actueel background image

Speelronde 11: Vitesse – ADO Den Haag 19/20

25 okt 2019 | 12:53 0

Vitesse kan een wonderbaarlijke seizoenstart voortzetten tegen ADO Den Haag

De sfeer zal geweldig zijn in Arnhem, aangezien Vitesse nooit eerder zo goed aan het seizoen begon. De Arnhemmers staan op een knappe derde plaats met slechts drie punten achterstand op koploper Ajax. De Arnhemmers wonnen zeven van de eerste tien competitieduels en lijken een kandidaat voor Europees voetbal. ADO Den Haag staat in de onderste regionen van de ranglijst en kent een dramatische start van het nieuwe seizoen.

Vitesse logo ADO Den Haag logo

Vorm

Vitesse blinkt uit in de eerste maanden van het Eredivisie-seizoen. De ploeg won dit seizoen vier van de vijf thuiswedstrijden en speelde alleen tegen Ajax met 2-2 gelijk. Vitesse pakte de volle buit tegen directe concurrenten AZ en FC Utrecht. Vorige week wist Vitesse met gemak te winnen op bezoek bij VVV Venlo (0-4) en opnieuw was Bryan Linssen met twee treffers de grote man. De aanvaller kwam dit seizoen al zes keer tot scoren en staat op de derde plaats in de topscorerslijst.

ADO Den Haag verloor al vijf competitiewedstrijden op rij en zal dit seizoen moeten strijden tegen degradatie. Toch beschikken de Hagenezen over een prima selectie, dus wij verwachten niet dat het zo ver zal komen. ADO Den Haag verloor vier van de laatste vijf uitwedstrijden en won alleen op bezoek bij RKC Waalwijk (0-3). ADO incasseerde dit seizoen een gemiddelde van 2,1 tegentreffers per duel en moet waken voor een grote afstraffing bij Vitesse.

Vooruitblik

Vitesse zit een wonderbaarlijke flow en zal hoogstwaarschijnlijk weinig problemen kennen met ADO Den Haag. Vitesse scoorde dertien keer in de laatste vijf thuiswedstrijden en zal ook nu minimaal driemaal het net vinden. De Hagenezen moeten met een goed plan komen om nog enigszins kans te kunnen maken op drie punten.

Wedden op de eredivisie en wedden op een club is populair.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.