actueel background image

Megatransfer lonkt voor Daryl Janmaat

30 mrt 2016 | 09:45 0

Newcastle United degradeerde onlangs uit de Premier League en dat betekent slecht nieuws voor een flink aantal Nederlanders. Tim Krul, Vurnon Anita, Georginio Wijnaldum, Siem de Jong en Daryl Janmaat spelen voor de Engelse club en komen, vooralsnog, volgend seizoen uit in de Championship. Voor laatstgenoemde Daryl Janmaat is er echter hoop, hij wordt in verband gebracht met de Italiaanse topclub Juventus.

Daryl Janmaat in trek

Daryl Janmaat kwam in 2014 over van Feyenoord voor een bedrag van 6.5 miljoen euro. Bij Newcastle groeide Janmaat uit tot een basisspeler. De laatste maanden werd duidelijk dat de Engelse club moest strijden om in de Premier League te blijven spelen, een strijd die uiteindelijk verloren ging. Newcastle heeft Janmaat nu groen licht gegeven om te praten met geïnteresseerde clubs.

Daryl Janmaat spotgoedkoop

Clubs, waaronder Juventus, hoeven niet diep in de buidel te tasten voor de ex-Feyenoorder. Voor ‘slechts’ 3 miljoen pond (omgerekend 4 miljoen euro), is Janmaat op te halen bij Newcastle United FC. De rechtsback won in 2015 de ‘North East player of the year Award’ en Janmaat zou niet onwelwillend tegenover een transfer naar de Italiaanse grootmacht staan.

Juventus werd dit seizoen in de Champions League uitgeschakeld door Bayern München maar werd wel kampioen van de Serie-A en stond negen punten los van de nummer twee Napoli.

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.