actueel background image

De 5 duurste icons in FIFA 21

07 jan 2021 | 11:44 0

In 1993 kwam het computerspel FIFA voor de eerste keer uit. Sindsdien verschijnt er jaarlijks een nieuwe versie van het wereldberoemde voetbalspel. De meeste spelers verkiezen ervoor om ‘FIFA Ultimate Team’ te gaan spelen. Je kan zelf een team bouwen, munten sparen, spelers verdienen en het online tegen elkaar opnemen. Het doel is om een onverslaanbaar team bij elkaar te krijgen, maar dat is niet eenvoudig. Naast alle bekende voetballers die vandaag de dag op het veld staan kan je ook icons kopen. De grootste iconen aller tijden komen ook voorbij. Bekijk hieronder de 5 duurste icons in FIFA 21:

1. Ruud Gullit (93) – 10,31 miljoen munten

Ruud Gullit is momenteel de duurste icon in FIFA 21. De beste versie van de Nederlander heeft een rating van 93 gekregen. Het is vooral opmerkelijk dat hij op het gebied van schieten en passen behoorlijk hoog scoort. Daarnaast is de aanvaller ijzersterk en relatief snel. Ter vergelijking, je zou voor de prijs van Ruud Gullit maar liefst 10 keer de normale versie van Cristiano Ronaldo kunnen kopen. Ruud Gullit won het EK-voetbal met Oranje en werd tweemaal uitgeroepen tot de beste speler ter wereld.

Ruud Gullit klein

2. Pelé (98) – 8,3 miljoen munten

De Braziliaanse legende Pelé staat met zijn 98-versie op de tweede plek in de lijst met duurste icons in FIFA 21. Pelé scoort bijzonder hoog op het gebied van snelheid, schieten, passen en dribbelen. De CAM-versie is zeer gewild in het spel en kan het verschil maken tussen winst en verlies. Desondanks is Pelé ruim twee miljoen munten goedkoper dan Gullit (93). Pelé won met het Braziliaanse elftal driemaal het WK-voetbal en hij werd verkozen tot Atleet van de Eeuw.

3. Ronaldo (94) – 8,24 miljoen munten

Ronaldo Luís Nazário de Lima is een fenomeen en was één van de beste spitsen aller tijden. Zijn 94-versie in FIFA 21 is momenteel te koop voor 8.24 miljoen munten. Ronaldo won talloze prijzen, waaronder tweemaal het WK-voetbal met het Braziliaanse voetbalelftal. Op individueel gebied zijn er weinig voetballers die meer prijzen wonnen. Ronaldo werd ook éénmaal uitgeroepen tot de beste speler ter wereld.

4. Diego Maradona (97) – 8 miljoen munten

Diego Armando Maradona kwam in 2020 te overlijden, maar de legende zal nooit meer vergeten worden. Zijn 97-versie in FIFA 21 is dit jaar dan ook immens populair geworden en verkrijgbaar voor 8 miljoen munten. De Argentijn won het WK-voetbal met Argentinië. Maradona werd vijfmaal uitgeroepen tot Argentijns voetballer van het jaar en Zuid-Amerikaans voetballer van het jaar. In 1986 won Maradona de gouden bal. De pass-kwaliteiten van Maradona zijn bijzonder goed in FIFA 21.

maradona kust beker

5. Johan Cruijff (94) – 7,85 miljoen munten

De Prime-versie van Johan Cruijff kreeg in FIFA 21 een beoordeling van 94. Je kan deze versie nu aanschaffen voor 7,85 miljoen munten. De aanvaller is dan ook populair in het voetbalspel. Zijn snelheid, dribbel, passing en schot zijn van een uitzonderlijk hoog niveau. Cruijff bereikte als aanvoerder de WK-finale met Nederland en won diverse prijzen bij zijn clubs. Cruijff won ongekend veel individuele prijzen als voetballer en als trainer.

Johan Cruijff

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.