actueel background image

WK tips: Ziyech in vorm, Moukoko joker

21 nov 2022 | 16:25 0

Het WK is inmiddels in volle gang. Een maand lang kunnen voetballiefhebbers hun hart ophalen. Maar wat kunnen we nou verwachten en wat worden de verrassingen dit WK? Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje.

Ziyech doet Kroatië pijn

Beide teams zijn al even vergeten hoe het is om te verliezen. Kroatië is zes wedstrijden op rij ongeslagen, Marokko zeven. De Marokkanen kunnen pas sinds kort weer een beroep doen op oude bekende Hakim Ziyech. En dat hebben de Marrokkanen geweten. De aanvallende middenvelder schitterde als vanouds tegen Georgië, en lijkt klaar om de nationale ploeg op sleeptouw te nemen. Scoort de baltovenaar?

Onze tip: Ziyech scoort (quotering: 6.00)

Moukoko pakt heldenrol

Zowel Duitsland als Japan beginnen met niet al te veel vertrouwen aan het WK. In de generale repetitie overtuigde beide landen niet. Duitsland kwam nipt langs Oman, terwijl Japan ten onder ging tegen de Canada. Duitsland heeft met Yousoufa Mokoko een joker meegenomen in de selectie. Pakt de debutant een heldenrol tegen Japan?

Onze tip: Moukoko scoort bij debuut (quotering: 2.90)

Kan Costa Rica stunten?

Zowel Spanje als Costa Rica zijn met een ingespeeld team afgereisd naar Qatar. Van de laatste tien wedstrijden verloren ze er allebei maar een. Toch is Spanje de torenhoge favoriet. Komt Costa Rica terecht in een rondo tegen de Spanjaarden of kunnen zij verrassen?

Onze tip: Costa Rica pakt een punt tegen Spanje (quotering: 8.00)

Canada gaat voor stunt

De laatste kans voor de gouden generatie van België. Na dit WK zwaait een groot aantal topspelers af. De Rode Duivels moeten nu. Canada is de eerste tegenstander en die moet je niet onderschatten. Het team werkt gestaag aan de reputatie en was recentelijk grote broer Amerika de baas. Is dit de bevestiging van die opmars?

Onze tip: Canada stunt (quotering: 6.50)

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.