actueel background image

Voorbeschouwing: FC Volendam – FC Dordrecht (29 oktober 2021)

28 okt 2021 | 15:47 0

Vrijdagavond speelt FC Volendam weer in eigen huis een belangrijke wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg moet drie punten pakken tegen de huidige hekkensluiter van de competitie. De koploper FC Volendam is bezig aan een ijzersterke reeks en hoopt dit seizoen dan eindelijk te kunnen promoveren. FC Dordrecht hoopt van de laatste plek af te komen.

Vooruitblik

FC Volendam is vanzelfsprekend de favoriet voor de overwinning. De ploeg is terug te vinden op de 1e plaats in de Keuken Kampioen Divisie en is bezig aan een indrukwekkend seizoen. De club uit Dordrecht staat onderaan en heeft vooralsnog weinig te zeggen in de competitie. Daarnaast heeft FC Volendam nog iets goed te maken na de nederlaag in de KNVB Beker.

Koploper FC Volendam

FC Volendam ging afgelopen week nog verrassend met 0-3 onderuit tegen FC Emmen. Het bekeravontuur kwam daardoor vroeg ten einde. Het is nog maar de vraag of dat wel zo erg is. De Volendammers kunnen zich nu vol gaan richten op de competitie en promotie naar de Eredivisie. FC Volendam staat momenteel op 1e plaats in de Keuken Kampioen Divisie en verloor pas één wedstrijd. Dat komt mede door de productie van Robert Muhren (9 doelpunten) en Daryl van Mieghem (7 doelpunten). FC Volendam is tien competitieduels op rij ongeslagen en wist achtmaal te winnen.

FC Dordrecht is een angstgegner

FC Dordrecht staat met zeven punten stijf onderaan in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg verloor acht van de laatste tien wedstrijden en speelde tweemaal gelijk. Het zijn pijnlijke statistieken. Echter is FC Dordrecht wel een heuse angstgegner voor FC Volendam. De thuisploeg won maar één van de laatste vier onderlinge duels. FC Dordrecht wist zelfs twee van de laatste vier uitduels te winnen in Volendam. De sfeer is echter niet al te best binnen de club. Dat komt mede door de pijnlijke nederlaag in het bekertoernooi. De profclub ging kansloos met 3-0 onderuit bij de amateurs van Spakenburg.

Statistieken

– FC Volendam staat op de 1e plaats in de Keuken Kampioen Divisie
– FC Volendam is al 10 competitieduels op rij ongeslagen
– FC Volendam won acht van de laatste 10 competitiewedstrijden
– FC Volendam won vorig seizoen met 7-1 van FC Dordrecht
– FC Dordrecht staat op de 20e plaats in de Keuken Kampioen Divisie
– FC Dordrecht won dit seizoen slechts één competitieduel
– FC Dordrecht won twee van de laatste vier uitduels in Volendam

Statistieken kunnen spelers helpen met het wedden op een club. Wedden op de keuken kampioen divisie is populair.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.