actueel background image

KNVB: mogelijk Feyenoord-aanhang bij JC-schaal in ArenA

30 mrt 2016 | 07:06 0

Het is groot feest in Rotterdam na de bekerwinst van Feyenoord gisteren tegen FC Utrecht. In de Rotterdamse Kuip werd het 2-1 voor Feyenoord waardoor de club na acht jaar weer eens een prijs wint. Door het winnen van de KNVB-beker speelt Feyenoord begin volgend seizoen om de Johan Cruijff-schaal tegen de kampioen van de Eredivisie. Mocht dit Ajax worden, dan denkt de KNVB er serieus over na om Feyenoord-supporters toe te laten in de ArenA.

‘Streven naar Feyenoord-supporters’

Er wordt traditioneel aan het begin van elk seizoen gestreden om de Johan Cruijff-schaal. Tijdens deze wedstrijd neemt de winnaar van de KNVB-beker het op tegen de kampioen van het voorgaande seizoen. Feyenoord is al zeker van een plek, de kampioen van de Eredivisie laat nog minimaal een week op zich wachten.

Mocht koploper Ajax kampioen worden, dan ‘streeft de KNVB ernaar om supporters van Feyenoord toe te laten in de ArenA’, waar deze wedstrijd gespeeld wordt. Dit laat een woordvoerder van de KNVB weten aan het AD.

Ongeregeldheden bij Klassiekers

Al jaren wordt er zonder uit-publiek gespeeld bij de wedstrijden tussen Feyenoord en Ajax. Na talrijke incidenten rondom de Klassieker werd er een paar jaar geleden besloten om alleen nog thuissupporters toe te laten bij deze wedstrijden, tot ongenoegen van beiden aanhangen van de Rotterdammers en Amsterdammers. Nu lijkt er licht aan het einde van de tunnel.

Als winnaar van de KNVB-beker speelt Feyenoord tijdens de JC-schaal op papier thuis. De wedstrijd wordt echter hoe dan ook afgewerkt in de ArenA, het stadion is door de KNVB al aangewezen als toneel voor de ontmoeting.

BetCity

Free bet ter waarde van €50 – Bookmaker met  NL licentie

  • De Free Bet welkomstbonus is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.
  • Een eerste storting van minimaal €20 is vereist.
  • Bij een storting van €20 t/m €49.99 heeft de speler recht op een €20 Free Bet.
  • Bij een storting van €50 of meer heeft de speler recht op een €50 Free Bet.
  • Als je de Free Bet welkomstbonus claimt, kun je geen andere welkomstbonussen tegelijkertijd claimen.
  • De Free Bet welkomstbonus verloopt na 30 dagen na het moment van uitgave.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Laat een reactie achter op dit artikel

* E-mailadressen worden niet gepubliceerd.