actueel background image

Real Madrid kan de klus klaren tegen Chelsea

12 apr 2022 | 10:30 0

Real Madrid kan zich aankomende dinsdag plaatsen voor de halve finale van de UEFA Champions League. De huidige koploper van de La Liga wist onlangs met ruime cijfers te winnen bij Chelsea en kan de klus klaren in het Estadio Bernabeu. Echter lijkt Chelsea nog niet verslagen en zeker nog kans te maken op de volgende ronde van het Europese toernooi. De Londenaren scoren gemakkelijk en beleefde een geweldige generale. De kraker tussen Real Madrid en Chelsea zal dinsdagavond om 21:00 uur worden afgetrapt en is live te zien op RTL7.

Vooruitblik

Real Madrid heeft hoogstwaarschijnlijk aan één doelpunt genoeg om de volgende ronde te bereiken. De Koninklijke heeft al een marge van twee doelpunten, na de 1-3 overwinning in Engeland. Echter komen The Blues de laatste weken eenvoudig tot scoren en zal Chelsea azen op revanche. De verwachting is dan ook een doelpuntrijk duel.

Real Madrid aast op 14e Champions League-titel

Real Madrid is de huidige koploper in de La Liga en heeft maar liefst 12 punten voorsprong op FC Barcelona. De Spaanse titel lijkt een zekerheid, maar dat geldt niet voor de UEFA Champions League. De Koninklijke bewees zichzelf een goede dienst door met 1-3 te winnen in Londen. Karim Benzema scoorde een hattrick en staat op 11 treffers in de Champions League. De Madrilenen wonnen acht van de laatste negen wedstrijden en wisten in de vorige ronde Paris Saint-Germain uit te schakelen.

Chelsea FC moet twee keer scoren

Chelsea FC is terug te vinden op de 3e plek in de Premier League en maakt geen kans meer op de landstitel. De volledige focus kan op het Champions League toernooi, maar ook die droom lijkt als een nachtkaars uit te gaan. Aankomende dinsdagavond vecht Chelsea voor zijn laatste kans en moet het minimaal twee keer scoren. Chelsea FC wist de laatste zeven uitduels te winnen, waaronder afgelopen weekeinde met 0-6 bij Southampton. In de laatste zes uitduels scoorde de ploeg maar liefst 20 doelpunten. In Madrid moet de club wederom tot scoren komen en zelf het doel schoon zien te houden.

Statistieken

– Real Madrid staat op de 1e plaats in de Spaanse competitie
– Real Madrid won het eerste duel met 1-3
– Real Madrid wist 8 van de laatste 9 duels te winnen
– Benzema scoorde driemaal tegen Chelsea
– Chelsea staat op de 3e plaats in de Engelse competitie
– Chelsea won de laatste zeven duels op vreemde bodem
– Chelsea kwam 20 keer tot scoren in de laatste zes uitwedstrijden
– Chelsea won vorig weekeinde met 0-6 bij Southampton

Laatste 5 onderlinge ontmoetingen

Datum
Wedstrijd
Uitslag
06-04-2022
Chelsea - Real Madrid
1 - 3
05-05-2021
Chelsea - Real Madrid
2 - 0
27-04-2021
Real Madrid - Chelsea
1 - 1
30-07-2016
Real Madrid - Chelsea
3 - 2
08-08-2013
Real Madrid - Chelsea
3 - 1

Odds van BetCity.nl

De bookmaker BetCity.nl biedt legaal weddenschappen aan op tientallen sporten. Het is ook mogelijk om weddenschappen af te sluiten op de voetbalwedstrijden in de UEFA Champions League. Check hieronder de beste weddenschappen voor de wedstrijd tussen Real Madrid en Chelsea:

Real Madrid wint: 2,48 euro
Gelijkspel: 3,60 euro
Chelsea wint: 2,88 euro

Meer dan 2,5 doelpunten: 1,82 euro
Meer dan 3,5 doelpunten: 3,05 euro
Beide clubs scoren: 1,65 euro

Mount scoort: 3,90 euro
Benzema scoort: 2,23 euro

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.