actueel background image

Voorbeschouwing: Atalanta Bergamo – Liverpool FC (3 november 2020)

03 nov 2020 | 09:59 0

Dinsdagavond speelt Ajax een uitwedstrijd in Denemarken, terwijl de concurrenten Atalanta Bergamo en Liverpool FC tegenover elkaar staan in Italië. Atalanta Bergamo pakte al vier punten in groepsfase, terwijl de Engelse topclub tweemaal wist te winnen. Minimaal één van de twee clubs zal vanavond punten gaan laten liggen, maar wie komt het beste voor de dag?

Vooruitblik

Atalanta Bergamo maakte afgelopen seizoen een enorm sterke indruk in de UEFA Champions League. De Italiaanse club kwam afgelopen zomer zelfs in actie in het miljardenbal. Liverpool FC zou normaliter de bovenliggende ploeg moeten zijn, maar mist enkele basiskrachten. Desondanks voorzien wij een overwinning voor de bezoekers.

Doelpuntrijke wedstrijden bij Atalanta Bergamo

Atalanta Bergamo won het eerste groepsduel bij Midtjylland met 0-4, een geweldige start van het Europese seizoen. Een week later leek de ploeg te gaan verliezen tegen Ajax, maar de Italianen wisten een 0-2 achterstand om te buigen in een 2-2 gelijkspel. De spits Duvan Zapata liet met twee doelpunten zijn klasse weer eens zien. Afgelopen weekend won Atalanta Bergamo met 1-2 bij FC Crotone, dankzij twee treffers van Luis Muriel. In de laatste zes duels van de club in de Champions League werd er steeds minimaal drie keer gescoord.

Atalanta PNG

Defensief matig Liverpool FC blijft winnen

Liverpool FC wist afgelopen weekend met 2-1 te winnen van West Ham United. Daarmee pakte het de koppositie in de Premier League. De Engelse club incasseerde wel al 15 doelpunten in de competitie, het meeste van alle clubs in de Premier League. In de UEFA Champions League won Liverpool FC bij Ajax (0-1) en van Midtjylland (2-0). De grote man aan de kant van Liverpool FC is de nieuwkomer Diogo Jota. De Portugees blijft maar scoren en besliste ook van het weekend de wedstrijd. De Engelse landskampioen moet aanvoerder Virgil van Dijk nog altijd missen.

liverpool logo

Statistieken

– Atalanta Bergamo pakte vier punten uit twee groepswedstrijden
– Atalanta Bergamo won geen van de laatste twee thuisduels
– In de laatste 13 duels van Atalanta werd er minimaal drie keer gescoord
– Spits Zapata noteerde al drie doelpunten in de huidige Champions League-seizoen
– Liverpool FC pakte zes punten uit twee groepswedstrijden
– Liverpool FC won drie van de laatste vier duels met een minimaal verschil
– Liverpool FC won de laatste vier officiële wedstrijden

Statistieken kunnen spelers helpen met het wedden op een club. Wedden op de champions league?

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.