actueel background image

Wedtips uit de Bundesliga (week 3, 2023)

20 jan 2023 | 08:51 0

We moesten er lang op wachten, maar dit weekend gaat ook de Bundesliga weer van start. En hoe! Vrijdag beginnen we meteen met de kraker tussen RB Leipzig en FC Bayern München. Maar er is nog veel meer. Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet.

Bayern schakelt concurrent uit

Bayern München staat, vanzelfsprekend, bovenaan in de Bundesliga. Vrijdag gaat Der Rekordmeister op bezoek bij de nummer drie RB Leipzig. Bij een overwinning van Bayern loopt het gat in punten op tot negen. Dat zou de genadeklap zijn voor Leipzig in de strijd om de titel. Wij verwachten dat Bayern, dat de laatste vijf competitiewedstrijden won, die klap gaat geven.

Onze tip: Bayern München wint (quotering 1.88)

Bookmaker odds

Bekijk hier de bookmaker odds voor de wedstrijd RB Leipzig tegen Bayern München.

Schalke 04 richting 2. Bundesliga

Schalke 04 is hard op weg om na een jaar weer terug te keren in de 2. Bundesliga. De ploeg staat laatste met al vijf punten achter op de nummer zestien VfB Stuttgart. En dan staat er bij de hervatting van de competitie ook nog eens een uitwedstrijd tegen nummer vier Eintracht Frankfurt op het programma. Een hels karwei.

Onze tip: Eintracht Frankfurt wint (quotering: 1.46)

Bookmaker odds

Bekijk hier de bookmaker odds voor de wedstrijd Eintracht Frankfurt – Schalke 04

Doelpunten in Köln

Wanneer Weder Bremen aan de aftrap staat, dan kun je doelpunten verwachten. In de laatste vijf competitieduels werd er in wedstrijden van Werder Bremen altijd minimaal drie keer gescoord. In vijftien wedstrijden scoorde zij 25 keer en kregen zij er 27 tegen. Tegenstander 1. FC Köln is ook gek op doelpunten. Zij schoten 21 keer raak en konden liefst 29 keer vissen. Een saaie 0-0 lijkt uitgesloten.

Onze tip: over 2.5 doelpunten (quotering: 1.58)

Bookmaker odds

Bekijk hier de bookmaker odds voor de wedstrijd FC Köln – Werder Bremen.

Donny Malen laat zich zien

Donyell Malen wacht nog altijd op zijn echte doorbraak bij Borussia Dortmund. In de winterstop oogde hij fit en vlijmscherp. Dat bewijs hij ook in oefenwedstrijden. In zeven oefenpotjes schoot de aanvaller zeven keer raak. Gaat hij het tegen FC Augsburg dan ook eindelijk laten zien in de Bundesliga?

Onze tip: Donyell Malen scoort (quotering: 2.43)

Bookmaker odds

Bekijk hier de bookmaker odds voor de wedstrijd Borussia Dortmund – Augsburg.

LiveScoreBet

100% free bet tot €250.

*24+. Nieuwe leden. Wed minimaal €10 & ontvang een Free Bet gelijk aan je inzet tot €250. Minimale odds 1.50. Geplaatst en afgehandeld binnen 14 dagen na registratie op sportweddenschappen. Alleen winsten van de Free Bet worden uitbetaald.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.