Wedden op Kroatië

Kroatië maakt zich op voor weer een nieuwe WK-deelname. Het team is in vorm en dat maakt wedden op voetbal en dus op Kroatië ook een stuk interessanter. Zeker als je in ogenschouw neemt dat Kroatië op vorig WK prompt tweede werd. Het team van Zlatko Dalic bereidt zich daarom met vertrouwen voor en weet dat verrassingen altijd mogelijk zijn. En met Luka Modric, voormalig wereldvoetballer van het jaar en nog steeds een van de leiders op het middenveld bij Real Madrid, weten de Kroaten dat ze altijd kunnen terugvallen op een solide basis van kwaliteit. En naast de voormalig wereldvoetballer van het jaar heeft het team met onder andere Brozovic(Internazionale) en Kovacic(Chelsea) nog een enorme hoeveelheid kwaliteit voor alleen al het middenrif.

Weddenschap Kroatië

Denemarken trapt op 23 november af tegen Marokko, wedden op Kroatië levert 1.82 maal de inzet op. Met de Marrokkanen treffen de Kroaten een meer dan prima tegenstander, wat ook terug is te zien in de quotering. Desalniettemin vertelt de quotering van vijf voor Marokko dat Kroatië toch wel de grote favoriet is om dit affiche winnend af te sluiten. Dit is overigens een zeer originele wedstrijd, aangezien deze twee landen het tot dusver maar één keer tegen elkaar opnamen in de geschiedenis. In 1996 was de enige eerdere ontmoeting, die gelijk eindigde waardoor de landen nog compleet gelijk staan tegenover elkaar.

Kroatie wk 2022

Ruim een half decennium later krijgen beide landen dus nog een kans om in ieder geval in onderlinge confrontaties voor even de beste te zijn. Waar de Marrokkanen met spelers als Ziyech en Hakimi zeker niet onderschat mogen worden, mag wel van Kroatië verwacht worden dat deze horde genomen wordt. Zeker gezien het feit dat er op papier nog een sterkere tegenstander in de poule zit, namelijk België. Een land waarbij je niet genoeg hebt aan twee namen om alle topspelers te benoemen. De derde tegenstander in de poule van Kroatië is het grote Canada. En dan groot in de letterlijke zin van het woord. Hoewel de Canadezen de afgelopen jaren een opmars maken op voetbalgebied, is het nog steeds geen team waarvan extreem veel te duchten valt. Ook hier moet wedden op Kroatië tot iets kunnen leiden.

Resultaten Kroatië

Zoals gezegd, de Kroaten zijn momenteel prima in vorm. Uit de laatste acht wedstrijden werden er vijf gewonnen, tweemaal werd een punt uit het ver gesleept en éénmaal ging het land ten onder, tegen Oostenrijk. Maar in deze reeks zaten ook twee wedstrijden tegen regerend wereldkampioen Frankrijk. Tegen de Frans revancheerden de Kroaten zich voor de verloren WK-finale van 2018. Bovendien werd ook Denemarken tweemaal verslagen, een team dat sinds het EK van vorig jaar toch flink opgeleefd is en door veel teams met angst bekeken wordt. Die wisten ze ook te verslaan, wat wedden op Kroatië toch moed zal bieden.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Resultaten WK

De staat van dienst van Kroatië op een WK is niet mega denderend. Aankomend toernooi wordt de zesde deelname voor het land uit de Balkan. Nog nooit werd het toernooi gewonnen, driemaal zat het toernooi er zelfs na de poulefase al op. Dat beeld zag er anders uit toen het land voor het allereerst deelnam aan het WK, in 1998. In Frankrijk lukte het namelijk destijds om tot de halve finale te komen, die werd echter helaas verloren. In de troostfinale herpakten de Kroaten zich echter, waardoor ze derde werden tijdens hun eerste WK-deelname. Afgelopen toernooi was er weer een met succes, na drie opeenvolgende teleurstellende toernooien. Het reikte tot de finale, waarin Frankrijk volgens veel te sterk was. Maar de Kroaten waren trots. Sterker nog, van die lichting is nog een groot deel aanwezig. Wie weet wat wedden op Kroatië nu kan opleveren.

Wedden op WK titel

Maar wat zijn de kansen voor Kroatië om daadwerkelijk het WK te winnen? Denkt de speler dat Kroatië de laatste acht haalt, dan kan daar op gewed worden. De quotering hiervoor is 3.25. Wedden op Kroatië bij de laatste vier brengt zevenmaal de inleg terug, terwijl een halve finale plek maar liefst achttienmaal de inzet terug in het laadje brengt. En ondanks de goede vorm schatten de bookmakers Kroatië zeker niet in als een van de allergrootste kanshebbers, voor de eindwinst staat namelijk een winst van 41 keer de inleg.

Luka Modric Kroatie wk 2022

WK kwalificatie

Kroatië kende een zeer succesvolle WK-kwalificatie. Het team Dalic eindigde soeverein bovenaan in een poule die niet als al te lastig bestempeld mag worden. Desalniettemin is het een knappe prestatie. In tien wedstrijden werd zeven keer gewonnen, twee keer gelijk gespeeld en maar één keer verloren. Knapper misschien, zijn de maar vier tegengoals die het team van Modric en consorten tegen kregen. Een enorm laag aantal in de tien gespeelde wedstrijden. Dat maakt wedden op Kroatië interessanter, gezien de solide verdediging.

Wedden op spelers

Zoals zo vaak in de afgelopen decennia heeft Kroatië dus een noemenswaardig aantal gerenommeerde spelers. Zoals eerder vermeld zijn ze in het middenrif enorm sterk, met Modric, Brozovic en Kovacic. Maar ook voorin met spelers als Perisic of Kramaric weet de ploeg van Dalic dat het elk moment in staat is om flinke schade aan te richten. Dat Luka Modric het voetballen nog nit verleerd is, zien we met regelmaat terug bij Real Madrid. Wanneer het niet loopt komt de oudgediende van stal, in de hoop het goede resultaat veilig te stellen. Dit doet hij niet met regelmaat met doelpunten, zo getuigt ook de quotering voor hem. Wedden op Modric als topscorer van het WK levert liefst 401 maal de inzet op.

Wedden op Kroatië

In november is het dan zo ver. Op de 23e nemen de Kroaten het voor hun eerste wedstrijd op tegen Marokko. De tweede wedstrijd in de poule is tegen Canada. Als laatste volgt de zware horde tegen België. Op voorhand lijkt de taak van Kroatië dus duidelijk. De eerste twee wedstrijden moeten gewonnen zodat het een minder resultaat tegen het sterker lijkende België kan veroorloven. Kroatië zal dus moeten gokken op een resultaat in de eerste wedstrijden, zodat het daarna kan toekijken als het al geplaatst is.

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga