actueel background image

Wat zijn de leukste en handigste apps voor je eigen WK-poule?

07 okt 2022 | 13:55 0

Het Wereldkampioenschap(WK) voetbal staat weer voor de deur en daarmee veranderd de samenleving van nuchtere Nederlanders naar achttien miljoen bondscoaches. Maar omdat al deze bondscoaches hun kunsten niet in Qatar zelf kunnen vertonen, zijn er genoeg aanbieders die het mogelijk maken om een WK poule te maken. Gewoon met vrienden en familie. Om in ieder geval nog iets van die alleswetende voetbalkennis kwijt te kunnen.

Wedden op voetbalwedstrijden

Voor aankomend WK zijn er weer genoeg voorspellingen die men erop los kan laten en is wedden op voetbal erg populair. En waar de een de gemoedstand van een octopus volgt voor het voorspellen van de resultaten, volgt de ander zijn gezond verstand. Aan u om te oordelen wat echt wijsheid is, feit blijft wel dat er momenteel genoeg platforms zijn die het aanbieden om verantwoord een gokje te wagen. Voorbeelden hiervan zijn BetCity, Bet365 en Jack’s Casino, maar er zijn natuurlijk nog meer gegadigden. Ideaal om je voorspellende kunsten op de vrije loop te laten, of misschien te meten met familie of vrienden. Bijvoorbeeld door het maken van een poule om daarmee de hamvraag te beantwoorden: wie wordt er wereldkampioen?

De top 3 apps op een rijtje

Als eerste lichten we bedrijfspoule uit. En zoals de naam al doet vermoeden, is deze variant wellicht wat meer geschikt voor op het werk. Als er tenminste geen Spanjaarden op kantoor zitten die er met de winst vandoor gaan, zoals in 2010. Afijn, bij bedrijfspoule is het ook met teams mogelijk om te spelen, en dus een onderverdeling te maken op kantoor.

Nummer twee is WK pooltjes. Misschien wat meer geschikt voor de gezinnen onder ons. Want ook die willen hun kennis meten. Bij WK pooltjes is het ook mogelijk om zelf je wedstrijdenpakket samen te stellen. Toch wel fijn om die optie te hebben, zeker met het vooruitzicht dat de vier landen uit poule H toch echt één poule vormen.

Als derde is er ook nog de mogelijkheid om een mee te spelen via voetbalpoules. Een misschien wat algemenere app, maar eentje die meer dan voldoet. Want van vrienden en familie, neefjes, en nichtjes, achterburen of schoonfamilie; iedereen wil gewoon zijn mening geven over het WK en in het bijzonder over onze eigen Oranje Leeuwen. En dat kan prima bij voetbalpoules.

Conclusie

Van al deze apps is het dus maar zelf even wikken en wegen wat het beste bij je past. Wat in ieder geval duidelijk is, is dat voorspellen hoe ver Nederland gaat komen interessant is. En kijkend naar de teams die we geloot hebben, dan mag toch gesteld worden dat groepswinst nog nooit makkelijk haalbaar was op voorhand. Maar laten we onszelf maar niet rijk rekenen. We wachten af en steunen Oranje massaal. Daar zetten we in sowieso op in.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.