actueel background image

Speelronde 11: Heracles Almelo – PEC Zwolle 19/20

25 okt 2019 | 12:56 0

Favoriet Heracles Almelo krijgt PEC Zwolle op bezoek

Heracles Almelo staat momenteel op de negende plaats in de Eredivisie met vijftien punten. De thuisploeg wist dit seizoen gek genoeg de meeste punten te pakken in uitwedstrijden, maar kunnen prima statistieken overleggen. Heracles Almelo won vier van de laatste vijf thuiswedstrijden tegen PEC Zwolle. En laten de bezoekers nu niet in beste doen zijn.

Heracles logo PEC Zwolle logo

Vorm

Heracles Almelo won drie van de laatste vijf wedstrijden en ging alleen onderuit bij tegen AZ. Vorig weekend pakte de ploeg knap een punt in De Kuip. Heracles Almelo liet op bezoek bij Feyenoord weer eens zien een hele stugge ploeg te zijn, waar eigenlijk niemand zomaar even van wint. In de laatste thuisduels won Heracles zowel van FC Emmen (2-0) als Willem II (4-1).

PEC Zwolle verloor vier van de laatste vijf uitwedstrijden en zegevierde alleen bij FC Emmen (1-3). De uitwedstrijden bij de subtoppers sc Heerenveen, FC Groningen, FC Utrecht en Vitesse gingen allemaal verloren. Maar vorig weekend werd er dan eindelijk weer eens gewonnen en werd ADO Den Haag met 3-1 verslagen. Vorig seizoen won PEC Zwolle met 0-2 bij Heracles Almelo.

Vooruitblik

Een spannende wedstrijd kunnen wij zeker verwachten, aangezien de ploegen weinig tot niets aan elkaar onderdoen. Gezien de statistieken zal Heracles Almelo echter wel de bovenliggende partij zijn en het thuisvoordeel werkt natuurlijk ook mee. Bij Heracles Almelo zijn Cyriel Dessers (5 doelpunten) en Illias Bel Hassani (4 doelpunten ) goed op dreef.

Wedden op de eredivisie en wedden op een club is populair.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.