actueel background image

Voorbeschouwing: Atalanta Bergamo – Manchester United (2 november 2021)

02 nov 2021 | 09:23 0

In de UEFA Champions League staat op de dinsdagavond de kraker tussen Atalanta Bergamo en Manchester United op het programma. De Italiaanse club wist pas vier punten te verzamelen en staat momenteel op de 3e plaats in de groep. Er is dus werk aan de winkel, maar een overwinning tegen Manchester United kan alles weer op zijn kop zetten. De Engelse topclub staat met zes punten op de 1e plaats in de poule. Kortgeleden leek Bergamo een resultaat te boeken in Manchester, maar Cristiano Ronaldo wist alsnog de beslissing te brengen.

Vooruitblik

Deze twee clubs zorgen normaliter voor veel spektakel en dat zal dinsdagavond waarschijnlijk niet anders zijn. Beide ploegen komen makkelijk tot scoren en leggen fris en aanvallend voetbal op de mat. Doelpunten zijn een garantie en United zal hoogstwaarschijnlijk de volle buit pakken in Bergamo. Ronaldo zal toch wel weer een doelpuntje meepikken?

Atalanta Bergamo stelt teleur in eigen huis

Atalanta Bergamo moest de laatste weken veel tikken verwerken, maar speelde ook niet tegen de gemakkelijke tegenstanders. De Italiaanse club moest het opnemen tegen Lazio Roma, Manchester United, AC Milan en Internazionale. Opvallend is dat de ploeg voornamelijk in thuisduels nog zoekende is. In de laatste zes thuisduels pakte Atalanta Bergamo een zestal punten en dat is simpelweg te weinig.

Kortgeleden ging Atalanta Bergamo nog op bezoek bij Manchester United. De Italianen kwamen geweldig uit de startblokken en stonde in een mum van tijd met 0-2 voor. Er werd alsnog met 3-2 verloren, mede door een zeer late treffer van de Portugese topspits Ronaldo. In vijf van de laatste zes wedstrijden van Atalanta Bergamo werd er minstens viermaal gescoord.

Manchester United kan een reuzestap zetten

Manchester United heeft eveneens een gekke periode achter de rug. Er werd met 3-2 gewonnen van Atalanta Bergamo, maar daarna zakte het plotseling heel ver weg. In eigen huis was Liverpool FC namelijk met 0-5 te sterk voor de sterrenploeg uit Manchester. Daarna volgde er wel een knappe 0-3 overwinning bij Tottenham Hotspur. Manchester United beschikt over meer kwaliteit en heeft Ronaldo in de gelederen. Een spannende wedstrijd is de verwachting, maar normaliter zou United toch wel moeten kunnen winnen in Italië.

Statistieken

– Atalanta Bergamo staat op de 3e plaats met 4 punten
– Atalanta Bergamo verloor met 3-2 in Manchester
– Atalanta Bergamo won één van de laatste vier wedstrijden
– In vijf van de laatste zes duels van Atalanta werd er vier keer of vaker gescoord
– Manchester United staat op de 1e plaats met 6 punten
– Manchester United won twee van de laatste drie duels
– Manchester United won drie van de laatste vijf uitwedstrijde

Statistieken kunnen spelers helpen met het wedden op een club. Wedden op de champions league?

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.