Wedden op RB Leipzig

Een voetbalclub 2.0, zo zou RB Leipzig bestempeld kunnen worden maar wedden op RB Leipzig is populair. De club uit het oosten van Duitsland werd opgericht in 2009 om vervolgens al snel de top van de Bundesliga te bestormen. Ook in Europa – Die Roten Bullen kwamen al vier keer in de Champions League uit – geldt RB Leipzig als gevreesde tegenstander, waarop wedden op RB Leipzig favoriet is. Hoewel elke voetballiefhebber weet voor welk energiedrankje RB staat, heet het team dat vanuit de gelijknamige Arena opereert officieel RasenBallsport Leipzig e.V.

Wedden op RB Leipzig in de Bundesliga

Wedden op RB Leipzig is fascinerend en razend spannend, zeker in de Bundesliga. Doe het ze maar na: club oprichten, beginnen in de Oberliga Nordost, en dan via de Regionalliga Nord, de Regionalliga Nordost, de 3. Liga en de 2. Bundesliga op het hoogste Duitse niveau belanden. Zes jaar na oprichting! Met de nodige financiële injecties, dat wel, maar de voetbalminnende inwoners van de eeuwenoude handelsstad zaten te springen om een club die bovenin meedraait. Die heeft Leipzig nu, nadat Lokomotive Leipzig is afgegleden naar het niveau waar RB Leipzig ooit speelde. In vijf seizoenen Bundesliga eindigde de club al enkele keren als tweede.

Wedden op RB Leipzig in de Bundesliga

Opties wedden op RB Leipzig

Wie wil wedden op RB Leipzig en zijn geld inzet op deze club, een piepjong en vaak verrassend voetbalfenomeen, heeft natuurlijk geen garantie op een prijs. Maar het is zeker vermakelijk en een gokje biedt tijdens het kijken van wedstrijden een extra dimensie. Op deze site is dat heel simpel. Bovendien is er uitgebreide informatie beschikbaar over de Bundesliga: het programma, de stand, uitslagen en voorbeschouwingen. Aan de hand daarvan beproeven spelers hun geluk via veilige wedkantoren zoals Jack’s Casino, Bet365 en Betcity.

Wedden op een wedstrijd is eigenlijk heel simpel

Wedden op kampioenschap RB Leipzig

RB Leipzig was er enkele malen dichtbij, een kampioenschap. Het zou een unicum zijn in de voetbalwereld: een snelle titel na het jaar van oprichting, net als het gegeven dat met wat financiële steun en slim management een club ver kan komen. Overigens zijn er ook traditionele clubs waar met geld gesmeten wordt om kampioen te worden, dus waarom onderscheid maken? In ieder geval is een gokje wagen op een kampioenschap interessant, vooral vanwege de indrukwekkende prestatiecurve in de diverse competities. Zilverwerk ontbreekt nog, maar het voetbalsprookje is eigenlijk al in volle gang, dus waarom niet wedden op RB Leipzig?

Wedden op de RB Leipzig vs Bayern München

Duitsland heeft er deze eeuw een belangrijke wedstrijd bij: RB Leipzig versus de onbetwiste voetbalreus Bayern München. Een nog niet zo traditionele maar rasechte Bundesliga-kraker, eentje om de vingers bij af te likken. Wedden op RB Leipzig en met geld inzetten op winst van deze club is doorgaans meer te verdienen omdat de bookmakers Beieren meestal als onverslaanbaar zien. Maar de kick is enorm als het tegendeel waar wordt. Dat kwam al eerder voor. De Leipzig-supporters zien deze topper daarom als David tegen Goliath, naar het bijbelverhaal waarin de underdog door zijn slimheid aan het langste eind trok.

Wedden op RB Leipzig in Europa

In de UEFA Club Ranking staat RB Leipzig op een indrukwekkende dertiende plek. Dit kan vanzelfsprekend maandelijks veranderen, maar knap is het sowieso. Wedden op RB Leipzig is een kansrijke bezigheid gezien hun gevreesde status die in korte tijd verworven is. De Bundesliga is een keiharde competitie waarin op hoog niveau getraind wordt voor het hoogste voetbalpodium ter wereld: de Champions League. Zodoende geldt RB Leipzig als welbekende dark horse, oftewel gevaarlijke outsider. Dit soort clubs maakt dat toernooi zo mogelijk nog boeiender.

Wedden op RB leipzig in Europa

Conclusie wedden op RB Leipzig

Voetbalwedden wordt een echte happening als spelers inzetten op clubs die onderschat worden door anderen. Analisten en andere talking heads kunnen van alles roepen: bijvoorbeeld dat RB Leipzig uiteindelijk altijd een net niet-club zal zijn. Maar dat is een voorschot nemen op de toekomst, en dat kan niemand. Zelfs de meest doorgewinterde voetbalwedder brandt daar zijn vingers niet aan. De onwaarachtige cijfers die de club sinds 2009 bij elkaar speelde, zeggen bovendien iets anders. De prijzenkast van RB Leipzig is weliswaar nog leeg, des te hongeriger zijn het team en de supporters. Dat de oprichting succesvol is gebleken, heeft geen nadere uitleg nodig. Wedden op RB Leipzig kan dus nog alle kanten op gaan.

Online voetbal wedden op diverse competities

Bij online wedden op voetbal is het belangrijk dat je kijkt en wedt bij een betrouwbare goksite. Omdat er een groot aanbod is van websites waarbij je kunt wedden, hebben we een overzicht met competities waar je op kunt inzetten. Je kunt bij al deze competities inzetten en gokken op voetbal uitslagen.

Sinds 1956 spelen de beste voetbalclubs van Nederland in de Eredivisie. Ajax is de meest succesvolste club met 35 landstitels, gevolgd door PSV (24) en Feyenoord (15). Liefhebbers kunnen op alle wedstrijden in de Eredivisie inzetten bij één van de online bookmakers. Na 34 speelrondes zal bepaald worden welke club zichzelf landskampioen mag noemen.

Wedden op Eredivisie

Twintig clubs zullen in het huidige seizoen strijden om de schaal in de Keuken Kampioen Divisie. Jij kan nu al een inzet plaatsen op de kampioen, maar ook een weddenschap afsluiten op een losse wedstrijd. Er worden 38 speelrondes afgewerkt, plus de play-offs voor promotie/degradatie. Het grootste deel van de competitieduels wordt gespeeld op de vrijdagavond. Wil je meer weten over het wedden op de Keuken Kampioen Divisie? Lees dan snel verder.

Wedden op Keuken kampioen divisie

Het Premier League seizoen is er eentje die altijd spannend is. Natuurlijk kan er bij de online bookmakers worden ingezet op alle wedstrijden in de Premier League, maar ook een lange termijn inzet op de landskampioen of de topscorer behoort tot de mogelijkheden. Het Engelse voetbal leeft enorm en dat valt te zien aan de grote schare aan fans die bij ieder duel komen opdragen om hun team aan te moedigen.

Wedden op Premier League

Liefhebbers van de Duitse voetbalcompetitie kunnen de spanning nog een beetje opschroeven met een weddenschap op één van de wedstrijden. In de Bundesliga strijden er achttien clubs om de landstitel, waaronder de befaamde voetbalclubs Bayern München, Schalke 04, Borussia Dortmund en RB Leipzig. Grote voetballers komen wekelijks in actie in de Bundesliga. Een speler kan bij één van de online bookmakers een weddenschap plaatsen op de duels in de competitie, maar ook lange termijn weddenschappen zijn mogelijk.

Wedden op Bundesliga

De Franse Ligue 1 is één van de sterkere competities in Europa. Elk seizoen strijden er twintig clubs om de landstitel, maar ook om de felbegeerde tickets voor de Champions League en de Europa League. Daarnaast is het mogelijk om een weddenschap te plaatsen op de duels in de Ligue 1. De grote clubs staan onder grote druk: er zijn veel spelers die voor grote transfersommen worden gehaald. In combinatie met de hoge verwachtingen is Ligue 1 een spannende competitie.

Wedden op Lique 1

De La Liga is één van de meest populaire voetbalcompetities van de gehele wereld, ook bij bookmaker spelers. De Spaanse competitie is toonaangevend geworden en de clubs weten dan ook in Europese toernooien succesvol te zijn. Voetbalclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid pakken de ene prijs na de ander. Maar ook in de La Liga spelen deze clubs wekelijks hun wedstrijden en daar kan dan ook op ingezet worden. Er kan zowel pre-match als live gedurende een duel nog een weddenschap worden geplaatst in de Primera División. Bekijk de info over het online wedden op de Spaanse competitie.

Wedden op La Liga

In de Serie A zullen ook dit seizoen weer enkele clubs strijden om de landstitel, waaronder natuurlijk de grootmacht Juventus. Toch zal er ook met een schuin oog gekeken worden naar SSC Napoli en AS Roma, twee clubs die willen stunten door de hoofdprijs te winnen en de Oude Dame van zijn troon te stoten. Er kan online ingezet worden op alle wedstrijden in de Serie A en in veel gevallen staan er honderden verschillende inzetmogelijkheden voor de speler klaar.

Wedden op Serie A

Elke voetballiefhebber kan online een weddenschap afsluiten op de wedstrijden in de Jupiler Pro League. Het hoogste voetbalniveau van België staat altijd garant voor spektakel, mede dankzij het play-offsysteem. Online bookmakers geven spelers de kans om op elk moment van de dag een inzet te plaatsen op de Jupiler Pro League. Zet in op één van de zestien clubs uit deze competitie, bijvoorbeeld de populaire voetbalclubs als Club Brugge, Standard Luik, AA Gent, Anderlecht, Genk en Zulte-Waregem. Lees meer over wedden op de Jupiler Pro League.

Wedden op Jupiler Pro League

Bijna ieder jaar is er een andere bekerwinnaar, denk jij te weten wie er dit jaar met de felbegeerde Dennenappel vandoor gaat? Wedden kan op de bekerwinnaar of kijk per ronde naar de mogelijkheden per wedstrijd.

Wedden op KNVB Beker

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om uit te mogen komen in de Champions League. Het voetbaltoernooi betaalt vele miljoenen euro’s uit aan de deelnemers, maar ook bij bookmakers zou er geld verdiend kunnen worden. Online bookmakers bieden namelijk alle wedstrijden in de Champions League aan, waaronder de voorrondes in de zomerperiode. Lees meer over het wedden op de Champions League.

Wedden op Champions Leaque

Alle Europese voetbalclubs hebben als doel om zich te plaatsen voor één van de grote internationale toernooien. Na de Champions League is de Europa League de grootste competitie voor Europese clubs. Vroeger kende wij dit toernooi nog onder de naam UEFA Cup of de Europacup II. Bij verschillende online bookmakers kan er ingezet worden op zowel de voorrondes als het reguliere toernooi.

Wedden op Europa League

De Conference League is een gloednieuw toernooi die vanaf 2021 is geïntroduceerd.  Er wordt gestart met een groepsfase met daarin 32 deelnemende clubs, gevolgd door een knock-out-fase. Het verschil met de Europa League zit hem in de tussenronde die plaats vindt. De duels in deze tussenronde worden gespeeld tussen afvallers in de Europa League en de nummers twee uit de groepsfase van de Conference Europa League. Lees hier meer over wedden op de Conference League.

Wedden op de Conference League

De winnaar van het Wereldkampioenschap voetbal voor clubs mag zichzelf dan ook wereldkampioen noemen. Tussen 1960 en 2004 werd er om de Wereldbeker gespeeld, echter is dit toernooi de opvolger daarvan. De opzet van het Wereldkampioenschap is sinds 2019 veranderd, het toernooi zal nu om de vier jaar worden georganiseerd.

Wedden op WK

De Afrika Cup is een voetbaltoernooi waaraan enkel Afrikaanse landen mogen deelnemen. Vanaf 1968 tot en met 2012 werd het toernooi iedere twee jaar georganiseerd. De Afrika Cup wordt al vanaf 2013 in oneven jaren gespeeld. De winnaar van het toernooi mag zichzelf Afrikaans kampioen noemen.

Wedden op Afrika Cup

De Portugese competitie staat garant voor spanning en sensatie. Vaak strijden drie ploegen om de Nationale titel. Benfica en FC Porto hebben de meeste titels gewonnen. Lees meer over het wedden op de Primeira Liga.

Wedden Primeira Liga