn hamstring is de Mexicaan ‘enkele weken’ uitgeschakeld. Daardoor wordt het nog een hele uitdaging om Guardado klaar te stomen voor de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid.

betcity logo

BetCity

8.3

€20 welkomstbonus – Bookmaker met  NL licentie

vergunning-kansspelautoriteitspeelbewust-18-plus

Om in aanmerking te komen voor de Free Bet Welkomstbonus moet de storting minimaal 20 (twintig) EUR bedragen. Er moeten geen weddenschappen geplaatst worden voordat de bonus met succes is toegevoegd. Je kunt geen andere bonus tegelijkertijd claimen. Elke toegekende en ongebruikte bonus vervalt 30 dagen nadat het verstrekt is.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.