actueel background image

NAC Breda treft FC Utrecht in de KNVB Beker

14 dec 2021 | 11:16 0

Deze week staat volledig in het teken van de KNVB Beker. Dinsdagavond staat er direct een heuse bekerkraker op het programma. De cupfighters NAC Breda en FC Utrecht treffen elkaar in het Rat Verlegh Stadion. De thuisploeg mag dit seizoen hopen op deelname aan de play-offs voor promotie, terwijl FC Utrecht als doel heeft om een Europees ticket te bemachtigen. De kortste weg richting Europa is het bekertoernooi, dus er zal gewonnen moeten worden in Breda. De aftrap zal plaatsvinden om 21:00 uur en de wedstrijd is live te bekijken bij ESPN.

Vooruitblik

FC Utrecht zit momenteel in een mindere fase, waarin het slechts één van de laatste vijf wedstrijden wist te winnen. Echter is de club wel een subtopper in de Eredivisie, terwijl NAC Breda moeite heeft om aan te haken bij de beste clubs in de Keuken Kampioen Divisie. Het feit dat de thuisploeg het moet doen zonder publiek helpt ook niet mee. FC Utrecht zal binnen de reguliere speeltijd winnen en de volgende ronde bereiken van het KNVB bekertoernooi.

Stug NAC Breda

NAC Breda staat momenteel op de 9e plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De lage positie heeft het volledig te danken aan een dramatische start van het seizoen. De laatste maanden gaat het beter, de ploeg uit Breda verloor bijvoorbeeld slechts één van de laatste negen wedstrijden. Er werd echter ook driemaal gelijkgespeeld in de laatste vijf wedstrijden.

NAC Breda verloor één van de laatste tien thuiswedstrijden. Overigens werd maar één van de laatste vijf thuisduels tegen FC Utrecht ook daadwerkelijk omgezet in een overwinning. Het lichtpuntje van NAC Breda is de ervaren spits Ralf Seuntjes. De aanvaller kwam dit seizoen al tot 10 doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie.

Mindere fase van FC Utrecht

FC Utrecht staat op de 6e plaats in de Eredivisie en is de laatste weken toch wat weggezakt op de ranglijst. De resultaten zijn de laatste periode dan ook niet om over naar huis te schrijven. FC Utrecht won één van de laatste vijf wedstrijden en ook in de uitduels werd maar één van de laatste keer gewonnen.

Vorig weekend kwam de ploeg niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. In maart 2019 speelde deze twee clubs voor de laatste keer tegen elkaar. FC Utrecht won destijds met 0-4 in Breda. FC Utrecht won twee van de laatste vier onderlinge duels en is dan ook de favoriet in het bekerduel.

FC Utrecht logo

Statistieken

– NAC Breda staat op de 9e plaats in de Keuken Kampioen Divisie
– NAC Breda verloor één van de laatste negen wedstrijden
– NAC Breda verloor één van de laatste tien thuisduels
– NAC Breda speelde driemaal gelijk in de laatste vijf duels
– FC Utrecht staat op de 6e plaats in de Eredivisie
– FC Utrecht won de laatste twee duels tegen NAC Breda
– FC Utrecht won één van de laatste vijf duels
– FC Utrecht won in 2019 met 0-4 in Breda

Statistieken helpen spelers met het wedden op de KNVB beker

Quoteringen van Bet365

De legale online bookmaker Bet365 zal weddenschappen gaan aanbieden op alle wedstrijden in de KNVB Beker. Hieronder staan de populairste weddenschappen voor de wedstrijd tussen NAC Breda en FC Utrecht:

NAC Breda wint: 5,50 euro
Gelijkspel: 4,00 euro
FC Utrecht wint: 1,53 euro

Meer dan 2,5 goals: 1,70 euro
Minder dan 2,5 goals: 2,10 euro
FC Utrecht scoort in de 1e helft: 1,61 euro

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.